Bodybuilding - od početnika do naprednih izdvojena tema

poruka: 32.154
|
čitano: 9.069.703
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Rast mišića i visina
EraserHead kaže...
insomniac kaže...

Gradi misice dok skidas salo. a ne jedno pa drugo

Nisam još čuo da je to moguće !

Radis istu stvar ko kad se ides izdefinirat.

Za tu nadogradnju pričekat ćemo ožujak, a ova nadogradnja će nam to omogućiti nadogradnjom sustava nadogradnji. - - - - - - - - - - - - Mosin-Nagant: When out of ammo, it makes a great pike, war club,
15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Jednostavno u isto vrijeme i radiš i ko da se ideš izdefinirat,trčiš i držiš se prehrane.

18 godina
Rast mišića i visina

Evo da ne otkrivamo toplu vodu po tko zna koji put.

17 godina
neaktivan
Bukva kaže...
Pero Dinamit kaže...

Phelps, ne Whelps {#}

I ne možeš ti njega uspoređivati i sebe/mene/Tnakira. On dnevno poždere 10 000 kalorija (da, toliko), ali zato to i potroši treningom. Naravno da treba energije za sve to, ali mu ne bi baš preporučio sad tako da ide. Definitivno ubaciti ribe i oraha (bademi i slično).

Ja, joj, Phelps... Kako već  {#}

Ma znam da se ne možemo uspoređivati, ali samo sam htio naglasiti da UH/masti nisu nepoželjne stvari, štoviše, nešto što moramo unašati u organizam.

Jedno je dijeta u Cosmu koja kaže da moraš jedino jesti propuh tri puta dnevno, a drugo je kad i treniraš.

Iskreno, da sam ja nanjegovom mjestu, vjerojatno bih gledao da jedem oko 2500 kalorija, a ne da smanjujem.

Upravo tako. Ali Phelps je rafinerija xD...

16 godina
Rast mišića i visina

Edit: kriva tema -.-''

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.2.2012 0:35 (1.Lovac).
15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Je bitno nešto pojest prije treninga? jer ja baš prije teretane ne jedem skoro ništa,tek poslije vježbanja pojedem jaja,posni sir..itd..

18 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Popij nekoliko žlica meda pomješanih sa vodom (pol sata prije tren.), druga mogućnost su ti razni suplementi.

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.2.2012 19:28 (Kizmar).
17 godina
neaktivan
DuMe kaže...

Je bitno nešto pojest prije treninga? jer ja baš prije teretane ne jedem skoro ništa,tek poslije vježbanja pojedem jaja,posni sir..itd..

Pojedi bananu.

16 godina
Rast mišića i visina

Šugavi Split pod snijegom -.- odem do teretane, a ona zatvorena :(

16 godina
Rast mišića i visina

dodi u rijeku pa ces vidjeti tko je sugav...kad te bura otpici negdje...pa ce ti prifaliti snijeg...budi sretan, barem se ne smrzavas kao mi ovdje...

17 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Meni je super što u prostoriji gdje se nalaze sprave imam pogled na drugu porstoriju gdje se vježba S faktor a.k.a. striptiz na šipci{#} 

Moram sad saznat njihov raspored pa se prilagodit {#}

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.2.2012 20:28 (cuspajz).
17 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

dodi u rijeku pa ces vidjeti tko je sugav...kad te bura otpici negdje...pa ce ti prifaliti snijeg...budi sretan, barem se ne smrzavas kao mi ovdje...

Dođite u Omiš vas dvojica. Ima bure koliko hoćeš a snijega da i ne govorim {#}

When all else fails - crowbar the fucker
18 godina
Rast mišića i visina

Ja svoj pod sljemenom upravo raščistio. Nije loše umjesto zagrijavanja; na -12, a nimalo hladno nakon 5 minuta lopatanja:)

18 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

ova tema me svaki put nasmije...i podsjeti na kojem sam forumu...ah te predrasude. {#}

impossibru!!
15 godina
neaktivan
anshika05 kaže...

ova tema me svaki put nasmije...i podsjeti na kojem sam forumu...ah te predrasude. {#}

super si {#}

16 godina
RuskeGTT kaže...

Ma koja Rijeka, koji Omiš.... ja živim u kvartu di bura ne prekida... to gore možda puše jako, ali proživia sam to i nije ništa ka šta je ovo ovdje di ja živim.... Nisu sva mista u Splitu ista...

Nego da se vratimo na temu. Bio danas do teretane i poljubio vrata -.-' onda sam odlučio trčat i doma vježbat. Super je na kraju ispalo :D
Vidim polako napredak, bol je rjeđa, manje me boli, ali samo trebam više vježbat, a manje sjedit...

15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Eeee,braco draga,30 cm snijega u mene,u nanosima i 50,bura dere,struje nije bilo 2 dana hahaha,u stanu se smrzava na +10 lol

Uglavnom,u teretanu sam u ponediljak isa,u sridu odradio leđa,i od tada nista.

BTW,meni danas struje ne ide dalekovodim,tj zracnom linijom,nego su cestu zatvorili i provukli zicu preko ceste hahahaha

Za tu nadogradnju pričekat ćemo ožujak, a ova nadogradnja će nam to omogućiti nadogradnjom sustava nadogradnji. - - - - - - - - - - - - Mosin-Nagant: When out of ammo, it makes a great pike, war club,
16 godina
Rast mišića i visina

Ja budala i jučer i danas išao vidit jel radi teretana i naravno poljubio vrata...

Kući radim leđnjake, malo sklekove, istežem se mali i radim vježbe za leđa :D Čisto da radim nešto :D

15 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...

Ja budala i jučer i danas išao vidit jel radi teretana i naravno poljubio vrata...

Kući radim leđnjake, malo sklekove, istežem se mali i radim vježbe za leđa :D Čisto da radim nešto :D

Vježbe za ove dane su lopata u ruke i šibaj snijeg...

16 godina
Rast mišića i visina

Kako dobiti ove 'kanalice' kod bokova

Ziv je Moskri, umro nije dok je gudre i murije..
Poruka je uređivana zadnji put ned 5.2.2012 20:11 (pirat01).
16 godina
Rast mišića i visina

neznam ja to imam vec dugo vremena, nikako trbsunjake, kornjacu napravit, ali ovu utori uvijek prisutni

17 godina
pirat01 kaže...

Odes u pevec i kupis U profil...

Salu na stranu.

Radis bocne trbusnjake, onda ruke sastrane i dizes noge gore dole i tako al moraju te boli trbusnjaci.

Nothing lasts forever
16 godina
neaktivan
pirat01 kaže...

evo ovako:

http://www.exrx.net/WeightExercises/Obliques/DBSideBend.html

Good Artists Copy, Great Artists Steal.
Poruka je uređivana zadnji put ned 5.2.2012 20:32 (EraserHead).
15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

prava teretana:upast u krku i trčat kući 3km kroz nanose snijega ;-)

Avenged Sevenfold foREVer!
Poruka je uređivana zadnji put ned 5.2.2012 21:53 (cod4gamer).
15 godina
neaktivan
cod4gamer kaže...

To je kardio lafe {#}

15 godina
neaktivan
insomniac kaže...
cod4gamer kaže...

To je kardio lafe {#}

bolje rečeno antikardio :D gaće su mi se sledile 10min sam ih svlačio xD

Avenged Sevenfold foREVer!
16 godina
neaktivan

@ pirat01-Čak i obični trbušnjaci to  ti mogu dati ali moraš smanjiti masno tkivo na nekih 6 % i naravno redoviti rad.

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.2.2012 14:37 (Zuti_Zg).
15 godina
neaktivan

za definiciju vrijedi jedno dobro staro pravilo: manje jesti, vježbati intenzivno (što više ponavljanja kako bi se potrošile zalihe sala). ako samo radiš trbušnjake a nastaviš s prehranom kao i do početka vježbanja trbušni mišići će biti jači ali se neće vidjeti od sala...

15 godina
neaktivan
kule93 kaže...

za definiciju vrijedi jedno dobro staro pravilo: manje jesti, vježbati intenzivno (što više ponavljanja kako bi se potrošile zalihe sala). ako samo radiš trbušnjake a nastaviš s prehranom kao i do početka vježbanja trbušni mišići će biti jači ali se neće vidjeti od sala...

Ne bas,ako ne jedes dovoljno,misici s e ne hrane,nema dovoljno energije,pa propadaju.....

U neku ruku.

Glavna stvar za defku je nastavit sa mass gain prehranom,malo smanjit,i tjedan kroz tjedan smanjivat unos ugljikohidrata,i onda izbacit UH totalno.

15 godina
neaktivan
insomniac kaže...
kule93 kaže...

Ne bas,ako ne jedes dovoljno,misici s e ne hrane,nema dovoljno energije,pa propadaju.....

U neku ruku.

Glavna stvar za defku je nastavit sa mass gain prehranom,malo smanjit,i tjedan kroz tjedan smanjivat unos ugljikohidrata,i onda izbacit UH totalno.

djelomično se slažem s tobom da se mora smanjiti unos UH ali da bi smršavio i izgradio pločice moraš ostvariti kalorijski suficit a njega možeš ostvariti prije svega izbaciti prazne kalorije (nevaljane ugljikohidrate kao npr slatkiše) a nikako ne smiješ izbaciti UH  totalno jer bi se razbolio....organizam prvo troši ugljikohidrate, onda masti a tek onda proteine...kad počne trošiti proteine i pretvarati ih u energiju onda kažemo da mišić jede sam sebe tj. propada.

treba uzimati namirnice bogate UH  a ne kalorijama to je onda dobitna kombinacija ( zobene pahuljice, kukuruznu krupicu, integralno pecivo i slično...)

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice