Pogledaj ipak dokumentarac. Nije pristran. Sumnjam da su naši doktori na standardnom pregledu
u stanju dijagnosticirati promjene koje se dobiju. No, kako si ti već u tome, a što da ti kažem, tvoja odluka.
Samo kažem ne volim dok se ljudi straše nečeg bez razloga jer korištiš to čudo mjesec,dva, tri i nikom ništa .
Jah, mene ipak plaši - prvo jer nije pod liječničkim nadzorom, a čak i takve medicinske primjene
sa lijekovima koji imaju jasno porijeklo, tretman, i proizvođača imaju ozbiljnih nuspojava.
To je igranje sa hormonima koji reguliraju SVE u čovjeku. Sjetim se samo ovog ekstremnog primjera.
Čitam kako čovjek priča da su mu spermatozoidi u takvom stanju da više neće imeti djece, štitnjače
odu svima (zato mi je krajnje sumnjivo stanje sa uništenim štitnjačama i Janici i Blanki), mokre krv,
koža u gnojnim prištevima, utrobe natečene i upaljene...
e sad jel to baš čudo, i jel nakon mjesec dva sve superduper, vjerojatno svi
imamo različite predispozicije i moguće nuspojave, ali mene zanima zdravlje, ne rizik od raka
ili infarkta.
Istina je i da ovi freakovi trpaju u sebe sve, ali u pravilu krenuli su sa durabolinom, dianabolom pa putem izgubili
svaki kriterij da stignu kuda su krenuli. Ko žene sa silikonskim umecima ili bulimijom. Ok otišao sam u off.
Samo sam htio upozoriti da mladi ipak najozbiljnije razmisle, i drže se radije vježbe i prehrane.
Nemoramo svi biti prvaci svijeta pod svaku cijenu..