Samsung Galaxy S6 / S6E - Rasprava

poruka: 5.676
|
čitano: 1.167.098
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina

Pojasni ovo automatski preko PD i manualno? Misliš na remove all bloat u PD ili općenito korištenje PD za disable tih appova? Ja sam svojedobno disableao samsung acc i kasnije je radio normalno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S6 / S6E - Rasprava
VeNN kaže...

Pojasni ovo automatski preko PD i manualno? Misliš na remove all bloat u PD ili općenito korištenje PD za disable tih appova? Ja sam svojedobno disableao samsung acc i kasnije je radio normalno.

Ovo pod automatski mislim na "Disable all Bloatware". Bolje je da sam klikneš na ono što hočeš ugasit nego da ti to sama aplikacija odradi. Meni je aplikacija sjebala samsung acc i aplikaciju teme. Nisam više mogao skidat teme niti radit bilo kakav backup preko samsung acc...

16 godina

momci koje maske koristite za edge?

lol
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Novi update na SIM-free verzijama bio jutros - uređaj još bolji (S6E+) i definitivno ukupno najbolji telefon trenutno na tržištu.

Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
Tonči kaže...

Novi update na SIM-free verzijama bio jutros - uređaj još bolji (S6E+) i definitivno ukupno najbolji telefon trenutno na tržištu.

Verzija G928FXXU2AOK1?

12 godina

frendica ima bijeli s6 isto ko ja, problem kod nje kad upali kameru, ko da su mrtvi pixeli, ali se vidi samo na kameri, to sam brzinski pogledao mob, pa cu ovih dana to malo bolje pogledati, sta mislite sta je to? Te dvije tri ljubicaste tockice?

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.11.2015 23:19 (dennocro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Odsjaj na leci ? 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
R36 kaže...
 Ovo pod automatski mislim na "Disable all Bloatware". Bolje je da sam klikneš na ono što hočeš ugasit nego da ti to sama aplikacija odradi. Meni je aplikacija sjebala samsung acc i aplikaciju teme. Nisam više mogao skidat teme niti radit bilo kakav backup preko samsung acc...

Aplikacija je inače odlična, ali ta "disable all bloat" opcija je katastrofa. Disejbla sve živo i neživo pa na kraju ispadne više štete nego koristi. Razlikovanje bloata od nebloata u aplikaciji je također loše. Npr., njima je bloat onaj mini izbornik kod dual window-a za resize i sl. Svašta.

Ja sam maknuo samo stvari koje zbilja ne koristim i one zacementirane u aktivnim procesima, a nisu mi od koristi (chrome, one drive, google bloat i par bloat procesa).

dennocro kaže...

frendica ima bijeli s6 isto ko ja, problem kod nje kad upali kameru, ko da su mrtvi pixeli, ali se vidi samo na kameri, to sam brzinski pogledao mob, pa cu ovih dana to malo bolje pogledati, sta mislite sta je to? Te dvije tri ljubicaste tockice?

Da li točkice ostaju vidljive kasnije i na fotkama/videu ili su samo prisutne u camera app?

12 godina

odsjaj nije ja mislim, jer sam prst stavio preko kamere da se bolje vidi.

Danas ili sutra cu pogledati da li se vidi na slikama, brzinski sam pogledao i na ekranu se ne vidi kad otvorim browser npr sa bijelom pozadinom

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ne znam dal je to boljka modela al ja sam primjetio na oba Galaxy S6/S6 Edge "mrtve piksele", odnosno samo kada koristim prednju kameru...

pri svim ostalim radnja toga nema...

0 0 hvala 0
12 godina

mobitel je iz svicarske, ko zna di je problem, ovdje je zadnja kamera u pitanju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Jeli skinula onu tanku prozirnu zaštitnu folijicu preko kamere i preko onih senzorića i blica?

http://diyaudio.com.hr/

0 0 hvala 0
15 godina

Tu foliju je nemoguce skinut s kamere, ja nisam uspio skinut sa svojeg

14 godina
neaktivan

Zna biti sitnih mjehurića zraka ispod.

0 0 hvala 0
15 godina
Roko1 kaže...

Zna biti sitnih mjehurića zraka ispod.

koliko sam primjetio nema nikakvih problema prilikom fotografiranja s tom folijom preko.... 

14 godina
neaktivan
Gale92 kaže...

Ne znam dal je to boljka modela al ja sam primjetio na oba Galaxy S6/S6 Edge "mrtve piksele", odnosno samo kada koristim prednju kameru...

pri svim ostalim radnja toga nema...

Ništa slično nisam primjetio...

agent_00klc kaže...

Tu foliju je nemoguce skinut s kamere, ja nisam uspio skinut sa svojeg

Ja je skinuo bez beda...i stavio nikllin zaštitno staklo na leču...

10 godina
neaktivan
Može link gdje ima za kupiti na ebayu zaštitno staklo za leće galaxy s6
14 godina
neaktivan
Gospodin_87 kaže...
Može link gdje ima za kupiti na ebayu zaštitno staklo za leće galaxy s6

http://www.banggood.com/NILLKIN-Anti-Explosion-Glass-Screen-Protector-For-Samsung-Galaxy-S6-G920F-p-975437.html

10 godina

Si siguran da je u tom paketu baš staklo za leću kamere? Koliko vidim, piše camera sticker.

Ja koristim ovo staklo za prednji dio

http://www.ebay.com/itm/161671613518?_trksid=p2057872.m2749.l2649&var=460646100594&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

Sviđa mi se jer prekriva apsolutno cijelu prednjicu i izgleda kao sastavni dio uređaja. Jedina mana je što nije prozirno na rubovima već crno pa nema onog prelijevanja boja na svjetlu. Uz njega također ide zaštitna folija za kameru kao i stražnju stranu.

Uzeo sam i kaljeno staklo za stražnju stranu, ali njega ne preporučam; ima odmak od 3-4mm sa svih strana i izgleda ružno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Da li je neko imao problem sa zadnjom kamerom i autofokusom, slike su skroz mutne i fokusiranje rijetko kad radi kako treba. Po danu pri najboljoj svjetlosti treba mi minuta da uspijem fokusirati da slika lici na nesto, inace dobijem "blurry" sliku. Vrijedi li slati na garanciju, da li cu dobiti novi uredjaj ili?
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
VeNN kaže...

Si siguran da je u tom paketu baš staklo za leću kamere? Koliko vidim, piše camera sticker.

Ja koristim ovo staklo za prednji dio

http://www.ebay.com/itm/161671613518?_trksid=p2057872.m2749.l2649&var=460646100594&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

Sviđa mi se jer prekriva apsolutno cijelu prednjicu i izgleda kao sastavni dio uređaja. Jedina mana je što nije prozirno na rubovima već crno pa nema onog prelijevanja boja na svjetlu. Uz njega također ide zaštitna folija za kameru kao i stražnju stranu.

Uzeo sam i kaljeno staklo za stražnju stranu, ali njega ne preporučam; ima odmak od 3-4mm sa svih strana i izgleda ružno.

Kolega forumas nemam razloga lagati. Ja sam naručio i dobio sam prednje zaštitno staklo, zaštitno staklo za leću kamere i zaštitnu foliju za zadnju stranu. Ne piše nigdje da se to sve dobije osim zaštitnog stakla ali sve je u tom paketu tako da nema brige.

14 godina
neaktivan

Piše dolje u opisu sadržaja paketa:

1x camera sticker

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Roko1 kaže...

Piše dolje u opisu sadržaja paketa:

1x camera sticker

Znam šta je sticker znam šta je glass. Znači da ponovim - nije sticker tj naljepnica ili ti folija koja se da savinut kao što sam dobio za zadnju stranu. Baš je staklo kao za prednju stranu. 

Folija je tanka, ovo je meni izbočeno na kameri kao i na prednjoj strani...

U svakom slučaju šta god kupite...foliju ili staklo - bitno da imate zaštitu...

12 godina

Nadam se jedino da opticki ne narusava kvalitetu fotki.

Inace cemu taj pokrov za lecu, nikada na niti jednom mobitelu nisam ogrebao lecu kamere.

0 0 hvala 0
13 godina

pozdrav drustvo 
imam priliku kupiti si sgs6 edge, ali nazalost ne preko tele2, t-com ili vipa nego preko njuskala
pa me zanima da mi direktno kazete sta trebam prije kupovine pogledati na tom mobitelu... da nebi kupio neku dobru kopiju ili neki sa nekom greskom kvarom
eto molim pomoc i hvala

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Na S6 kamerica prominira nekih milimetar i pol pa se kod odlaganja smartphona na stol ili neku drugu ravnu površinu, naslanja direktno na nju. Po meni je to vjerojatno jedini dizajnerski nestašluk,  inače gotovo savršenog dizajna. Htjeli su napraviti tanak i elegantan mobitel sa kvalitetnom kamericom pa je negdje moralo doći do kompromisa. Kvalitetna kamerica, kakva na S6 zasigurno jest, mora imati i neku svoju dimenziju koju je onda vrlo teško uvući u ekstra tanko kućište nabijeno drugim potrebnim modulima. Iz istog razloga težnje trendovskoj tankoći i eleganciji, propatila je i baterija koja je i sama ekstremno tanka i praktično se naslanja na amoled ekran sa unutrašnje strane, ali ima samo 2550 mAh. Da su išli malo na uštrb elegancije, mogli su za taj milimetar i pol podebljati bateriju i dobili bi bar 3500 mAh, a i kamera nebi morala viriti van, ali tad nebi bio u trendu. Meni je to što se naslanja na kamericu smetalo, pa sam kupio na ebayu cover koji ima malo zadebljanje u tom dijelu di je kamera, pa na taj način štiti kameru.

13 godina

Upravo mi je stigo Samsung Galaxy S6 Edge Black sapphire... nadam se da ce me dugo sluzit. Za pocetak cu samo rec' da ne pati od klackanja tipke, sve je 100% kako treba na njemu. O brzini ne zelim niti pricat jos, ali je epski brzo :D 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Meni se cini da malo šteka kad skrolas kroz postavke prvi put kad ga oključaš.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Sad dok sam malo bio na mobu ugledao sam nekakve linije i mrlju na zaslonu.

Dvije linije s lijeve strane , širine cca 1-2 mm svaka i duljine do oko 2/3 zaslona. Mrlja je četvrtasta cca 10x3mm u donjem dijelu.

Skuzio sam da se vide kad je svjetlina ispod cca 10% (na štednji baterije je bio inače nebi skužio). Također se vide kad je zaslon zaključan na dobrom osvjetljenju.

Jeli itko imao sličan problem, možda ga čak još sutra nosim na garanciju. Kupljen je prošli petak...

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice