Pozdrav!
Imam xperiu x8 s 199 kontakaa i htio bi ih prebaciti pošto uređaj ide na prodaju
Ako odaberem npr. slanje preko bluetotha na svoj SGS III u kojem obliku će ih poslati tj primiti?
Pozdrav!
Imam xperiu x8 s 199 kontakaa i htio bi ih prebaciti pošto uređaj ide na prodaju
Ako odaberem npr. slanje preko bluetotha na svoj SGS III u kojem obliku će ih poslati tj primiti?
Pozdrav!
Pozdrav,
Odi u kontakte,klikni menu button(prva tipka) i stavi "Import contacts to SDcard", nakon toga ce se u kartici kreirati datoteka po imenu "00001.vcf" kada se ona kreira slobodno ju prebaci na svoj SGSIII i kad si ju prebacio samo ju dodirni i svi kontakti će ti biti vraceni ,ili ako ti je jednostavnije ,opet odes u kontakte i menu tipka i "Export contacts from SDcard",efekt je isti.
Hvala puno
da li je netko uspio instalirati novi IGO Primo na ovaj mob? Ja sam stavio ali se program smrzne nakon par sekundi ?!
Roses are #FF0000 violets are #0000FF all my base are belong to you.
Mozes.. Mozes koristit i mobilni internet pa da se spojis preko wlana na mobitel..
Jel proba iko ovo?
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1966806
Jel proba iko ovo?
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1966806
Probo bi, al neam unlockan bl.
XP nije jedan od podržanih sustava, 7 je. Probaj sa nekim drugim softwareom na kompu..
Star mi je taj drugi komp, nije baš za 7. Našao sam neki tutorial i trebao bi neki driver instalirat (pc companion imam pa mene nije ni pitalo da instaliram to).
EDIT: Evo, uspio sam s programom PdaNet.
može, skini aplikaciju Zoom Camera
odlicna vijest!
jos da netko proba i javi rezultate :)
Evo probao radi sve do sada fenomenalno jos nisam jedino YouTube probao.
ja sam jos na GDX v28 + stock kernel .... mozda se pri kraju garancije i odlucim za promjenu kernela...
za sada radi odlicno ...
eto napokon sam se odlucio riskirati i stavviti stock verziju gingerdx v29.cini se dasu popravili mnogo bugova radi besprijekorno :))
evo stavio navigon europe na dx v 29 i radi sve dobro
4.6.2 verzija skinuo preko blackmart alpha znaci za djabe potrazi tu aplikaciju na 4shared
ok, pokusat cu stavit tu verziju, hvala na infu!
instaliral sam recovery,rotal mobitel--e sad me zanima custom rom,..dal mobitel mora biti otključan na sve mreže ili?
Znam da je
,ali moze mi neko pojasniti sto je to Static IP, to ima u settingsima od WI-FI-a.wifi mi nije radil ,imal sam 192.168.1.5 za ip adresu postavljen, i prestal je raditi pa sam maknul onu "kvačicu" s "use static ip i onda je proradil
...
Static IP ti je IP adresa tvog ISP-a kojeg ti daje T-Com ali ta adresa se placa 600 kn cini mi se(barem je toliko kod H1) i onda tu jednu IP adresu zauvjek a ti sada imas dinamicku koja se mjenja svakih 24 sata.
Evo dugo njisam bio u ovoj temi pa da pitam koji je najbolji i najbrži rom sada? Ja imam froyobread i mobitel mi je užasno spor.
Bratu sam stavio GingerDx v028 i usput sam ubrzao procesor na 710 MHz i mobitel je brz i stabilan. Tako preporučam i tebi.
Bratu sam stavio GingerDx v028 i usput sam ubrzao procesor na 710 MHz i mobitel je brz i stabilan. Tako preporučam i tebi.
A kako si ubrzao procesor?