Samsung Galaxy S5 - rasprava

poruka: 2.636
|
čitano: 674.783
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Samsung Galaxy S5 - rasprava
kenan94 kaže...
Sil kaže...
kenan94 kaže...

ne znam uspio sam rijesiti s bod3 vecinu lagova dosta je brzi nego prije i prije mi se svako par dana jela baterija sad se desi jednom mjesecno greska kamere ili da jede bateriju i to nije neki sad prob al me nervira signal za wi fi koji nenormalno varira cak i kad sam pored rutera upratim kako izgubi jednu crtu pa pitam ko ima neki oficijalni rom da mu radi sve bez problema da nema problem sa signalom za wi fi

Ja sam se dosta igrao sa novim fw i u zadnje vrijeme sam često imao restarte. Instalirao sam TWRP i sve počistio (advanced wipe), stavio opet stock BOD3 i za sad sve radi uredno. Samo ideja. Možda pomogne.

Kako si stavi otwrp jel knox se promjenio i kad si to advance wipe uradio jesi bod3 preko odina stavio ili preko twrp ako je moguce ne znam nisam upucen :) ?

E sad ne znam da li mi se knox promijenio na twrp ili kad sam stavljao cm svojevremeno. Ali računaj da će vjerojatno doći do promjene. Kad instaliraš twrp, pokreneš mobitel u recovery modu (vol up + home + power kombinacija tipki), uđeš u wipe izbornik, izabereš advanced wipe i onda tamo označiš skoro sve. Nakon toga isključiš mobitel, pokreneeš ga u download modu. U odin učitaš firmware koji želiš staviti i ako je sve ok, pokreneš nadogradnju preko odina i to je to.

15 godina
neaktivan

Kakva vam je baterija sa BOD3, jel se moze usporedivati sa Androidom 4.4.2 ?

0 0 hvala 0
13 godina
Almin94 kaže...

Pozdrav,

Desava mi se to da mi se baterija brze trosi od 100% do nekih cca 80%, a zatim cak i jacim intenzitetom koristenja trosenje baterije ide sporije nakon 80%. Zna li neko zbog cega je to tako? Hvala. 

Meni se to događa, ali u cijelom području 0-100% imam dojam da se neujednačeno prazni

15 godina
neaktivan
Roman007 kaže...
Almin94 kaže...

Pozdrav,

Desava mi se to da mi se baterija brze trosi od 100% do nekih cca 80%, a zatim cak i jacim intenzitetom koristenja trosenje baterije ide sporije nakon 80%. Zna li neko zbog cega je to tako? Hvala. 

Meni se to događa, ali u cijelom području 0-100% imam dojam da se neujednačeno prazni

Vjerovatno treba izvrsiti kalibraciju, ali ja jos nisam.

11 godina
neaktivan

Samsung najavio android 5.0.2 za s5 early june,znaci bice za koji dan

0 0 hvala 0
11 godina
dacoo kaže...

Samsung najavio android 5.0.2 za s5 early june,znaci bice za koji dan

koja je razlika između 5.0.2, i 5.0.0, ali baš za samsungove uređaje, za nexuse sam bio pročitao odavno

11 godina
neaktivan

Samsung je rekao da je 5.0.2 tj da ce to biti zakrpa za bagove

0 0 hvala 0
17 godina
dacoo kaže...

Samsung je rekao da je 5.0.2 tj da ce to biti zakrpa za bagove

...kojih baš i nema nešto puno na svu sreću. :) Samo da se ne dogodi da pokrpaju nešto a pokvare pet drugih stvari.

15 godina
neaktivan

Od kad imam BOD3, prestalo mi se pojavljivati mm-qcamera-daemon, prije mi se znalo svaki tjedan pojavit i trošit bateriju

Win Osama in hide and seek
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
J3ckYYY kaže...

Od kad imam BOD3, prestalo mi se pojavljivati mm-qcamera-daemon, prije mi se znalo svaki tjedan pojavit i trošit bateriju

Nadaj se da ti se nece opet pojaviti.

15 godina
neaktivan

Jucer mi stigao GALAXY S5 Plus - SM-G901F sa Snapdragon 805 procesorom Adreno 420 grafa i nestom brzim LTE, srecom sa Androidom 4.4.4

AnTuTu score 50733

http://oi60.tinypic.com/11l2czl.jpg

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.6.2015 13:52 (jonyb).

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Dobar.Nek te dugo sluzi i u zdravlju ga koristio

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Imam problema s slikama, na memorijskoj kartici. Zadnjih desetak nemogu vidit vise. A i novije neke kad uslikam isto odjednom nemogu vidit. Kapacitet se vidi i sve normalno pod info. Kad se prebaci da slike od fotoaparata sprema na memoriju uredjaja sve normalno radi. Memorijska funkcionira normalno ocitavaju je drugi uredjaji, laptop...

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.6.2015 22:58 (tommek10).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Da li je netko kupovao gamepad za samsung telefone/tablete, ako ima preporuka nekog jeftinijeg od Samsungovog gamepada a da je kompatibilan

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Isplati li se zamjeniti S5 za Nexus 5, iskreno? Rad Nexus-a 5 je sex, ali opet ne znam za ostalo, kamera na S5 je vjerovatno malo bolja.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Almin94 kaže...

Isplati li se zamjeniti S5 za Nexus 5, iskreno? Rad Nexus-a 5 je sex, ali opet ne znam za ostalo, kamera na S5 je vjerovatno malo bolja.

ne, nabaci sebi cyanogenmod i uzivaj

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are
15 godina
neaktivan

Nabacen je, ali opet ne Nexusu 5 sve to ide 100x gladje i ljepse.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Nemoj zamjenit za N5, S5 ima bolju bateriju, kameru, vodootporan je, utor za microSD.

E sad, fluidnost je bolja na Nexusu 5 posto ga i imam, mobitel je po user experiencu nevjerojatan, pa sam procijeni.

http://isvijet.com.hr, Siemens C60, SE K700i, Samsung D600, Sam. Omnia i900, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, Galaxy SIII, Nexus 5

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Almin94 kaže...

Nabacen je, ali opet ne Nexusu 5 sve to ide 100x gladje i ljepse.

Pa predji onda na nexus 5, ljudi moji svasta.... 

Btw dobio nadogradnju cca 300mb.... verzija BOE5

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.6.2015 18:52 (tommek10).
17 godina
neaktivan

nexus 5 i s5 nisu u istom rangu i ne mogu se usporedivat.

Preporucite mi neki dobar silikonski ili hard case za s5 ako ste nedavno rarucivali s ebaya.

1 0 hvala 0
12 godina

http://www.ebay.com/itm/400896554040?_trksid=p2057872.m2749.l2649&var=670439452056&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT 

ja sam kupio nedavno ovu sa plavim rubom, i ugodno sam se iznenadio sa kvalitetom i prijanjanjem samog mobitela u maskicu, odlicna je i moja preporuka ako ti nesmeta sto je mob s tom maskom nesto vecih gabarita 

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
PraskaviRepan kaže...

Preporucite mi neki dobar silikonski ili hard case za s5 ako ste nedavno rarucivali s ebaya.

Spigen Tough Armor nešto predivno od case-a, uzeo sam si bijeli, razmišljam o kupnji još jednog druge boje, imaš osjećaj da bi ga mogao baciti u zid (nisam probao).

Edit: ima i tu ali su valjda kopije

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.6.2015 18:53 (nex987).
16 godina

http://www.banggood.com/Spider-Pattern-PC-Silicone-Stand-Case-Cover-For-Samsung-Galaxy-S5-p-971983.html

Ja imam ovakvu, skroz crnu. masivna, tocnije, debela..
Kad ju skinem, kao da drzim list papira u ruci, a ne mob.
I zato razmisljam o spigenu.

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Sve dalje od Spigena ultra fit i Ringke slim-a nema smisla furat.

http://isvijet.com.hr, Siemens C60, SE K700i, Samsung D600, Sam. Omnia i900, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, Galaxy SIII, Nexus 5

1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Imal sta od ovog 5.0.2 koliko sam vidio pocetkom juna? 

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

5.1.1 dolazi, t-mobile je pustio update vec u SAD-u, znaci da bi mogli uskoro pustiti neki unbranded firmware i za europu

17 godina
Edge kaže...

Sve dalje od Spigena ultra fit i Ringke slim-a nema smisla furat.

Slažem se. Imam Spigen Neo Hybrid i kad stavim masku kao da koristim active verziju mobitela. Potpuno drugačiji osjećaj korištenja. Tako da... većinom je izvan maske, osim specifičnih slučajeva kad znam da mu ne gine pad (klinci :) ).

12 godina
neaktivan

Pozdrav imam galaxy S5 i tipka "back" mi svijetli jace od one druge...moze li se to kako srediti?

0 0 hvala 0
11 godina
zanimatelj kaže...

Pozdrav imam galaxy S5 i tipka "back" mi svijetli jace od one druge...moze li se to kako srediti?

mislim da je to hardverski problem, ali možeš pokušati sa hard resetom ako uopće upali.

12 godina
neaktivan

Napravio sam hard reset i dalje je tako...

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice