ne znam uspio sam rijesiti s bod3 vecinu lagova dosta je brzi nego prije i prije mi se svako par dana jela baterija sad se desi jednom mjesecno greska kamere ili da jede bateriju i to nije neki sad prob al me nervira signal za wi fi koji nenormalno varira cak i kad sam pored rutera upratim kako izgubi jednu crtu pa pitam ko ima neki oficijalni rom da mu radi sve bez problema da nema problem sa signalom za wi fi
Ja sam se dosta igrao sa novim fw i u zadnje vrijeme sam često imao restarte. Instalirao sam TWRP i sve počistio (advanced wipe), stavio opet stock BOD3 i za sad sve radi uredno. Samo ideja. Možda pomogne.
Kako si stavi otwrp jel knox se promjenio i kad si to advance wipe uradio jesi bod3 preko odina stavio ili preko twrp ako je moguce ne znam nisam upucen :) ?
E sad ne znam da li mi se knox promijenio na twrp ili kad sam stavljao cm svojevremeno. Ali računaj da će vjerojatno doći do promjene. Kad instaliraš twrp, pokreneš mobitel u recovery modu (vol up + home + power kombinacija tipki), uđeš u wipe izbornik, izabereš advanced wipe i onda tamo označiš skoro sve. Nakon toga isključiš mobitel, pokreneeš ga u download modu. U odin učitaš firmware koji želiš staviti i ako je sve ok, pokreneš nadogradnju preko odina i to je to.