Sklizanje miša iz ruku

poruka: 22
|
čitano: 2.608
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Sklizanje miša iz ruku

Imam doma Logitech G5 i kad mi se dlanovi oznoje miš se dosta "skliže",da li postoji nači (nekakav sprej) da se miš učini hrapavijim?Vidio sam kod frenda koji ima G9 da su one maske hrapave,pa sam mislio nešto tako.

Failure is never an option

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sklizanje miša iz ruku

Ja se mišom skoro nikako i ne služim, sve keyboardom se obavlja...sem kad je grafika u pitanju, tada dok crtam i kreiram radim mišom...

P.S. namaži ruke rexonom, ...NHF

Kad ti se zena obraca slusaj sta ti prica ocima...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Sklizanje miša iz ruku

A da si jednostavno obrišeš ruku?

17 godina
neaktivan
Sklizanje miša iz ruku

jesti manje špeka za kompom pa mišonja nebude masan :))

da napraviš možda kakav mod? sviđa mi se onoj kad ti mali vent u mišu hladi ruke.

There are 10 kinds of people in the world: those who understand binary and those who don't.
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Sklizanje miša iz ruku

Zalijepi brusni papir na misa, cim ostriji to ce ti manje sklizat iz ruke  Smijeh

Intel Core2Duo E6750 @ 3680MHz -> Thermaltake CL-P0464 DuOrb | Gigabyte GA-P35-DS4 | Kingmax 2x1GB DDR2-800 @ 920MHz 4-4-4-12 Gigabyte 8800GTX 768MB 640/2200MHz | Fortron 650W FSP650-80GLC | Seagate 320GB ST3320620AS | Chieftec LCX-01SL-SL-B |
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
niki kaže...

da napraviš možda kakav mod? sviđa mi se onoj kad ti mali vent u mišu hladi ruke.

E imas li mozda kakav tutorial za to da stavis vent u misa?????
Kevin Mitnick RULZZZZ
17 godina
neaktivan
buky kaže...
niki kaže...

Pa baš i nemam ovo je više u mojoj glavi :) , ali već ima za kupiti takvih gotovih miševa. No nebi trebalo biti teško za napraviti, jedino miš bi trebao biti žičani zbog prostora i portošnje.
Uzmeš neki mali vent od nekakvog northbridga ili stare grafičke (tipa Hercules), izbušiš rupe na kučištu miša, utrpaš vent unutra i spojiš ga na 5V iz USB ili PS/2 kabla. Jedini problem je prostor u mišu, a danas svi miševi imaju u sebi neke lude elektronike, utege, ili nešto treće...
There are 10 kinds of people in the world: those who understand binary and those who don't.
17 godina
Sklizanje miša iz ruku

Imas na OVOJ stranici hrpu modova za miseve. Mozda nadjes i neki s ventilatorom.....

Intel Core2Duo E6750 @ 3680MHz -> Thermaltake CL-P0464 DuOrb | Gigabyte GA-P35-DS4 | Kingmax 2x1GB DDR2-800 @ 920MHz 4-4-4-12 Gigabyte 8800GTX 768MB 640/2200MHz | Fortron 650W FSP650-80GLC | Seagate 320GB ST3320620AS | Chieftec LCX-01SL-SL-B |
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sklizanje miša iz ruku

radi na kompjuteru sa gumenim rukavicama

0 0 hvala 0
17 godina
Sklizanje miša iz ruku

Ili kupis OVO pa netrebas ni micat misa, samo vrtis kuglicu :))

Intel Core2Duo E6750 @ 3680MHz -> Thermaltake CL-P0464 DuOrb | Gigabyte GA-P35-DS4 | Kingmax 2x1GB DDR2-800 @ 920MHz 4-4-4-12 | Gigabyte 8800GTX 768MB 640/2200MHz | Fortron 650W FSP650-80GLC | Seagate 320GB ST3320620AS | Chieftec LCX-01SL-SL-B |
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
albundi kaže...

Hehehe! ukrao si mi misao lol! najbolje rukavice i njema probljema! Smijeh
Najbrži put do čovjekova srca je pomoću šake Chucka Norrisa.
17 godina
protjeran
niki kaže...
buky kaže...
niki kaže...

Pa baš i nemam ovo je više u mojoj glavi :) , ali već ima za kupiti takvih gotovih miševa. No nebi trebalo biti teško za napraviti, jedino miš bi trebao biti žičani zbog prostora i portošnje.
Uzmeš neki mali vent od nekakvog northbridga ili stare grafičke (tipa Hercules), izbušiš rupe na kučištu miša, utrpaš vent unutra i spojiš ga na 5V iz USB ili PS/2 kabla. Jedini problem je prostor u mišu, a danas svi miševi imaju u sebi neke lude elektronike, utege, ili nešto treće...
nikad to nisam vidio ali zar ne bi trebalo onda biti priključeno na struju onda
Shady in the house
17 godina
albundi kaže...

ha ha ha ha  mogu ibilo koje druge
17 godina
protjeran
Shady kaže...
 Ne, ne treba se spajati na struju (u vanjski utikač, ako to misliš), preko USB i PS/2 kablova se provodi dovoljna količina energije za te ventilatore, samo se treba spojiti na još jednu žicu koja dovodi tu električnu energiju.
Try not to become a man of success but rather to become a man of value - Albert Einstein
17 godina
protjeran
HappyD kaže...
Shady kaže...
  Ne, ne treba se spajati na struju (u vanjski utikač, ako to misliš), preko USB i PS/2 kablova se provodi dovoljna količina energije za te ventilatore, samo se treba spojiti na još jednu žicu koja dovodi tu električnu energiju.
  ok sad sam ćuoNamigiva
Shady in the house
17 godina
Sklizanje miša iz ruku

Mislim da autor teme govori o "misu" u prenesenom znacenju. Sklizi mu mis iz ruku...znate ono...desnica sakic...misko...LOL!

AMD Athlon X2 6000+ @3Ghz HD3850 512 MB OC 2GB DDR2 Dual Channel 800 Mhz Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sklizanje miša iz ruku

malo superljepila će sredit stvar ako se ne mičeš iz kuče

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sklizanje miša iz ruku

Velikog li problema..operes ruke i opet sve pet..jos da se ima vodeNamigiva

0 0 hvala 0
17 godina
Sklizanje miša iz ruku

Pogledajte OVO, svaka bolesna ideja koju ste naveli je vec napravljena. Smijeh

Intel Core2Duo E6750 @ 3680MHz -> Thermaltake CL-P0464 DuOrb | Gigabyte GA-P35-DS4 | Kingmax 2x1GB DDR2-800 @ 920MHz 4-4-4-12 | Gigabyte 8800GTX 768MB 640/2200MHz | Fortron 650W FSP650-80GLC | Seagate 320GB ST3320620AS | Chieftec LCX-01SL-SL-B |
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
MegaMass 2000 kaže...

Imam doma Logitech G5 i kad mi se dlanovi oznoje miš se dosta "skliže",da li postoji nači (nekakav sprej) da se miš učini hrapavijim?Vidio sam kod frenda koji ima G9 da su one maske hrapave,pa sam mislio nešto tako.

Prilijepi si miš na dlan s Momentom, trebalo bi biti okCool
Kaj ćeš, moramo se malo šaliti.

I meni klizi na Logitech Click mišu, jednostavno ova plastična preglatka površina je tome uzrok.
Trebala bi biti neka gumirana površina, ne hrapava, samo gumirana.
Tvoj miš je barem bolji za primiti, dok ovaj moj ima neki oblik polu-jajeta doslovno i k tome je drastično preglatki.

Rješenje, dok ti se oznoje ruke (valjda igraš F.E.A.R.Cool), operi ih, a miš obriši nekom krpom-i stvar riješena.
You ruin my store. Now, you will pay.
17 godina
MegaMass 2000 kaže...

Definitivni favorit.
Harry Harry
17 godina
Sklizanje miša iz ruku

Ako imas sado mazo sklonosti onda lijepo na misa zaljepis pribadace i kad ga scepas neces ga tako lako pustit :)

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice