Procjena dijela konfiguracije

poruka: 6
|
čitano: 888
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
procjena dijela konfiguracije

pozdrav

zanima me koliko bi mogao dobiti za svoj procesor,maticnu,2x 256 mb rama,1x 512 mb rama i graficku

ja sam mislio mozda 100 kn za proc,50 kn za maticnu,100 kn za rame(2x 256 mb rama),isto tako i za 512 mb-a i graficku za 50-100 kn?

reci te mi vi svoja misljenja

dijelovi se nalaze u "moj pc"

hvala :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Procjena dijela konfiguracije

Neznam, iskreno mislim da bi više uhvatio ako probaš prodat u komadu. Mislim nekih max. 400kn.

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.1.2010 17:47 (zabranjeniples).
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
RE: Procjena dijela konfiguracije
zabranjeniples kaže...

Neznam, iskreno mislim da bi više uhvatio ako probaš prodat u komadu. Mislim nekih max. 400kn.

a ovako posebno,jel bi mogao svaku individualno procijenit?jedan covjek oce samo maticnu i proc,ali probat cu nagovorit za sve ostalo

16 godina
RE: Procjena dijela konfiguracije
lollik91 kaže...

a ovako posebno,jel bi mogao svaku individualno procijenit?jedan covjek oce samo maticnu i proc,ali probat cu nagovorit za sve ostalo

Posebno nisam prodavao ništa osim memorije i to skoro pa da nisam ni uspio prodat (isplati se samo darovat). Neznam, kad bi prodavao u kompletu mogao bi uhvatit veču kintu nego da prodaješ posebno to ti je moj savjet. A sad kolko pojedinačno najbolje da malo proguglaš i pogledaš po njuškalo i sl kako se kreću cijeneNamigiva.

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.1.2010 18:02 (zabranjeniples).
16 godina
neaktivan
RE: procjena dijela konfiguracije
lollik91 kaže...

pozdrav

........

pa dobro si ti to procijenio....

maksimalno možeš 400 kn uhvatit po mom mišljenju, ako i toliko.

problem kod prodaje bi ti mogla biti AGP matična i grafa, ali zbog toga i cijena tih komponenta je niska.

16 godina
RE: procjena dijela konfiguracije
stipica_zd kaže...
lollik91 kaže...

pozdrav

........

pa dobro si ti to procijenio....

maksimalno možeš 400 kn uhvatit po mom mišljenju, ako i toliko.

problem kod prodaje bi ti mogla biti AGP matična i grafa, ali zbog toga i cijena tih komponenta je niska.

poslao sam ponudu za maticnu i proc 150 kn sveukupno i dobije hladnjak besplatno,ali da bi bilo i dobro da uzme ostalo da ne propadne bezveze,ja sam gledo malo po njuskalu i vidio da se cijene krecu oko 50 kn,za grafu 50 kn + driveri,jer sumnjam da ce mu noviji radit,meni nisu...a rami 100 kn/512 mb ddr,znaci 200 kn za 1 gb(3 plocice)

kupujem dijelove za novi komp u 2 mj pa ce mi zafalit koja kuna,pa da se odma i rijesim starih dijelova :)

hvala na odgovorima

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice