Gradi misice dok skidas salo. a ne jedno pa drugo
Nisam još čuo da je to moguće !
Radis istu stvar ko kad se ides izdefinirat.
Gradi misice dok skidas salo. a ne jedno pa drugo
Nisam još čuo da je to moguće !
Radis istu stvar ko kad se ides izdefinirat.
Jednostavno u isto vrijeme i radiš i ko da se ideš izdefinirat,trčiš i držiš se prehrane.
Phelps, ne Whelps 
I ne možeš ti njega uspoređivati i sebe/mene/Tnakira. On dnevno poždere 10 000 kalorija (da, toliko), ali zato to i potroši treningom. Naravno da treba energije za sve to, ali mu ne bi baš preporučio sad tako da ide. Definitivno ubaciti ribe i oraha (bademi i slično).
Ja, joj, Phelps... Kako već 
Ma znam da se ne možemo uspoređivati, ali samo sam htio naglasiti da UH/masti nisu nepoželjne stvari, štoviše, nešto što moramo unašati u organizam.
Jedno je dijeta u Cosmu koja kaže da moraš jedino jesti propuh tri puta dnevno, a drugo je kad i treniraš.
Iskreno, da sam ja nanjegovom mjestu, vjerojatno bih gledao da jedem oko 2500 kalorija, a ne da smanjujem.
Upravo tako. Ali Phelps je rafinerija xD...
Edit: kriva tema -.-''
Je bitno nešto pojest prije treninga? jer ja baš prije teretane ne jedem skoro ništa,tek poslije vježbanja pojedem jaja,posni sir..itd..
Popij nekoliko žlica meda pomješanih sa vodom (pol sata prije tren.), druga mogućnost su ti razni suplementi.
Je bitno nešto pojest prije treninga? jer ja baš prije teretane ne jedem skoro ništa,tek poslije vježbanja pojedem jaja,posni sir..itd..
Pojedi bananu.
Šugavi Split pod snijegom -.- odem do teretane, a ona zatvorena :(
dodi u rijeku pa ces vidjeti tko je sugav...kad te bura otpici negdje...pa ce ti prifaliti snijeg...budi sretan, barem se ne smrzavas kao mi ovdje...
Meni je super što u prostoriji gdje se nalaze sprave imam pogled na drugu porstoriju gdje se vježba S faktor a.k.a. striptiz na šipci
Moram sad saznat njihov raspored pa se prilagodit 
dodi u rijeku pa ces vidjeti tko je sugav...kad te bura otpici negdje...pa ce ti prifaliti snijeg...budi sretan, barem se ne smrzavas kao mi ovdje...
Dođite u Omiš vas dvojica. Ima bure koliko hoćeš a snijega da i ne govorim 
Ja svoj pod sljemenom upravo raščistio. Nije loše umjesto zagrijavanja; na -12, a nimalo hladno nakon 5 minuta lopatanja:)
ova tema me svaki put nasmije...i podsjeti na kojem sam forumu...ah te predrasude. 
ova tema me svaki put nasmije...i podsjeti na kojem sam forumu...ah te predrasude. 
super si 
Ma koja Rijeka, koji Omiš.... ja živim u kvartu di bura ne prekida... to gore možda puše jako, ali proživia sam to i nije ništa ka šta je ovo ovdje di ja živim.... Nisu sva mista u Splitu ista...
Nego da se vratimo na temu. Bio danas do teretane i poljubio vrata -.-' onda sam odlučio trčat i doma vježbat. Super je na kraju ispalo :D
Vidim polako napredak, bol je rjeđa, manje me boli, ali samo trebam više vježbat, a manje sjedit...
Eeee,braco draga,30 cm snijega u mene,u nanosima i 50,bura dere,struje nije bilo 2 dana hahaha,u stanu se smrzava na +10 lol
Uglavnom,u teretanu sam u ponediljak isa,u sridu odradio leđa,i od tada nista.
BTW,meni danas struje ne ide dalekovodim,tj zracnom linijom,nego su cestu zatvorili i provukli zicu preko ceste hahahaha
Ja budala i jučer i danas išao vidit jel radi teretana i naravno poljubio vrata...
Kući radim leđnjake, malo sklekove, istežem se mali i radim vježbe za leđa :D Čisto da radim nešto :D
Ja budala i jučer i danas išao vidit jel radi teretana i naravno poljubio vrata...
Kući radim leđnjake, malo sklekove, istežem se mali i radim vježbe za leđa :D Čisto da radim nešto :D
Vježbe za ove dane su lopata u ruke i šibaj snijeg...
neznam ja to imam vec dugo vremena, nikako trbsunjake, kornjacu napravit, ali ovu utori uvijek prisutni
Kako dobiti ove 'kanalice' kod bokova
Odes u pevec i kupis U profil...
Salu na stranu.
Radis bocne trbusnjake, onda ruke sastrane i dizes noge gore dole i tako al moraju te boli trbusnjaci.
Kako dobiti ove 'kanalice' kod bokova
evo ovako:
http://www.exrx.net/WeightExercises/Obliques/DBSideBend.html
prava teretana:upast u krku i trčat kući 3km kroz nanose snijega ;-)
To je kardio lafe 
To je kardio lafe 
bolje rečeno antikardio :D gaće su mi se sledile 10min sam ih svlačio xD
@ pirat01-Čak i obični trbušnjaci to ti mogu dati ali moraš smanjiti masno tkivo na nekih 6 % i naravno redoviti rad.
za definiciju vrijedi jedno dobro staro pravilo: manje jesti, vježbati intenzivno (što više ponavljanja kako bi se potrošile zalihe sala). ako samo radiš trbušnjake a nastaviš s prehranom kao i do početka vježbanja trbušni mišići će biti jači ali se neće vidjeti od sala...
za definiciju vrijedi jedno dobro staro pravilo: manje jesti, vježbati intenzivno (što više ponavljanja kako bi se potrošile zalihe sala). ako samo radiš trbušnjake a nastaviš s prehranom kao i do početka vježbanja trbušni mišići će biti jači ali se neće vidjeti od sala...
Ne bas,ako ne jedes dovoljno,misici s e ne hrane,nema dovoljno energije,pa propadaju.....
U neku ruku.
Glavna stvar za defku je nastavit sa mass gain prehranom,malo smanjit,i tjedan kroz tjedan smanjivat unos ugljikohidrata,i onda izbacit UH totalno.
Ne bas,ako ne jedes dovoljno,misici s e ne hrane,nema dovoljno energije,pa propadaju.....
U neku ruku.
Glavna stvar za defku je nastavit sa mass gain prehranom,malo smanjit,i tjedan kroz tjedan smanjivat unos ugljikohidrata,i onda izbacit UH totalno.
djelomično se slažem s tobom da se mora smanjiti unos UH ali da bi smršavio i izgradio pločice moraš ostvariti kalorijski suficit a njega možeš ostvariti prije svega izbaciti prazne kalorije (nevaljane ugljikohidrate kao npr slatkiše) a nikako ne smiješ izbaciti UH totalno jer bi se razbolio....organizam prvo troši ugljikohidrate, onda masti a tek onda proteine...kad počne trošiti proteine i pretvarati ih u energiju onda kažemo da mišić jede sam sebe tj. propada.
treba uzimati namirnice bogate UH a ne kalorijama to je onda dobitna kombinacija ( zobene pahuljice, kukuruznu krupicu, integralno pecivo i slično...)