LG Optimus 4X

poruka: 1.296
|
čitano: 287.323
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "LG Optimus 4X".
17 godina
Re: LG Optimus 4X
doky01akablava kaže...

A ovi kao umeci za microUSB i slusalice,svrha je zastita od prasine,ali ako to umetnem ja mogu normalno koristiti microUSB utor i slusalice sa tim umetnutim

Ako je tako,onda si uzimam to.

Ove e-cell mi se svidjaju,ima onih aurora,galaxy,space sampleova,ali ne znam kakva je zastita 

Umeci su čepovi koje lako izvadiš kad trebaš uštekati slušalice ili USB kabel. Jedino što ih lako izgubiš, ali ih zato dobiješ u paketu 5 setova. Ova e-cellova zaštita koju sam kupio (a sve su na istu foru osim grafike iza) ne štiti gore i dolje (otvorena je), ne dolazi do ruba folije na ekranu ko originalna, obična je kruta plastika i frka me bilo da ne zgrebem mob kad sam ju stavljao, a najgluplje od svega je što je iznutra obojena u bijelo i to se vidi po bokovima grdo ako imaš crni uređaj. Iza je glatka i vide se otisci po njoj. Uglavnom smeće na kubik, izgleda ko rastegnuta šalica od jogurta i nemoj si to kupovati. Osim toga imam feel da bi pukla kod malo jačeg stiska ili pada. Fakat neusporedivo s ovom LG-ovom koja je nekakav kombo silikona, gume i plastike, zatvara sve sa svih strana, prelazi milimetar preko rubova folije, prelazi i preko power i volume tipki (izbočenja dizajnirana kao tipke) i fakat s ovim čepovima i folijom na ekranu predstavlja kompletnu zaštitu. A i sve skupa izgleda i dalje faktički ko uređaj. Nilkin vidim da se dosta prodaje, i ja sam si to htio naručiti, ali imam feel da je to isključivo radi toga što ljudi neznaju da postoji baš originalna za taj uređaj.

Deckard
13 godina
neaktivan
LG Optimus 4X

Ekipa kupio mob ima 2 dana.. stavio ga upgradeat kad ono... zapeo na predzadnjem koraku. Zapne na 10% i izbaci: "molimo idpojite kabel iz vašeg telefona i izvadite i spojite bateriju. Uključite telefon i pritisnite tipku Pnovi da nastavite ažuriranje." NE RADI. ideja?!.. sto prije molim. :D

edit: izgasio LG virtual modem i sve napraljeno kako treba. skoro sam slom zivaca dobio. {#}

edit 2: mob rootan, greenifiy i titanium instaliram. sad pomalo {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.5.2013 18:41 (GuardianOTB).

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
LG Optimus 4X

Skinuo sam si Swype app preko black marketa i kada želim napisat poruku izbaci mi grešku da je swype iznenada prestao s radom. Deinstaliro sam je i ponovo instaliro i opet ništa..{#}

0 0 hvala 0
15 godina
LG Optimus 4X

jel netko koristi CM10.1?

utisci, dojmovi?

vidim da je redovito i da se sve ispravljaju početni bugovi poprilično brzo.

napokon dočekao DNF i Diablo 3
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
LG Optimus 4X

E to i mene zanima..Vidim da se bugovi poliraju tako da bi uskoro moglo doć do flešanja..:-) Makar jako sam zadovoljan sa JB-om,nemam prigovora.. Osim jednog problema,app za poruke.Stock aplikacija za poruke mi se smrzava dosta često i ne reagira dok je ne ugasim u task manageru. Instaliravo sam razne custom appove(GoSms,Mysms...) ali svaki ma neki problem(guta bateriju,ne javlja notifikacije..)U ćemu bi mogo bit problem? Kako da riješim to smrzavanje jer nisam naišao ni na jednu custom app koje bi me zadovoljila..

0 0 hvala 0
16 godina
LG Optimus 4X

Jel bi isao wireless charging pad od LG Nexus 4/S3 ? Tj.uopce podrzava li ovaj mob bezicno punjenje i ako moze preporuka nekog jeftinijeg pada ...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
LG Optimus 4X

Za sve one koji nisu zadovoljni sa izdrzljivosti baterije ili ako imate problema sa lagovima u igricama preporucujem ovaj app https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tegraoverclock&hl=hr   POTREBAN ROOT

Koristim ga trenutno i mogu reci da se vidi osjetna razlika u potrosnji baterije (stavio sam da rade samo 2 jezgre), sto se igara tice nisam nista isprobavao jer nemam bas neku igru gdje bih mogao testirati.

1 0 hvala 1
15 godina
LG Optimus 4X

kupio si TegraOC ili nabavio? :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Robilad kaže...

Za sve one koji nisu zadovoljni sa izdrzljivosti baterije ili ako imate problema sa lagovima u igricama preporucujem ovaj app https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tegraoverclock&hl=hr   POTREBAN ROOT

Koristim ga trenutno i mogu reci da se vidi osjetna razlika u potrosnji baterije (stavio sam da rade samo 2 jezgre), sto se igara tice nisam nista isprobavao jer nemam bas neku igru gdje bih mogao testirati.

Jel se javio kakav lag kad si zgasio 2 jezgre?

I jel postojekakve opcije unutar aplikacije na koje bi trebalo pripazit?(ako nekaj promjenim da si ne zmrdam mob)

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.5.2013 16:52 (bruncek).
13 godina
odjavljen
bruncek kaže...
Robilad kaže...

Jel se javio kakav lag kad si zgasio 2 jezgre?

I jel postojekakve opcije unutar aplikacije na koje bi trebalo pripazit?(ako nekaj promjenim da si ne zmrdam mob)

Nema nikakvih lagova. (naravno odnosi se na normalnu uporabu moba, znaci bez zahtijevnijih igrica i nekih zahtijevnih operacija) 

Sto se tice same aplikacije nemas nista sto bi moglo zdrmati mob (ako koristis stock kernel od LG-a)

13 godina
neaktivan
LG Optimus 4X

Sve je stock tako da budem probao pa javim kako radi..

Ako smijem znat koje si ti sve postavke uključio? Vidim da tamo ima i regulacija temperature i svašta nešto..

1 0 hvala 0
13 godina
odjavljen

Ja sam sebi samo iskljucio 2. jezgre.. Mozes ostaviti da ti rade sve 4 jezgre ali im smanjis takt npr. na 1 ghz te s tim isto dobijas na bateriji.

Sto se tice regulacije temperature- Kod Nvidie tegre 3 standardna dopustena temperatura je 75 stupnjeva nakon cega se znacajno downclockaju jezgre da bi se sprijecilo pregrijavanje mobitela..LG je u ovom mobitelu smanjio to na 71 stupanj (neznam zasto) tako da ti mozes staviti to na 75 stupnjeva da bi dobio na gamingu manje lagova prilikom zagrijavanja mobitela.. iako ti ja to osobno nebih preporucio.

15 godina
LG Optimus 4X

i jel moš reć koliko si (od oka) dobio % više baterije sa dve jezgre?

JB stock ili drugi rom?

za oko sat vremena više se nebum ni trudio ograničavat mob...

al temperaturu nebum dirao....

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
LG Optimus 4X

Koristim stock rom deodexed sa custom recovery-em...nemogu sa sigurnosu rec koliko imam sa 2 jezgre potrosnju baterije...ali od oka bih rekao nekih 20 posto, znaci nekih 2-3 sata duzeg trajanja baterije..

Isprobao sam overclock gpu jezgre na 418 mhz: Na standardnom clocku koji oko 300 mhz na quadrantu dobijem rezultat za 3D test 2100 bodova, sa clockom od 418 dobijem 2300 bodova.

EDIT: Evo i slika, da nebi bilo zabune na drugoj slici je gpu score veci ali opcenito rezultat cjelog benchmark testa  je manji, iz razloga sto je vec mobitel bio zagijan i cpu jezgre nisu radile na punom taktu.

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.5.2013 14:20 (Robilad).

3 0 hvala 1
16 godina
LG Optimus 4X

Moram si uzeti onaj docking station,nadje se za 80-tak kuna,a cini se mi se pet put bolje rjesenje nego ovo punjenje,samo nataknes mob i on se puni,nesto ko bezicni telefon.
Uzeo sam si dvije rezervne 1800mah gold baterije za 40-tak kuna,puno bolje nego onaj battery pack sto dodje oko 150-kuna,barem meni.
Onda si samo narucim zidni punjac za njih i problem rijesen.

http://dx.com/p/replacement-3-7v-1800mah-li-ion-batteries-for-lg-optimus-4x-hd-p880-f160-2-pcs-198317

a evo docking

http://dx.com/p/portable-charging-docking-station-w-usb-cable-base-protector-for-samsung-i9100-nexus-s-white-113117

odlican dizajn i  boja,neki imaju syncing,syncanje sa cim ?

dobra vijest,nagurao sam 4h wifi,auto brightness ( slider na 75 % ),vise nego odlicno

a evo sada 2h i 30m screen on,20% bio na wifi,ovo ostalo 3G/H stalno ukljucen,i ostalo 25 % sto znaci oko 20-25 min jos sto je vise nego super

sad jos malo pricekati pa piknuti CM 10.1 i izgurati 3 i pol sata sto je vise nego odlicno  

Moj PC  
1 0 hvala 2
15 godina
LG Optimus 4X

uf ,sviđa mi se docking :)

samo je pitanje dal po dimenzijama paše?

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Budem pitao sellera kad dodjem na laptop iako ne sumjam,mozda se moze jos podesiti pa da odgovara :)
Dosao mi onaj microusb to hdmi pa moram isprobati kao i flip up kozna torbica te prozirna TPU maskica :)
17 godina
neaktivan
Prodaje li itko ovaj mobitel u splitu? Garancija obavezna.
13 godina
neaktivan
LG Optimus 4X

Na kojem principu radi taj docking? On treba bit napunjen da se može punit mobitel?

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen

Pa na istom principu radi kao i obicni zidni punjac. Mora biti ukljucen na usb izvor.

13 godina
neaktivan
LG Optimus 4X

Pa koja je onda razlika između tog docka i obićnog punjača kad oboje moraju bit uštekani da pune mob?

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen

Pa nema razlike..osim sto je ovo samo dock odnosno postolje.

16 godina
LG Optimus 4X

Da,meni puno prakticnije i lakse ne znam zasto nego ovaj punjac,a i ljepse,jos da imate bijeli taj docking,bijeli LG 4X i stavite iPhone logo i ne bi znali jel iPhone 6 ili LG 4X {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
LG Optimus 4X

Instaliral tegra oc, i stavil da dela sa dvije jezgre, pa bumo vidli kak bu se baterija ponasala..

Za surfanje, sms i telefoniranje je cist dost dvije jezgre..

Min. frekvencija 1500000 1500mhz..

Max frekvencija 51000 tj 510mhz

Ili?

Edit: ne vidim razlike u smanjenju potrosnje baterije, imam screen on 5min. A vec mi je otislo 8% baterije, s tim da sam na bateriji 1h. Uujutro ga skinul s punjaca.

Postavke iz tegra oc su:

core count- 2

Companion core section-enable

Apply cpu cores on every boot.

Osvjetljenje zaslona na 40% tj auto

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.5.2013 10:21 (zvonac).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: [Recenzija] QualityPro: LG Optimus 4X
QualityPro kaže...
Imam ga vec mjesec i pol, testirao sam i Samsung S III,ima par boljih modova na kameri od LG,spominjem ga kao protukandidata...ostalo je slicno,uzeo sam ga zbog dosta manje cijene,odlicna je brzina,nemam nikakvih problema sa igranjem PES-a,Counter Strike i GTA-a.Napomenuo bih kvalitetu izrade,naime maska na poledjini je malo gumirana,tako da se teze ostecuje,1GB rama,HD rezolucija itd ...u svakom slucaju zadovoljan sam,za sada ispunjava sve moje uslove,mali minus je baterija,brzo se trosi

nakon nadogradnje na 4.1.2 mobitel je ponekad glup, ponekad trza ali ništa što konkurencija nema....za puno manje novaca, mobitel u rangu sa S3, oneX  i slicnima......baterija traje do 2 dana, i to moga tempa od 2-3 sata razgovora dnevno, citanje vijesti, pokoji video, malo igara i tu i tamo gps-a.....cim uvatim malo vrimena, ubacijem drugi rom i onda cemo viditi sta Tegra moze :)

13 godina
neaktivan
LG Optimus 4X

Jel postoji trenutno stabilni ROM koji se isplati flešat? Znači da je bolji od JB-a...{#}

0 0 hvala 0
15 godina
LG Optimus 4X

trenutno je JB najstabilniji, a cm10.1 je daleko dogurao, RC2 je nedavno izbačen

ako kroz koji mjesec dođe patch za tegru3 (čeka se nVidia ovaj put :D ) ,uz CM10 , O4X bu bio još puuuno bolji mob....

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
O kakvom pachu za tegru je rijec? Ne nadjem nista oficijalno vezano za to? odakle ti informacija i ako bi mogao link. hvala?
12 godina
neaktivan
LG Optimus 4X

imam pitanje..

Nisam sigurna da li da si kupim lg optimus 4x hd ili samsung s3.{#}

Trebam odabrati između laptopa ili mobitela, a nisam sigurna pa pitam jer bi mi vi mogli pomoci..? {#}

A lg optimus 4x ima jelly bean ako ga sad kupim ? ili ga jos uvijek moram nadograditi, neke verzije su se mogle prije kupiti s jelly beanom. {#} 

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.5.2013 19:12 (Clousy).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LG Optimus 4X

Pozdarv ljudi danas sam upravo kupio lg mobitel..jel mi moze neko rec aplikaciju kojju da skinem da mi otvara slike i dokumente iz maila..koje su mi poslane..ajde ljudi pomagajte

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice