Samsung Galaxy S6 / S6E - Rasprava

poruka: 5.676
|
čitano: 1.164.306
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S6 / S6E - Rasprava
MVVM kaže...

Ako ti mobitel radi dobro nakon instalacije MM, onda nemas razloga raditi ni wipe cache niti factory reset
;)

Evo ima vec 4 dana kako sam se sa "Lolipop" na "MM" 6.0.1 prebacio, ni "soft reset", a ni "hard reset" nisam odradio, a mob. i dalje vrhunski radi, bez bilo kakvog stekanja i slicno, btw. kao da je za nijansu brzi nego sto je bio.

Iiii da, jel mi moze neko samo da objasni cemu sluzi taj "wipe cache partition" kad se odradi? Unapred hvala na odgovoru.

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.3.2016 1:17 (MBooo).
10 godina

Danas sam isprobao kabel od s6 edge i ne radi, a njemu radi moj. Tako da nažalost nije do kabla, već do nečeg drugog.

Iskreno nemam pojma zbog čega ne spaja na komp i ne radi brzo punjenje, dal je softverski il hardverski, no miriši mi da na greško kod usb porta od telefona.

Sve sam bliže da ga dam na servis.

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.3.2016 11:42 (Lennon12).

0 0 hvala 0
13 godina
Moj frend ima slican problem.njenu nece uopce ucitati a pokusali smo sa svin kablovima. Jedino sada mislimo napraviti hard reset pa da vidimo da lì ce to rijesiti problem
10 godina

Nemojte ni radit jer uzalud. 

Nije mi jasno jel do hardvera il softvera.

0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen

Sto se zamaras. Zato postoji garancija...

10 godina
Torent kaže...

Sto se zamaras. Zato postoji garancija...

Kakve to ima veze sa šunkom i jajima?

10 godina
neaktivan
Da li netko zna koliko bi dosao popravak s6 razbijeno staklo al ispod toucha?
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Jako, jako puno. 1500 minimalno da ostane u garanciji

Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Problem je u tome sto nema garanciju jer je kupljen u SAD-u i sad ga nemogu koristiti.
11 godina
neaktivan
12 godina
neaktivan
Negdje sam pročitao u ovom topiku (ne mogu naći) da je neko imao problema sa restartovanjem mobitela. Naime, danas slušam muziku na slušama i odjednom iz čista mira se fon restartova. Wtf, kontam koji mu je rac? Nisam radio nikakav reset nakon updatea na mm, može li biti šta do toga? Usput, počela me i fb app zezati, često mi izbacuje ono cant connect right now i ne mogu učitati novi sadržaj?!

Mada me više brine ovaj iznenadni restart. Budem čekao određeni period da vidim kako će se fon ponašati, a u slučaju da se ista stvar ponovi, nosim ga na servis ko ga fuka.

0 0 hvala 0
14 godina

Jel može tko napisat ili linkat kako da se vratim na Lollipop sa Marshmallow-a ?? 

13 godina
neaktivan

Galaxy S6 Black Sapphire

1 0 hvala 0
12 godina

preko odina, skines verziju koju zelis i flashas

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

Moželi mi tko isto napomenutri da sada ne kopam po netu što se tiče back up opcije sprema li to i sve aplikacije ?? Znači htjeo bi napraviti back up svega i onda kada flasham Lollipop da vratim sve što je bilo. Ima li takvih programa ??

12 godina

ja znam samo jedan koji sam korstio al mora biti rootan mob, i nisam siguran dal google radi backup, jer kad sam instalirao  novi rom me pitao na pocetku dal zelim logirati se i da mi povuce sve podatke od prije.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Ne znam sada ali ja sam svoj backup napravio preko smartswitcha od Samsunga.
10 godina
odjavljen
Ako flash odradis preko odina sve ti ostaje. Ako zelis backup myphone explorer ti spremi aplikacije u folder i vrati ih nazad ali ne vrati podatke iz aplikacija. Npr igru moras iz pocetka. Pokusaj rucno.iskopirati android folder u kojem su obb i data folderi od aplikacija...
14 godina
Kako emitirati uživo na youtube sa delauft camera? Pokaže mi ovo na slici i tako stoji.
Luc
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
14 godina

Hvala. To imam instalirano već i preko toga radi normalno. Mislio sam da može samo preko default camera app + youtube app.

Luc
13 godina
neaktivan

Zna li netko sa kojim softverom odnosno CSC kodom dolazi S6/S6 edge koji je kupljen u slobodnoj prodaji ?

Jer na sammobileu ima za download  samo od nasih operatera 

Galaxy S6 Black Sapphire, coming soon S7

0 0 hvala 0
11 godina

S6 920f (android 5.1.1. švicarski firmware AUT) kupljen u ZG slobodna prodaja. Upgrade na android 6.0.1. (francuski XEF) preko odina.

0 0 hvala 1
13 godina
Ja sam na svoj s6 edge skinuo francuski xef i instalirao preko odina, ali na mobu pod csc piše tph... Zašto nemam pojma

0 0 hvala 1
14 godina

Pozz kolege. Zna li tko kako spriječiti Lollipop 5.1.1 na S6 da se ažurira na 6.0.1 ?? Taman vratio na Lollipop i isključeno je ono za automatsko ažuriranje. Uključio WiFi da skinem aplikacije i skužio sam da je opet počeo preuzimat Marshmallow !!! isključio sam WiFi ali čim uključim nastavit će. Ne kontam kako se to spriječi kad je već isključeno u postavkama !!

10 godina
odjavljen

Skinut ce ali nece instalirati...

14 godina

Ma nije mi jasno kako se uopće počeo skidati kad je isključena autorizacija. Žešče me nervira ovaj Samsung.  Znači ne mogu sada nikako prekinuti ili ?? Jesi siguran da se neće instalirati nekad kasnje  ??

10 godina
Očito nisi nešto dobro podesio u postavkama za ažuriranje. Provjeri da li si stavio na manual update, jer nema šanse da ti krene skidati bez da klikneš na to.
Ako ti je već krenuo skidati, ugasi wifi, odi u app manager i ubij software update proces (ili tako nešto, ne sjećam se više), vjerojatno će ti ostati u notifikaciji, ali se makne kad opet upališ wifi. Ili restartaj mob. ;)
Kažem, provjeri još jednom postavke za ažuriranje.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

... 

zahtjevi za test liste iptv na mail: jmnemonic158@gmail.com
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.4.2016 7:04 (manipulator).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Makar mi nije jasno zašto želiš taj prokleti lolipop... Radi lošije, ima problema sa ramom i cucla batku ko lud...
Moj PC  
2 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice