Imam doma Logitech G5 i kad mi se dlanovi oznoje miš se dosta "skliže",da li postoji nači (nekakav sprej) da se miš učini hrapavijim?Vidio sam kod frenda koji ima G9 da su one maske hrapave,pa sam mislio nešto tako.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja se mišom skoro nikako i ne služim, sve keyboardom se obavlja...sem kad je grafika u pitanju, tada dok crtam i kreiram radim mišom...
P.S. namaži ruke rexonom, ...NHF
A da si jednostavno obrišeš ruku?
jesti manje špeka za kompom pa mišonja nebude masan :))
da napraviš možda kakav mod? sviđa mi se onoj kad ti mali vent u mišu hladi ruke.
Zalijepi brusni papir na misa, cim ostriji to ce ti manje sklizat iz ruke 
da napraviš možda kakav mod? sviđa mi se onoj kad ti mali vent u mišu hladi ruke.
Imas na OVOJ stranici hrpu modova za miseve. Mozda nadjes i neki s ventilatorom.....
radi na kompjuteru sa gumenim rukavicama
Ili kupis OVO pa netrebas ni micat misa, samo vrtis kuglicu :))

Mislim da autor teme govori o "misu" u prenesenom znacenju. Sklizi mu mis iz ruku...znate ono...desnica sakic...misko...LOL!
malo superljepila će sredit stvar ako se ne mičeš iz kuče
Velikog li problema..operes ruke i opet sve pet..jos da se ima vode
Pogledajte OVO, svaka bolesna ideja koju ste naveli je vec napravljena. 
Imam doma Logitech G5 i kad mi se dlanovi oznoje miš se dosta "skliže",da li postoji nači (nekakav sprej) da se miš učini hrapavijim?Vidio sam kod frenda koji ima G9 da su one maske hrapave,pa sam mislio nešto tako.

), operi ih, a miš obriši nekom krpom-i stvar riješena.Ako imas sado mazo sklonosti onda lijepo na misa zaljepis pribadace i kad ga scepas neces ga tako lako pustit :)