Ima li kakav nacin da mob kod kuce,bez da ga igdje nosim,otkljucam na sve mreze?
Ima, odeš na stranicu gdje se prodaju kodovi i kupiš jedan - ja sam uzimao u http://www.cellunlocker.net i uredno je nakon 2 dana došao kod (uzimao za Sony Xperia M2) .
Ima li kakav nacin da mob kod kuce,bez da ga igdje nosim,otkljucam na sve mreze?
Ima, odeš na stranicu gdje se prodaju kodovi i kupiš jedan - ja sam uzimao u http://www.cellunlocker.net i uredno je nakon 2 dana došao kod (uzimao za Sony Xperia M2) .
u vezi garancije: http://matija.suklje.name/rooting-and-flashing-your-device-does-not-void-the-warranty-in-eu
mislim da sam to tu na forumu nasel taj link, i reklo je par ljudi tu i na s4 forumu da su nosili na popravak mob s knoxom 0x1 i sve je proslo bez problema
ja sam se isto prebacil na cm12.1 prije kojih tjedan dana, i kad ga usporedim s note 3 koji ima samsungov stock lollipop rom (koji radi otprilike isto ko i s5 na stock romu) razlika je nebo i zemlja
recent apps se otvara odma, aplikacije se brze pokrecu, nema usporavanja i jos k tome je frekvencija procesora ogranicena na 1.9 GHz, a GPU na 389 MHz (to mi je dosta za temple run i tome slicne igrice)
kamera mi se cini ok, konacno mi opet fokusiranje radi kad stavim mob jako blizu objekta (na samsungovom kitkatu je radilo normalno, prestalo radit s lollipopom)
jedina zamjerka mi je kaj se baterija u standbyu vise trosi nego na stock romu
par screenshotova:
I ko je na cm-u nek obavezno proba ovaj volume boost: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2729652
Ja osobno koristim .v4(lite + headphones)
ljudi koji je najbolji rom imam trenutno bod3 sve okej radi ali me iritria slabiji signal za wi fi jesil malo otisao nenormalno pada wi fi i sporije radi jel ima neko problem s tim jos ?
Za CM 12 i 12.1:
Probaj sa ovim http://androidflagship.com/12043-install-htc-one-m9-camera-app-on-any-android-device
ili
http://www.droidviews.com/htc-one-m9-camera-ported-to-android-devices-running-aosp-cm-rom/
sto se tice slika :)
@ ofišl ili neofišl rom u pitanju?
ima mnogo neofišl romova odličnih
Može neka usporedba te M9 kamere sa CM.
I stock ako je moguće.
Evo mala usporedba m9 i cm kamere :)
Mali problem kod m9 kamere je sporost. Dosta je troma kad se krecete.
Ali zato m9 ima brdo opcija za razliku od cm (koji ima samo najosnovnje) sto je veliki +.
A sto se tice kvalitete tu su bar meni podjednake.
Edit: nakon malo koristenja se ubraza i sad radi super jedino imam problem sa rezolucijom. Slika do 1920x1080 i to je to hahahah
Budemo malo to progooglo pa ako nadem nesto javim :)
Jesi stavio resolution patch?
kad ga stavis, trebao bi normalno moći slikati sa 8 i mislim 13 MP.
Vidi u info o slici, usporedi vrijednosti ISOa i brzinu okidanja..
Ja sam ju koristio kad sam imao CM12 i razlika u kvaliteti je bila osjetno vidljiva, pogotovo pri slabijem osvjetljenju.
@nazalost slika za usporedbu nemam.
EDIT
Nasao sam link odakle sam skidao:
Jishnu's camera mod
https://plus.google.com/communities/105192843938506663262
Hvala :)
Uglavnom dosta je skinuti samo prvu stvar sa google communitija i instalirati ovo :)
Jos uvijek nije savrsena ali radi odlicno i ima hrpu dodatak(vecina ne radi ali nema veze)
I dolazi sa fx editorom koji je stvarno mocan :)
Pa ko hoce nek proba :)
Jel' netko probao POEA firmware. Vidim da je taj najnoviji.
Pozdrav,
Desava mi se to da mi se baterija brze trosi od 100% do nekih cca 80%, a zatim cak i jacim intenzitetom koristenja trosenje baterije ide sporije nakon 80%. Zna li neko zbog cega je to tako? Hvala.
Koliko je raspolozivo ram memorije na cm12.1?Jel i dalje 1.66Gb ili ima vise?
Moze li da se ubaci isti smar remote kao sto je na stock romu?
mislim da možeš, mene nekaj zeza ir blaster na cm-u, al posto ga ne koristim nije mi ni bitno, na xda vele ljudi da im radi al s nekim drugim aplikacijama
Napokon došao update i na Tmobile, valjda 1-2 mjeseca nakon svih ostalih
Koliko ja znam , neide Smart remote samsungov na CM .
Barem kada sam probavao , nije moglo.
koji preporucujete rom oficijalni imam trenutno bod3 i problem sa wi fi signalom ubii i desava se greska kamere i mm camera sto jede bateriju jednom mjesecno ? koji imate rom da radi bez problema da stavim preko odina
koji preporucujete rom oficijalni imam trenutno bod3 i problem sa wi fi signalom ubii i desava se greska kamere i mm camera sto jede bateriju jednom mjesecno ? koji imate rom da radi bez problema da stavim preko odina
Ako mobitel sa stock romom ima problema sa mm camera, onda ce imati i sa custom. Barem je kod mene to bio slucaj, a i kod frenda koji ima Nexus 5. Sretno.
ne znam uspio sam rijesiti s bod3 vecinu lagova dosta je brzi nego prije i prije mi se svako par dana jela baterija sad se desi jednom mjesecno greska kamere ili da jede bateriju i to nije neki sad prob al me nervira signal za wi fi koji nenormalno varira cak i kad sam pored rutera upratim kako izgubi jednu crtu pa pitam ko ima neki oficijalni rom da mu radi sve bez problema da nema problem sa signalom za wi fi
ne znam uspio sam rijesiti s bod3 vecinu lagova dosta je brzi nego prije i prije mi se svako par dana jela baterija sad se desi jednom mjesecno greska kamere ili da jede bateriju i to nije neki sad prob al me nervira signal za wi fi koji nenormalno varira cak i kad sam pored rutera upratim kako izgubi jednu crtu pa pitam ko ima neki oficijalni rom da mu radi sve bez problema da nema problem sa signalom za wi fi
Ja sam se dosta igrao sa novim fw i u zadnje vrijeme sam često imao restarte. Instalirao sam TWRP i sve počistio (advanced wipe), stavio opet stock BOD3 i za sad sve radi uredno. Samo ideja. Možda pomogne.
kako spriječiti stvaranje novih stranica kad se instaliraju aplikacije, npr ja imam 3 stranice lijepo organizirane i kad instaliram app stvori se četvrta...
I da li je netko popravljao konektor punjača, meni se izgleda oštetio i nekad moram namjestiti mob da bi punio..koliko bi to koštalo jer nevjerujem da bi garancija to pokrila
Koristi li netko neki s6 like rom? Da sve radi i da se je pokazao dobar...
Ja sam se dosta igrao sa novim fw i u zadnje vrijeme sam često imao restarte. Instalirao sam TWRP i sve počistio (advanced wipe), stavio opet stock BOD3 i za sad sve radi uredno. Samo ideja. Možda pomogne.
Kako si stavi otwrp jel knox se promjenio i kad si to advance wipe uradio jesi bod3 preko odina stavio ili preko twrp ako je moguce ne znam nisam upucen :) ?
Evo upravo dosao update na bod3 i sad je boe5
Evo upravo dosao update na bod3 i sad je boe5
Također napravio update!
Valja pričekat za nekakve konkretne dojmove, ali zasada se čini sve normalno.
ja sam probao napraviti update preko kiesa i ota ali najnoviji vec je gore bod3 vip
Po meni bolje radi tel na bod3 nego na boe5.Samo sto na boe 5 ima 1.67gb rama,tako da su izgledami poceli sa fixom memory leaka