Bodybuilding - od početnika do naprednih izdvojena tema

poruka: 32.053
|
čitano: 8.380.392
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Rast mišića i visina
ROFLOLMAO kaže...
warhed kaže...

Neka vam ogledalo bude mjerilo,a ne vaga.

I podignuta težina (bez varanja).

Kako kome,za ogledalo,ja vidim promjene na ogledalu od pocetka odmah kad sam krenuo uteretanu,tek sad se tezina polako pocela dizat.

Znaci ako ne vidite rezultate odmah,nije vazno jer ih niko ne vidi odmah!

Težinu na osnovnim vjezbama dizem iz tjedna u tjedan,i sve mi je bolje i bolje :D

Za tu nadogradnju pričekat ćemo ožujak, a ova nadogradnja će nam to omogućiti nadogradnjom sustava nadogradnji. - - - - - - - - - - - - Mosin-Nagant: When out of ammo, it makes a great pike, war club,
14 godina
Rast mišića i visina

Skinuo Fit in six za ps3.Na prvi pogled smatrao sam takve igre glupima al nakon sat i pol vjezbanja osjecam se 5x bolje i umornije.Ima pregrst vjezbi, stvarno super "igra".Cardio,lower i upper body vjezbe,six abs...

Preporucam.

15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Događa li se vama da kad se važete nekoliko puta dnevno, da svako vaganje imate različito kila? Ja imam digitalnu vagu i recimo ujutro imam 67,3 poslije ručka 68; a oko 8 sati navečer imam 69,3... Kako je moguće da u manje od 12 sati ja dobijem i izgubim 2 kg?

15 godina
Rast mišića i visina

meni je to normalno bilo...

cak mi razlika ujutro-navecer bila i 3kg...

sad evo stacioniran sam na 75-76kg u bilo koje doba dana i bilo sta da pojedem...jedino sta sam skroz izbacio je tjestenina i kruha manje jedem nego prije...

15 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

sad evo stacioniran sam na 75-76kg u bilo koje doba dana i bilo sta da pojedem...jedino sta sam skroz izbacio je tjestenina i kruha manje jedem nego prije...

Hmm ja jedem ugl. bijeli ili polubijeli kruh stalno, a tjesteninu obožavam, tako da to sigurno neću nikad izbacit iz menia :P

14 godina
Rast mišića i visina

Kad se pomalo ufurate u vježbanje onda insanity.Danas počeo i stvarno je zahtjevno.

15 godina
1.Lovac kaže...
RuskeGTT kaže...

Hmm ja jedem ugl. bijeli ili polubijeli kruh stalno, a tjesteninu obožavam, tako da to sigurno neću nikad izbacit iz menia :P

ja sam isto obozavao tjesteninu i jeo ju 15-20 deka svaki dan! no odustao sam i od tad sam samo gubio kile, a i pazio sam sta jedem...izgubio 15kg u 2-3mj i sad mi taman...sad ne pazim sta jedem, osim sta ne jedem dalje tjesteninu, i drzim se mjesecima na 75-76...

a kruh nastojim jesti samo kukuruzni ili integralni...bijeli rijetko...

15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

A čuj ti želiš izgubit kile, a ja imam 185 ako ne i više i imam 68 kg recimo šta je na granici između normalnog i izgladnjelog :P

15 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...

A čuj ti želiš izgubit kile, a ja imam 185 ako ne i više i imam 68 kg recimo šta je na granici između normalnog i izgladnjelog :P

skrati se za 10cm i nemaš problema više haha :D

e budem ti posliko svoj sendvič koji jedem za večeru, ako se od toga ne udebljaš, ne znam od čega češ haha :D

17 godina
neaktivan
uber_low kaže...
1.Lovac kaže...

e budem ti posliko svoj sendvič koji jedem za večeru, ako se od toga ne udebljaš, ne znam od čega češ haha :D

Ajde reci kakav sendvič? Svi misle da ako pojedu puno(količinski) da će se udebljati.

Ljudi moji makronutrijenti su bitni!!!!

Fitness osobni trener - Više informacija na PM
15 godina
neaktivan
Hrvojestr kaže...

Ajde reci kakav sendvič? Svi misle da ako pojedu puno(količinski) da će se udebljati.

Ljudi moji makronutrijenti su bitni!!!!

gle poslikam ti, kolkičinski je velik (pola kruha) al u njemu i ima svačega ono pureća prsa, salama nekakva, sir, znam nekad unutra natrpat i badema, lješnjaka il tak nečeg...

u uz to sve pijem i mlijeka... uglavnom znam da nije dobro tolko količinski odjednom pojest, al to sam radio sad prije praznika dok sam išo u školu jer nisam imo vremena imat po 6-7 obroka

pa sam rješio ovo i još nešt malo u školi da imam snage kasnije za teretanu :)

15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

sutra ujutro u 8:00 budenje..i pravac vreca za boks i utezi :D

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
15 godina
neaktivan
strbi kaže...

blago tebi, kod mene je buđenje u 7:20 i pravac na faks u 8 -.- za doručak ću smazat nekakav jogurt sa čokoladnim keksima :D

17 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...
strbi kaže...

blago tebi, kod mene je buđenje u 7:20 i pravac na faks u 8 -.- za doručak ću smazat nekakav jogurt sa čokoladnim keksima :D

Meni u 8:00 buđenje, doručak 4 jaja na kajganu, onda učiti 2 sata i odraditi sprinteve uzbrdo (puno zabavnije od trčanja pola sata).

Koja http://www.18plusnightclubs.com/homepage/bostonssexiestbartenders_1.jpg Warhammer 40k Colonel Miles Quaritch is my hero
17 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Odrađen trening i već jedem drugi obrok :D A tek je 9:45 {#}

14 godina
Rast mišića i visina

Ja se malo preforsirao.Imam upalu mišića, sta sad? Da nastavim vjezbat il da odmaram?

14 godina
odjavljen
Rast mišića i visina
Ja se danas pikam! (:
15 godina
neaktivan
dustY kaže...

Ja se malo preforsirao.Imam upalu mišića, sta sad? Da nastavim vjezbat il da odmaram?

Uvijek nastavi po normalnom planu,kad se prica o upali misica,primjenjuje se ona "klin se klinom izbija"

Za tu nadogradnju pričekat ćemo ožujak, a ova nadogradnja će nam to omogućiti nadogradnjom sustava nadogradnji. - - - - - - - - - - - - Mosin-Nagant: When out of ammo, it makes a great pike, war club,
15 godina
neaktivan
insomniac kaže...
dustY kaže...

Uvijek nastavi po normalnom planu,kad se prica o upali misica,primjenjuje se ona "klin se klinom izbija"

Mene su isto bolili mišići i bole me i danas, ali sam nastavio radit... Jučer sam odradio 10 min nekih vježbi za leđa i u 8 serija sam napravio 300 leđnjaka :D

15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Nemoj pretjerivati...

Mes que un Club! FCBarcelona!
17 godina
neaktivan
Diplomat kaže...
Ja se danas pikam! (:

Šta si takav..reci šta ćeš uzet :D

15 godina
neaktivan
PLASMAorLCD kaže...

Nemoj pretjerivati...

Ako je ovo meni upućeno, mislim da ne pretjerujem jer sam radio serije tako da sam radio odmor koliko mi treba (max 2 min), a kad sam došao do 300 rekao sam da mi je dosta jer ipak sam malo počeo osjećat bolove :D

14 godina
odjavljen
Hrvojestr kaže...
Diplomat kaže...
Ja se danas pikam! (:

Šta si takav..reci šta ćeš uzet :D

Ma daj nebudem pisao to tu, samo da znate za 2 mjeseca si duplo veči i svi te zaustavljaju na ulici. {#}

15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Da, mislim ako inače imaš bolove u tom dijelu i nisi prije nikako radio vježbe. Pusti ih barem nekad da se odmore. {#}

Mes que un Club! FCBarcelona!
17 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Daj mi na pm napiši ak te ovdje sram :D  Znam ja to.Pročitao sam Doručak šampiona :D 

15 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...

Događa li se vama da kad se važete nekoliko puta dnevno, da svako vaganje imate različito kila? Ja imam digitalnu vagu i recimo ujutro imam 67,3 poslije ručka 68; a oko 8 sati navečer imam 69,3... Kako je moguće da u manje od 12 sati ja dobijem i izgubim 2 kg?

Zbog tekućine+ hrana i evo ti 3-4kg razlike.

17 godina
Diplomat kaže...
Ja se danas pikam! (:

s*ebat ćeš si hormonalno organizam. Ako su anabolici, mogu ti početi rasti ženske cice (ginekomastija) ili ti prestati

vlastiti testisi proizvoditi prirodan muški hormon. (ok vjerujem da si se ti informirao, ali za ostale)

Naravno, plus sranja u kasnijoj dobi sa srcem i toksičnost koja ubija jetru (ako se piju tablete).

Ja bih to uzeo samo u slučaju da sam ozbiljno bolestan od osteoporoze ili sličnog (aidsa, patuljastog rasta...) :/

Mislim, pa zar baš mora shortcutima? Čemu žurba? 

Evo malko infoa u ovom zanimljivom dokumentarcu.

dustY kaže...

ZAr svih mišića u tijelu? Zato treniraš pojedine grupe. Ja dok osjećam npr leđne trapeze, vježbam

prsne i trbušne na izolaciji, slijedeći dan samo noge, dan iza toga opet bicepse u izolaciji i ako je prošla

zamorenost trapeza, u zgibu, veslanju... i tako...uglavnom, pojedine grupe odvajaš par dana, i sve radiš

sa ugrijavanjem i laganim istezanjem (poslije vježbe) sa obaveznim PWM da nadoknadiš

manjak "goriva".

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.1.2012 18:37 (overhaul).
14 godina
odjavljen
overhaul kaže...
Diplomat kaže...
Ja se danas pikam! (:

s*ebat ćeš si hormonalno organizam. Ako su anabolici, mogu ti početi rasti ženske cice (ginekomastija) ili ti prestati

vlastiti testisi proizvoditi prirodan muški hormon. (ok vjerujem da si se ti informirao, ali za ostale)

Naravno, plus sranja u kasnijoj dobi sa srcem i toksičnost koja ubija jetru (ako se piju tablete).

Ja bih to uzeo samo u slučaju da sam ozbiljno bolestan od osteoporoze ili sličnog (aidsa, patuljastog rasta...) :/

Mislim, pa zar baš mora shortcutima? Čemu žurba? 

Evo malko infoa u ovom zanimljivom dokumentarcu.

Kolega uzima 20 godina, nakon čiščenja i pregleda kod doktora nalazi su dobri.

17 godina
Diplomat kaže...
overhaul kaže...
Diplomat kaže...
Ja se danas pikam! (:

Kolega uzima 20 godina, nakon čiščenja i pregleda kod doktora nalazi su dobri.

Pogledaj ipak dokumentarac. Nije pristran. Sumnjam da su naši doktori na standardnom pregledu

u stanju dijagnosticirati promjene koje se dobiju. No, kako si ti već u tome, a što da ti kažem, tvoja odluka.

14 godina
odjavljen
overhaul kaže...

Pogledaj ipak dokumentarac. Nije pristran. Sumnjam da su naši doktori na standardnom pregledu

u stanju dijagnosticirati promjene koje se dobiju. No, kako si ti već u tome, a što da ti kažem, tvoja odluka.

Samo kažem ne volim dok se ljudi straše nečeg bez razloga jer korištiš to čudo mjesec,dva, tri i nikom ništa .

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice