Bodybuilding - od početnika do naprednih izdvojena tema

poruka: 32.053
|
čitano: 8.389.157
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

172 CM

55 Kila....

Jebga tanko je...triban pocet vjezbat,jedem brate ko lud,cilo lito jedem sve zivo u kuci pa isplivam sve to...

Sta bi triba radit da malo mase dobien (misici i kile opcenito)

16 God BTW

15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Jbt, imam oko 185 i oko 85 kg, a pokusavam sto manje jesti, pa sto je u vama :D

Mislim nije da sam debeo, ali bi volio imat ~75

The ONE and ONLY!
17 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Ljudi što mislite o mom unosu proteina.

Imam 62 kg trenutno i na dan jedem oko 81 g proteina.

Znam da ovo nije bodybuilding site,ali zanima me što neki ovdje misle

Koja http://www.18plusnightclubs.com/homepage/bostonssexiestbartenders_1.jpg Warhammer 40k Colonel Miles Quaritch is my hero
16 godina
neaktivan
RE: Rast mišića i visina
I.Kk kaže...

Ja mislim da se ljudi previse opterecuju prehranom a opcenito ili nemaju discipline u treningu ili se previse opterecuju time.

Trening bi trebao biti zabava, uzitak. A ne jos jedan hebeni bespotrebni cilj u zivotu.

I have got no money, I have got no power, I have got no fame... I have my strong beliefs...
17 godina
neaktivan
Deus ex machina kaže...
I.Kk kaže...

Ja mislim da se ljudi previse opterecuju prehranom a opcenito ili nemaju discipline u treningu ili se previse opterecuju time.

Trening bi trebao biti zabava, uzitak. A ne jos jedan hebeni bespotrebni cilj u zivotu.

Meni on je zabava samo pitam ljude šta misle,kao prvo trebaš protein za rast.

Džabe je dizati utege bez dobre prehrane.

Koja http://www.18plusnightclubs.com/homepage/bostonssexiestbartenders_1.jpg Warhammer 40k Colonel Miles Quaritch is my hero
16 godina
protjeran
Rast mišića i visina
da, ali ako se ne misliš s time baviti profesionalno, ne moraš se forsirati,bitno je uživati..
WP
17 godina
Rast mišića i visina

Hm.. zabava, pa to nebi trebala biti neka zabava niti neki cilj, nego to treba biti stil zivota, zdrava prehrana i svakodnevna tjelovjezba, ne nesto sto cete mučiti sebe nego s užitkom to raditi(da zabavno) napočetku vjerojatno ćete se mučiti s time no to vam prelazi u naviku, ja npr. ako pojedem nesto(prije ili poslje tog) jednostavno nemogu stajati mirno moram nesto raditi da bolje razradi tu hranu :D.

Vjerojatno neki ljudi previse bacaju paznje toj prehrani, dobro je paziti na prehranu (ne sad vrlo strogo) jer ljudi svasta jedu i zato i ima svakakvih bolesti, pogotovo umjetne stvari, proteine bi trebali iz hrane vaditi, iz jaja, sira itd, al opet džaba vami i hrana ako ćete samo ležati, treba biti na nekoj sredini, balans, i jesti 5-6 manjih obroka po danu da  manje ide u "salo".

A sad ako vjezbate a lose se hranite, vjerojatno ćete imati mišiće i snagu, ali ćete biti malo deblji u stomaku i nekim djelovima koji bi isli u mišićno tkivo da je bila zdravija prehrana.

Eto ponesto ukratko, valjda nista nisam krivo rekao, no zanima me kad već spominjemo proteine, koliko proteina ima u jajima?
Btw moje je misljenje da bolje izbjegavati umjetne proteine, jer sve ima svoje negativne strane pogotovo umjetne stvari.
(Kada pročitate ovo od coca coli onda tek shvatite od tim raznim napitcima i prehrani )

“Give a man a fish; you have fed him for today. Teach a man how to fish; and you have fed him for a lifetime"
Poruka je uređivana zadnji put sub 20.11.2010 0:21 (markoal).
17 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

U prosječnom jaju(60g) ima 6.7 g proteina koji ima Biološku Vrijednost 100,a za izvor proteina dobro je i mlijeko(3,2 g u 100 ml) bez obzira šta ti bodybuilding.hr kaže,ali inače nemam neku strogu prehranu,jedem šta ima u kući,ali pravilo mi je konzumirati što više proteina.

Ja svaki dan pijem mlijeko,a ako ima pojedem 5 kuhanih jaja.

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.11.2010 19:00 (I.Kk).
15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Haha goping trice,moze neko pomoc
173 CM
56 Kila...
Sta bi triba napravit da nabacim koje kilo i misica...
Jedem ko manijak i ne radim puno a nista se nece uhvati na mene -..-
16 God

17 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Voznja bicikla utjece na koju misicnu skupinu?

A man without a religion is like a fish without a bicycle
15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Ja pretpostavljam butove i listove....i might be wrong now...

15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Evo ti

legs: quadriceps, gluteus maximus, gastrocnemius and the whole hamstring assemby (too many seperate muscles to name).

and especially after mountain biking

upper body: triceps, pectorals, front deltoids, triceps and the forearm group.

Javi se ako triba prijevod :D skinuto sa stranice o cycling...

17 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Ajd prevedi, ako nije problem. Neke pojmove ne kuzim.

A man without a religion is like a fish without a bicycle
15 godina
neaktivan
insomniac kaže...

Evo ti

legs: quadriceps, gluteus maximus, gastrocnemius and the whole hamstring assemby (too many seperate muscles to name).

and especially after mountain biking

upper body: triceps, pectorals, front deltoids, triceps and the forearm group.

Javi se ako triba prijevod :D skinuto sa stranice o cycling...

Noge:Kvadriceps (prednji dio noge kolkko znam) gluteus maximus...(Guzica xD) Hamstring(Zadnja strana buta)  Too many....(Previse misica za navest)

Posebno u brdskom bajkanju

Torzo:Triceps (Zadnji dio ruke Rame-Lakat) Pectorals (Sisni (prsni) misici xD) Deltoids (Rameni misici) I podlaktice :D

Poslije toga pise Za bildat na bajkanju ti je najbolje na usponima 20% i vise... Moras jako to prakticirat a po ravnici ce rezultirat vecinom samo boljom formom :D

Sad kad bi neko odg na moj post nekolko postova iznad -.-

Usput ako ti nije jasno koji misic je koji evo ti pa vidi http://www.coopersguns.com/videos/exercise-encyclopedia/

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.12.2010 19:53 (insomniac).
15 godina
neaktivan
insomniac kaže...

173 CM
56 Kila...
16 God

Dnevno miminalno 130 gr proteina. Ubaciti ugljikohidrate u ishranu, i teretana. Imas mnoge bodybuilding siteove pa se registruj da ti sastavimo jelovnik i program za trening. Necu ovdje da pisem o tome.

15 godina
Rast mišića i visina

eh evo neka mi neko kaze jel meni uredu teznina.....imam 69 kg i 181cm.....treniram nogomet i imam 14 god...xDD

Hakiranje je umjetnost a ne zločin.
15 godina
neaktivan
FiCoO kaže...

eh evo neka mi neko kaze jel meni uredu teznina.....imam 69 kg i 181cm.....treniram nogomet i imam 14 god...xDD

Po pravilu ne, idealna tezina je od 81-84 kg. Ali posto treniras nogomet, mozes dobiti jos nekih 6 kg slobodno da to sve izgleda skladnije :)

16 godina
protjeran
prey kaže...
FiCoO kaže...

Po pravilu ne, idealna tezina je od 81-84 kg. Ali posto treniras nogomet, mozes dobiti jos nekih 6 kg slobodno da to sve izgleda skladnije :)

Po kakvom pravilu, on ima 14 godina i sasvim je normalan, a kile će same doći za koju godinu.

Slobodno klikni hvala ako sam ti pomogao.
15 godina
neaktivan
lukavg kaže...
prey kaže...
FiCoO kaže...

Po kakvom pravilu, on ima 14 godina i sasvim je normalan, a kile će same doći za koju godinu.

BMI :)

15 godina
neaktivan
prey kaže...
insomniac kaže...

173 CM
56 Kila...
16 God

Dnevno miminalno 130 gr proteina. Ubaciti ugljikohidrate u ishranu, i teretana. Imas mnoge bodybuilding siteove pa se registruj da ti sastavimo jelovnik i program za trening. Necu ovdje da pisem o tome.

A ako nemore proteine,jedem dosta svega :P

teretana,ne jos,...zasad doma vjerzban...

16 godina
neaktivan
insomniac kaže...

173 CM
56 Kila...
16 God

Isto vrijedi i za mene, pomoć?

183 cm

52 kile

16 god.

Svako jutro pojedem shake od banana, jaja, mlijeka, keksa, meda, ali ne pomaže puno za debljanje, naravno nakon toga uradim 16-17 sklekova (svaki dan po 1 više), 20 trbušnjaka u 3 serije te čučnjeve, zgibove ne radim, pomoć?

You and me baby ain't nothing but mammals. So let's do it like they do on the Discovery Channel. Gettin' horny now! Fine opcije foruma :) +38761299744
15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Nema od sklekova i trbusnjaka kod kuce prevelike mudrosti, ljepo se uplati teretana i vjezba na mnogobrojnim spravama a i ima ljudi koje se moze pitat savjet itd.

16 godina
neaktivan
MasinGeri kaže...

Nema od sklekova i trbusnjaka kod kuce prevelike mudrosti, ljepo se uplati teretana i vjezba na mnogobrojnim spravama a i ima ljudi koje se moze pitat savjet itd.

Previše sam mršav za teretane {#}

You and me baby ain't nothing but mammals. So let's do it like they do on the Discovery Channel. Gettin' horny now! Fine opcije foruma :) +38761299744
16 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

nekako ste mi premrsavi ...

ja imam oko 186cm

65kg

16god.

jos kad bi 5kg nabacio bilo bi odlicno ;D

xFire: rebelsy | steam: rebelsyz0r
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.12.2010 22:02 (rebelsy).
15 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...
MasinGeri kaže...

Previše sam mršav za teretane {#}

To neznaci da nebi postigao rezultat u teretani. Ali za teretanu treba imat puno volje i želje za vjezbanjem

15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

I puno vremena kojeg ja recimo, nemam :|

Mes que un Club! FCBarcelona!
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.12.2010 22:35 (PLASMAorLCD).
16 godina
neaktivan
MasinGeri kaže...

Cijeli zivot treniram bez mashina. Prvo borilacke vjestine, pa moderni ples, pa ponovno borilacke vjestine, pa parkour, i sad treniram sve pomalo... trcim, radim tipican fitness doma, u neko dogledno vrijeme cu otvoriti svoju Kempo praksu, i treniram parkour minimalno 2put tjedno.

MasinGeri kaže...

To neznaci da nebi postigao rezultat u teretani. Ali za teretanu treba imat puno volje i želje za vjezbanjem

S prvim dijelom se slazem, s drugim dijelom samo polovicno - treba imat volje i zelje za vjezbanjem cega god se uhvatio.

I am Jack's soft, narcosynthesized consciousness...
15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Sve je to ok. Ja u teretani vidim ljude koji trenitaju od borilackih do gimnastike pa i parkurovce tako da. Ipak u teretani ima ljudi s kojima mozes popricat, imas vise opcija za vjezbat itd, ali naravno svako radi kako njemu odgovara.

17 godina
neaktivan
MasinGeri kaže...

http://www.scoobysworkshop.com/

Sve što trebaš je par utega,šipka sa utezima i šipka za zgibove.

Naravno trebaš raditi kardio trening(trčanje,hodanje ili bicikliranje).

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.12.2010 22:49 (I.Kk).
15 godina
protjeran
Rast mišića i visina

Niko nije mrsav za teretanu.... Nije cilj teretane da se kile koliko toliko utegnu da lice poput misica, cilj teretane je da razvijes misice....

Samo moras da imas dobru ishranu i da iz hrane dobivas energiju za razvijanje misica a neces od sala (kila) dobit misice .............

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.12.2010 22:56 (GamerFromBiH).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice