Bojanje kucista thermaltake spedo

poruka: 12
|
čitano: 3.193
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Dakle imam doticno kuciste vec neko vrijeme i vec mi je polako dosadno,

originalan boja mi iskreno nikad nije bila ni nesto inspirativna, zapravo sam

uvijek imao ideju da nesto napravim s njim sto se boje tice.

Uglavnom nisam u mogucnosti to sam napravit jer nemam gdje, supruga i ja zivmo u stanu sa klincem

a na balkonu stvarno ne mogu napravit rusvaj stoga me zanima kome bi to mogao dati da mi napravi ili

me dovoljno ohrabrite i informirajte da probam sam :)

Ideja je ta da obojim svu plastiku i plasticne dijelove i  bocne stranice osim mrezastih grillova u grafitno tamno sivu,

imam ideju o nekom stealth avionu...mozda bi cak i pustio crno unutra kako i je vec sada i na bocnu stranicu stavio neki

air force logo sa krilima ili tako nesto

originalno kako je sada originalno kako je sada
pogled odzgora pogled odzgora
bocna bocna
boja koju bi htio boja koju bi htio
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Re: Bojanje kucista thermaltake spedo
forthdancer kaže...

Dakle imam doticno kuciste vec neko vrijeme i vec mi je polako dosadno,

originalan boja mi iskreno nikad nije bila ni nesto inspirativna, zapravo sam

uvijek imao ideju da nesto napravim s njim sto se boje tice.

Uglavnom nisam u mogucnosti to sam napravit jer nemam gdje, supruga i ja zivmo u stanu sa klincem

a na balkonu stvarno ne mogu napravit rusvaj stoga me zanima kome bi to mogao dati da mi napravi ili

me dovoljno ohrabrite i informirajte da probam sam :)

Ideja je ta da obojim svu plastiku i plasticne dijelove i  bocne stranice osim mrezastih grillova u grafitno tamno sivu,

imam ideju o nekom stealth avionu...mozda bi cak i pustio crno unutra kako i je vec sada i na bocnu stranicu stavio neki

air force logo sa krilima ili tako nesto

{#}

šta bi napravio od tog kučišta ;)

Ako imate pitanje u vezi case moddinga slobodno pitajte. (sprejanje i rezanje itd.) Baška voda ljepo mjest za odmor i jeftino pogledajte i zovite: pansion-baskavoda.tk
14 godina
neaktivan
Nista ekstravagantno, htio bi ga pobojat kak je ona slika gdje je kuciste modano, odnosno tu boju bi htio stavit na bocne stranice, top bazzel i front bazzel, nozice od kucista mozda i unutra,
a sve mrezaste dijelove ostavit crno kak i je, mozda na bocne stranice stavit neki air force logo, platim nekom da mi to napravi jer nemam gdje sam

malo brijem na stealth bombere :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
forthdancer kaže...
Nista ekstravagantno, htio bi ga pobojat kak je ona slika gdje je kuciste modano, odnosno tu boju bi htio stavit na bocne stranice, top bazzel i front bazzel, nozice od kucista mozda i unutra,
a sve mrezaste dijelove ostavit crno kak i je, mozda na bocne stranice stavit neki air force logo, platim nekom da mi to napravi jer nemam gdje sam

malo brijem na stealth bombere :)

hhh kolko mi platiš da ti to napravim :D

pogledaj temu antec 1200 modding pa pogledaj kaj sam napravio od svog kučišta pa ak hoćeš mogu ti za neke pare napravit neš na tvom :)

Ako imate pitanje u vezi case moddinga slobodno pitajte. (sprejanje i rezanje itd.) Baška voda ljepo mjest za odmor i jeftino pogledajte i zovite: pansion-baskavoda.tk
14 godina
neaktivan
vidim ti na avataru, jako lijep posao, da li bi mogao recimo od 20.8 pa do negdje 28.8 dok sam u Zagrebu
ako si iz Zagreba to napravit, navedi cijenu
14 godina
neaktivan
forthdancer kaže...
vidim ti na avataru, jako lijep posao, da li bi mogao recimo od 20.8 pa do negdje 28.8 dok sam u Zagrebu
ako si iz Zagreba to napravit, navedi cijenu

jbg u zg dolazim tek na kraju 8. mjeseca tak da mogu tek negdje u 9. mjesecu 

sve zavisi ako ti nabaviš sprejeve sa bojom koja ti paše onda je cijena normalno manje, al ako ja moram to nabavljat onda je veća :)

reci koliko si spreman odvojiti, sad počinjem sa tom uslugom moddanja/sprejanja kučište pa me svi pitaju kolko para pa nisam siguran :)

14 godina
neaktivan
Stvar je u tome sto inace stanujem u RIjeci i na posao se moram vratit 5.9. ja bi iskreno
probo to sam, farbo sam si i stan kompletni i namjestaj rucno izradjen, znam podosta o tome,
nije da se hvalim ali jesam po malo handy man, ali ne mogu ovaj posao nigdje napravit kamoli na balkonu ili
kod svojih roditelja a vec vidim kak ce mi zena ludit...kak

Ne znam kak ti odgovara ali ako mozes mi to napravit do recimo 31.9 bilo bi ok
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Sorry krivo sam reko 31.8
14 godina
neaktivan

hmmm nebi nikako mogao jedino od 1.9. prije ne :S

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Kvragu...

imas mozda kakve savjete kako to sam radit, znam da mi treba primarni za temeljnu, boja koju zelim i prije smirgljanje sa recimo 400 papirom, u biti nije problem oko metala
vec plastika a nje ima vise, ne bi htio da na kraju moram ic kupit novo :)
14 godina
neaktivan
Powdrecoating???
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
forthdancer kaže...
Kvragu...

imas mozda kakve savjete kako to sam radit, znam da mi treba primarni za temeljnu, boja koju zelim i prije smirgljanje sa recimo 400 papirom, u biti nije problem oko metala
vec plastika a nje ima vise, ne bi htio da na kraju moram ic kupit novo :)

imam savjete :)

plastiku samo brzo prođi sa nitrom i brzo obriši suhom krpom da se skroz očisti i onda samo sprejaj kad je suho (direktno sa bojom) tak su meni svi ovi bijeli djelovi plastični...

a za metal samo pošmirglaj, operi isperi i osuši i farbaj (sprejaj)...meni nije trebala temeljna boja itd samo sam sprejao i boja sa kroz 3 godine do sad nije ni jednom oljuštila :)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice