Ne to nego da u tu kutiju spojim kablove iz svih racunala i onda samo po potrebi prestekavam mis i tipkovnicu a da se ne saginjem do njih jer mi nije pristupacno a oni gumbi koji su na slici ce biti za paljenje i gasenje ventova unutar kucista.Muci me jer ne znam di se mogu kupiti samo ti konektori?
KVM switch. Nema prestekavanja.
KVM, kao što kaže logic. Komplet sa kabelima za 2 PCa košta oko 160kn, tako da se ne isplati kemijanje.
-nabava konektora, izvedba prekidača i ostali problemi... dok za ventilator nema veze (možeš postaviti i sobni ako ti je ćef. :) )
btw, PS/2 miš i tipkovnica se nesmiju spajati-odspajati dok je računalo uključeno.
jedno pitanje, off topic al ima veze sa starim dijelovima..dali se isplati kupovat dijelove preko oglasnika(njuškala)?? tj. znam da se isplati zbog cijene jer je jeftinije ali zanima me da li je to sigurno
..ali zanima me da li je to sigurno
-što je u životu sigurno, osim smrti, ali ona (možda ne spada pod život..) 
- naravno da nije sigurno, prvo dali radi, nema garancije ali je jeftino, u suprotnom bi bilo skuplje.
- suprotno pitanje, kupnjom nove komponente s garancijom, dali si siguran?
Nije sigurnost problem nego generacija, tj. zastarjevanje PC komponenti. I besplatno može biti neisplativo ili npr za igre nedovoljno.
ma meni je najveći problem to dal će komponenta radit
ma meni je najveći problem to dal će komponenta radit
? a kome to nije? ok, šala.
Mogući scanarij;
-kupiš neispravnu komponentu, ona naravno ne radi. -To odmah znaš.
-kupiš ispravnu komponentu, možda crkne dok je nosiš u džepu, možda prilikom ugradnje, možda ukljućivanjem napajanja... možda sutra ili za sto godina.
.. -dali to itko može znati? To je jedina tehnička razlika između novog i polovnog tj. garancije koja ne garantira da će raditi, nego da će ti zamijeniti ili otkloniti kvar.
To danas nema smisla.
Danas je toliko tehnologija išla naprijed da se za male pare može uzet sve novo.
I znaš da će bit ok.
A onako tko zna!!
e ovako, imam još jedno pitanje... nabavio sam hdd od 80gb koji se spaja s IDE kablom (pata il kako se vec zove), i htio bih ga stavit na ovaj svoj glavni komp (vidi pod moj pc), al na njemu vec imam jedan hdd koji se spaja putem SATA kabla, dali je to moguće, mislim stavit još jedan hdd? i da, u koju poziciju da stavim jumpere na tom hdd-u od 80gb i na optičkom pogonu jer se oni spajaju preko tog jednog IDE kabela,.. :)
nadam se da ste me razumjeli, jer sam tekst pisao brzo i bez razmišljanaj i razumjevanja..xd
hvala
e ovako, imam još jedno pitanje... nabavio sam hdd od 80gb koji se spaja s IDE kablom (pata il kako se vec zove), i htio bih ga stavit na ovaj svoj glavni komp (vidi pod moj pc), al na njemu vec imam jedan hdd koji se spaja putem SATA kabla, dali je to moguće, mislim stavit još jedan hdd? i da, u koju poziciju da stavim jumpere na tom hdd-u od 80gb i na optičkom pogonu jer se oni spajaju preko tog jednog IDE kabela,.. :)
nadam se da ste me razumjeli, jer sam tekst pisao brzo i bez razmišljanaj i razumjevanja..xd
hvala
Pa koliko ja znam IDE kabel ima 2 prikljucka (Master i Slave), pa tako spoji HDD i przilicu.. Ugl. bez problema se stavi jos 1 HDD.. 
Sorry kriva tema,moze brisanje! 
Pa koliko ja znam IDE kabel ima 2 prikljucka (Master i Slave), pa tako spoji HDD i przilicu.. Ugl. bez problema se stavi jos 1 HDD.. 
oke hvala, sad sam spojio, al windows mi taj hdd "samopokreče" te mi izbaci ovaj prozor, kao da sam ubacio usb stick, al što se tiče prepoznavanja, windows ih je prepoznao i smjestio među tvrde diskove....
EDIT:
uspio sam riješiti problem, morao sam formatirati diskove iako su bili prazni i vec formatirani..xD
hvala svima na pomoći još jednom..
Pozdrav, zanime me dali mogu staviti sve navedene komponente u izabrano kućište jer baš i ne vjerujem stranici.
LINK: http://pcpartpicker.com/p/Js7NsY