A ovi kao umeci za microUSB i slusalice,svrha je zastita od prasine,ali ako to umetnem ja mogu normalno koristiti microUSB utor i slusalice sa tim umetnutim
Ako je tako,onda si uzimam to.
Ove e-cell mi se svidjaju,ima onih aurora,galaxy,space sampleova,ali ne znam kakva je zastita
Umeci su čepovi koje lako izvadiš kad trebaš uštekati slušalice ili USB kabel. Jedino što ih lako izgubiš, ali ih zato dobiješ u paketu 5 setova. Ova e-cellova zaštita koju sam kupio (a sve su na istu foru osim grafike iza) ne štiti gore i dolje (otvorena je), ne dolazi do ruba folije na ekranu ko originalna, obična je kruta plastika i frka me bilo da ne zgrebem mob kad sam ju stavljao, a najgluplje od svega je što je iznutra obojena u bijelo i to se vidi po bokovima grdo ako imaš crni uređaj. Iza je glatka i vide se otisci po njoj. Uglavnom smeće na kubik, izgleda ko rastegnuta šalica od jogurta i nemoj si to kupovati. Osim toga imam feel da bi pukla kod malo jačeg stiska ili pada. Fakat neusporedivo s ovom LG-ovom koja je nekakav kombo silikona, gume i plastike, zatvara sve sa svih strana, prelazi milimetar preko rubova folije, prelazi i preko power i volume tipki (izbočenja dizajnirana kao tipke) i fakat s ovim čepovima i folijom na ekranu predstavlja kompletnu zaštitu. A i sve skupa izgleda i dalje faktički ko uređaj. Nilkin vidim da se dosta prodaje, i ja sam si to htio naručiti, ali imam feel da je to isključivo radi toga što ljudi neznaju da postoji baš originalna za taj uređaj.