El. zvonce s VIDEO NADZOROM !

poruka: 4
|
čitano: 2.646
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Pomoć !

pozdrav imam jedan PROBLEM pa se nadam da cete mi pomoci. Tema za maturalni rad mi je "el ZVONCE S VIDEO NADZOROM ! ". E sad moje znanje o kamerama je jako slabo pa bi vas molio za neki savijet. Zvonce cu sam napravit ( uzet cu kit -najjednostavnije). Trebo bi neku kameru koja ce kada netko pozvoni na vrata snimati osobu na ulazu i spremiti podatke o vremenu i sliku na kompjuter,laptop ili mozda preko gsm-a (mislim da je to malo skuplje) na mobitel ! AKO NETKO ZNA NESTO MOLIM VAS POMAGAJTE  :* ! ! !

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.1.2013 14:10 (btomsic6).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
asd

http://www.ellabo.hr/ProductDetails.aspx?poid=cb157fbd-42cf-4051-a902-751924dc8be3&pgoid=171 

evo malo sam trazio po netu i ova mi se cini primamljiva. problem je sta neznam nista o ulazima izlazima. i nemam pojma kako da ju spojim na komp. mozad je moguca varijanta bezicnog spajanja !?  

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.1.2013 14:15 (btomsic6).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
El. zvonce s VIDEO NADZOROM !

kupio sam zvonce i zalemio i radi savrseno.Ipak sam se odlucio za web kameru. Sad mi samo treba neki program kojim bi komunicirao s kamerom i isprogramiro da kamera radi 30 sec nakon zvona i da se onda ugasi. Ako se neko razumije molim vas pomagajte. 

0 0 hvala 0
16 godina
Re: El. zvonce s VIDEO NADZOROM !
btomsic6 kaže...

kupio sam zvonce i zalemio i radi savrseno.Ipak sam se odlucio za web kameru. Sad mi samo treba neki program kojim bi komunicirao s kamerom i isprogramiro da kamera radi 30 sec nakon zvona i da se onda ugasi. Ako se neko razumije molim vas pomagajte. 

Mozes sloziti u salter jos 1 prekidac koji bi pokrenuo timer(mozes 555 koristiti) kojeg podesis na 30 sec i spojis ga na tranzistorsku sklopku koja ce ukljucit kamericu.

:D
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice