Pa to je ocigledno realna cijena....
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Da, i u Njemackoj se mogu nac za 500-550€
Pozdrav svima.
Primjetio sam kad protresem s7edge pored uha da cujemo neko lagano zveckanje u gornjem djelu. Dal je to normalno tipa neki senzor il nešto? Dali tko zna ili ak možete provjeriti pa javiti. Hvala
bas to mob nije doslovna zamjena za racunalo.
Ako idem radit update preko Smart Switcha, dali će mi pobrisat sve trenutne sadržaje i postavke s mobitela ??
Moze odgovor na ovo, jer mi nije bas jasno ?
Ako dobro shvacam, pobrise se sve ??
Pozdrav svima.
Primjetio sam kad protresem s7edge pored uha da cujemo neko lagano zveckanje u gornjem djelu. Dal je to normalno tipa neki senzor il nešto? Dali tko zna ili ak možete provjeriti pa javiti. Hvala
Mislim da ti je to kamera, tj. njen OIS.
Jel to do galaxy ili do androida?
nudi mi lik da odemo skupa do centra i on digne s7 edge na pretplatu na svoje ime, ja mu dam pare i svak svojim putem. nisam nikada do sad trgovao na taj nacin pa me zanima jel postoje kakvi rizici? npr da mi pandurija za mjesec dana dode doma po taj mobitel ili tako nesto slicno?
Sve je to legalno..on ce stavit svoj potpis na ugovor..i ako nebude plačao njega ce teretit...on sa mobitelom moze radit sta hoce kad ga uzme..nemaš brige..samo naravno neka ti da racun zbog garancije...

Kakvi su vasi dojmovi koji imate s7 edge?
Sta znaci bolja. Vise mpx znaci vise detalja na dobrom svjetlu ali losije slike na losijem svjetlu. Svi proizvodjaci traze balans izmedju to dvoje. Za izradu slika i jedno i drugo je vise nego dovoljno mpx...
Kakva je situacija oko rootanja? Jel se gubi jamstvo? KNOX brojac se pomakne? Negdje sam naletio da nakon roota uredjaj ne dobiva daljnje nadogradnje.
Ja ga koristim par dana i meni je dobar,e sad,da ja uzimam sebi uzeo bi s7 obican jer ovaj je ponekad iritantan.Pregrijavanja nema,biko na pocetku dok nisam neki update instalirao.Jedino nekad clash royal zastuca,al ne znam zbog cega to.Ostalo nista.

Jel ima itko da prodaje S7, a da nije zlatni? Crni bi bio idealan, ako je moguce..
To je sasvim normalno očekivanje i S7 bi to mogao izdržati. Nekoć je Xperia Z2 to mogla (2014.) pa ne postoji razlog zašto ne bi neki mobitel danas.
Ako idem radit update preko Smart Switcha, dali će mi pobrisat sve trenutne sadržaje i postavke s mobitela ??
Bump!!
Hoće !

odustajem od nabavke na jedno vrijeme dok mi se zivci ne oporave, od 20tak oglasa sta sam zvao svih 20 prevaranti. prica ide super dok se ne dogovori primopredaja i od tada mobitel postaje trajno iskljucen. najlakse ih se prepozna po 097 brojevima jer uzmu dzabe od bonbona desetak kartica pa samo bacaju. ostalo sta je bilo legit traze 4500 do 5500kn, a za to onda odem u ducan i spasim se muke. znao sam da ima masu prevaranata al u ovoj mjeri bas strasno
Ja sam svoj S7 platio tamo negdje oko 19.4 oko 3700 nov zapakiran, valjda ces uspijeti pronaci sada nesto za sebe, jer ja sam.bio doslovno bez moba i nom stop sam bio trazio po oglasu nove objavljene i spustanje cijena i eto uletio jedan.

Nisu uvijek. Ja svaki put oko mjesec-dva nakon izlaska modela prodam 1-3 uređaja za 30-50% manju cijenu - uređaji su otvoreni, testirani mjesec dana i vraćeni. :)
30-50% regularne cijene u trgovini ili cijene po kojoj si ti nabavio ;)
Jedno pitanje&molba - nadam se da sam na pravom mjestu; uzeo sam si S7 jučer i muku mučim sa izbacivanjem "ladice" pomoću one iglice gdje dolazi sim kartica_tj.nikako neće da iskoči a strah me je primjeniti veliku silu da što ne potrgam unutra? Može pomoć??? Tnx
Jedno pitanje&molba - nadam se da sam na pravom mjestu; uzeo sam si S7 jučer i muku mučim sa izbacivanjem "ladice" pomoću one iglice gdje dolazi sim kartica_tj.nikako neće da iskoči a strah me je primjeniti veliku silu da što ne potrgam unutra? Može pomoć??? Tnx
Ne treba veća sila za to otvorit tako da utor izgleda šteka. jesi li gurnuo koliko ide?