Samsung Galaxy S7 / S7 Edge - Rasprava

poruka: 5.608
|
čitano: 1.350.876
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
odjavljen
Re: Samsung Galaxy S7 / S7 Edge - Rasprava

Pa to je ocigledno realna cijena....

15 godina
neaktivan

Da, i u Njemackoj se mogu nac za 500-550€

cogito ergo sum

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Pozdrav svima.

Primjetio sam kad protresem s7edge pored uha da cujemo neko lagano zveckanje u gornjem djelu. Dal je to normalno tipa neki senzor il nešto? Dali tko zna ili ak možete provjeriti pa javiti. Hvala

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Joj jbt,htjeo bi kupiti S6 edge ili S7 edge.Imo sam iphone 5s i prodo ga i sad bi htjeou uzet jedan od ta dva.Vidim po furumu da svi govore da vam se baterija brzo prazni na s7..nezz sada

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Baterija se prazni ovisno o korištenju. To što budale cijeli dan scrollaju po fejsu, gledaju youtube i igraju igrice, doslovno ne puštaju mobitel iz ruke i očekuju da izdrži cijeli dan. Ugasim mob jednom tjedno i tad baterija ima najbolje performanse. Uvijek izdrži 24 sata nekad dan i po
17 godina

bas to mob nije doslovna zamjena za racunalo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
zabranjeniples kaže...

Ako idem radit update preko Smart Switcha, dali će mi pobrisat sve trenutne sadržaje i postavke s mobitela ??

Moze odgovor na ovo, jer mi nije bas jasno ? 

Ako dobro shvacam, pobrise se sve ??

11 godina
neaktivan
Maratz kaže...

Pozdrav svima.

Primjetio sam kad protresem s7edge pored uha da cujemo neko lagano zveckanje u gornjem djelu. Dal je to normalno tipa neki senzor il nešto? Dali tko zna ili ak možete provjeriti pa javiti. Hvala

Mislim da ti je to kamera, tj. njen OIS.

9 godina
neaktivan
Upravo sam saznao da galaxy od serije 6 ne podržava MHL. Što znači da sliku na tv-u možete prikazivati samo preko bežičnog screen mirroringa koji ima delay. Jako loše!!!

0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen

Jel to do galaxy ili do androida?

13 godina

nudi mi lik da odemo skupa do centra i on digne s7 edge na pretplatu na svoje ime, ja mu dam pare i svak svojim putem. nisam nikada do sad trgovao na taj nacin pa me zanima jel postoje kakvi rizici? npr da mi pandurija za mjesec dana dode doma po taj mobitel ili tako nesto slicno?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Sve je to legalno..on ce stavit svoj potpis na ugovor..i ako nebude plačao njega ce teretit...on sa mobitelom moze radit sta hoce kad ga uzme..nemaš brige..samo naravno neka ti da racun zbog garancije...

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.7.2016 20:38 (galinjo24).
15 godina
Ako te strah, javni biljeznik i udri :)
Zelenoidne aritmetičke metamorfoze zelenog konja u jednadžbi zelenojeda s travom zelenom
9 godina
neaktivan
Ma ja cu se sigurno odluciti na s7 edge,te sitnice oko baterije i signala su mi zanemarive..jos sam da nađem negdje povoljnije flip maske za njega.
Kakvi su vasi dojmovi koji imate s7 edge?

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
E da zaboravih jos nesto pitati,posto sam ja bio na iphonu de mibreci te imali kakva razlika u fotografiji na s6 edge sa 16 mp i na s7 edge sa 12mp...ubija me to sto stalno si mislim ak imas vise piksela onda je bolja kamera i fotogragija..jedino sad mi je to onako potrebnije vise informacija

0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen

Sta znaci bolja. Vise mpx znaci  vise  detalja  na dobrom svjetlu ali losije slike na losijem svjetlu. Svi proizvodjaci traze balans izmedju to dvoje. Za izradu slika i jedno i drugo je vise nego dovoljno mpx...

16 godina
neaktivan

Kakva je situacija oko rootanja? Jel se gubi jamstvo? KNOX brojac se pomakne? Negdje sam naletio da nakon roota uredjaj ne dobiva daljnje nadogradnje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ja ga koristim par dana i meni je dobar,e sad,da ja uzimam sebi uzeo bi s7 obican jer ovaj je ponekad iritantan.Pregrijavanja nema,biko na pocetku dok nisam neki update instalirao.Jedino nekad clash royal zastuca,al ne znam zbog cega to.Ostalo nista.

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Zainteresirani u pm.Za cijenu cemo se dogovorit.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Jel ima itko da prodaje S7, a da nije zlatni? Crni bi bio idealan, ako je moguce..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
krtola kaže...
Baterija se prazni ovisno o korištenju. To što budale cijeli dan scrollaju po fejsu, gledaju youtube i igraju igrice, doslovno ne puštaju mobitel iz ruke i očekuju da izdrži cijeli dan. Ugasim mob jednom tjedno i tad baterija ima najbolje performanse. Uvijek izdrži 24 sata nekad dan i po

To je sasvim normalno očekivanje i S7 bi to mogao izdržati. Nekoć je Xperia Z2 to mogla (2014.) pa ne postoji razlog zašto ne bi neki mobitel danas.

16 godina
zabranjeniples kaže...
zabranjeniples kaže...

Ako idem radit update preko Smart Switcha, dali će mi pobrisat sve trenutne sadržaje i postavke s mobitela ??

Bump!!

13 godina
neaktivan

Hoće !

iPhone 6s Space Gray (Samsung u ❤️)

0 0 hvala 1
13 godina

odustajem od nabavke na jedno vrijeme dok mi se zivci ne oporave, od 20tak oglasa sta sam zvao svih 20 prevaranti. prica ide super dok se ne dogovori primopredaja i od tada mobitel postaje trajno iskljucen. najlakse ih se prepozna po 097 brojevima jer uzmu dzabe od bonbona desetak kartica pa samo bacaju. ostalo sta je bilo legit traze 4500 do 5500kn, a za to onda odem u ducan i spasim se muke. znao sam da ima masu prevaranata al u ovoj mjeri bas strasno 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ostalo jos za s7 edge .
Javite se u pm.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Tako je bilo i kod mene, logicno da oni sa najnizom cijenom ili su prevaranti ili oni sto stavaljaju oglase samo da bi spustili cijenu.
Ja sam svoj S7 platio tamo negdje oko 19.4 oko 3700 nov zapakiran, valjda ces uspijeti pronaci sada nesto za sebe, jer ja sam.bio doslovno bez moba i nom stop sam bio trazio po oglasu nove objavljene i spustanje cijena i eto uletio jedan.
Samsung Galaxy S7 32GB
16 godina
odjavljen

Nisu uvijek. Ja svaki put oko mjesec-dva nakon izlaska modela prodam 1-3 uređaja za 30-50% manju cijenu - uređaji su otvoreni, testirani mjesec dana i vraćeni. :)

9 godina
odjavljen

30-50% regularne cijene u trgovini ili cijene po kojoj si ti nabavio ;)

14 godina
neaktivan

Jedno pitanje&molba - nadam se da sam na pravom mjestu; uzeo sam si S7 jučer i muku mučim sa izbacivanjem "ladice" pomoću one iglice gdje dolazi sim kartica_tj.nikako neće da iskoči  a strah me je primjeniti veliku silu da što ne potrgam unutra? Može pomoć??? Tnx

0 0 hvala 0
17 godina
summarac kaže...

Jedno pitanje&molba - nadam se da sam na pravom mjestu; uzeo sam si S7 jučer i muku mučim sa izbacivanjem "ladice" pomoću one iglice gdje dolazi sim kartica_tj.nikako neće da iskoči  a strah me je primjeniti veliku silu da što ne potrgam unutra? Može pomoć??? Tnx

Ne treba veća sila za to otvorit tako da utor izgleda šteka. jesi li gurnuo koliko ide?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice