LG Optimus 4X

poruka: 1.296
|
čitano: 295.366
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "LG Optimus 4X".
16 godina
Re: LG Optimus 4X
doky01akablava kaže...

Jeste li mozda pratili da li onaj one-click program uspjesno otkljucava bootloader ?
Jednostavno receno,sto ja sada trebam napraviti prije instalacije CM 10 ?
1.Otkljucati bootloader

2.Instalirati CWM i recovery

3. čekati da se isprave bugovi i problemi pa onda flashati

Moze i linkove kako ste radili

Pozdrav :) 

;)

napokon dočekao DNF i Diablo 3
16 godina
bruncek kaže...

Nekaj me zanima..Skinuo sam si exdialer da mi zamjeni stock app za pozive. Stock app sam freezo da mi ne ostaju obavijesti o propuštenim pozivima. Ali kada sam želio napravit poziv nisam uspio,nije htio zvat. Tek kad sam odmrznuo stock app onda sam mogo normalno zvat..??{#}

bit će da je vezan za stock dialer... probaj neki drugi :)

13 godina
neaktivan
LG Optimus 4X

Imaš za preporučit neki? {#}

Sada koristim ExDialer & Contacts...

0 0 hvala 0
16 godina
bruncek kaže...

Imaš za preporučit neki? {#}

Sada koristim ExDialer & Contacts...

jok, nisam se backao sa dialerima,stock uredno radi pa ne diram... :)

al ako naletiš na nekaj, a da valja ,slobodno preporuči

13 godina
odjavljen
doky01akablava kaže...

Jeste li mozda pratili da li onaj one-click program uspjesno otkljucava bootloader ?
Jednostavno receno,sto ja sada trebam napraviti prije instalacije CM 10 ?
1.Otkljucati bootloader

2.Instalirati CWM i recovery

3. ?

Moze i linkove kako ste radili

Pozdrav :) 

1. Osposobis ROOT pristup na mobu http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2180688

2. Otkljucas Bootloader http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2180138

3. Flashas samo CWM (CWM je recovery) (link iznad)

4. Preko recoverya odnosno CWM-a instaliras rom koji zelis.

EDIT: Napomena: -Prije nego sto uopce krenes sa procedurom uvijeri se da ti je verzija software-a  EUR-XXX u suprotnom neces moci otkljucati

-Nakon sto otkljucas Bootloader mobitel ti se vraca na tvornicko stanje (sve ti se brise osim SD kartice)

-Nakon instalacije CWM-a odnosno custom recovery-a ukoliko zelis koristiti stock rom nikako ne raditi factory reset u postavkama telefona ili u custom recovery-u---dobije se soft brick

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.4.2013 1:30 (Robilad).
18 godina
deckard kaže...
vrx kaže...

dolaze odmah? možda rade na push?

meni recimo u Tapatalku nisu dolazile notifikacije ,pa sam ostavio na miru sve kaj češće koristim.

Evo upravo isprobavam ponovno. Notifikacija talka i gmaila radi, ali ne baš odmah nego unutar nekih 20s ako to nešto mijenja na stvari.

Hm, da ne povjerujem. Gledam sad u Greenify i nigdje ne nalazim ni gmail ni talk, ni na listi hiberniranih, ni u pending, ni na listi aplikacija koje još nisu analizirane i/ili dodane. Zbunj. Pa jel moguće da niti ne ponudi te aplikacije ? Uf, prtljao sam u Titanium Backupu i LG P880 Notificationsima po listama aplikacija kad i po Greenifyu, i vjerojatno sam se izblamirao napisavši da sam i talk i gmail stavio Greenify. Ako ga fakat ne nudi na listama, a po ovome što vidim ne nudi, onda se ispričavam jer sam napisao iznad glupost. {#}

Deckard
18 godina
LG Optimus 4X

Eh, da, jel netko mijenjao Superuser aplikaciju za SuperSu pošto Superuser defaultno ide s root procedurom za JB 4.1.2 ? Kad pokušam skinuti SuperSu s marketa naravno da mi neda instalirati samo tako, a nebih htio pokopati Superuser s Titanium Backupom i onda prtljati s instalacijom SuperSu-a preko recoverya napamet. Neznam ni dal nebi skršio root na taj način. Pa ako ima ko ideju kako bezbolno zamijeniti Superuser sa SuperSu-om bio bih zahvalan.

Deckard
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
LG Optimus 4X

a zakaj bi mijenjao, neki poseban razlog?

koliko znam ,oba rade istu stvar :) daju root pristup

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
vrx kaže...

Imam ga već na tabletu, pa čisto da unificiram stvar ako ću već ići kupovati aplikaciju, ono čisto zbog donacije (prešlo mi u naviku {#} ) i da sad ne prtljam po tabletu. Počeo sam si malo raditi reda po uređajima čisto da ne stvaram šumu od aplikacija u repozitoriju na playu. Vidim na XDA forumu da zapravo treba kupiti SuperSu, i taj onda pobriše kod instalacije Superuser. Free verzija očito to ne radi. A i čitam malo po forumima, većina preferira SuperSu, kao Superuser ima nekih bugova gdje zna nezapamtiti prava za pojedine root aplikacije i još neke blabla... Uglavnom, imaš pravo, zakaj i mijenjati ako radi {#} .

Deckard
16 godina
deckard kaže...
vrx kaže...

Imam ga već na tabletu, pa čisto da unificiram stvar ako ću već ići kupovati aplikaciju, ono čisto zbog donacije (prešlo mi u naviku {#} ) i da sad ne prtljam po tabletu. Počeo sam si malo raditi reda po uređajima čisto da ne stvaram šumu od aplikacija u repozitoriju na playu. Vidim na XDA forumu da zapravo treba kupiti SuperSu, i taj onda pobriše kod instalacije Superuser. Free verzija očito to ne radi. A i čitam malo po forumima, većina preferira SuperSu, kao Superuser ima nekih bugova gdje zna nezapamtiti prava za pojedine root aplikacije i još neke blabla... Uglavnom, imaš pravo, zakaj i mijenjati ako radi {#} .

čuj, ako "zaboravi" prava , aplikacija ionak mora svaki put tražiti pristup (samo ti to vidiš prvi put,a svaki sljedeći puta log ostaje u Superuseru),tak da imaš dvije opije:

1.ili budeš ponovno dao pristup

2. ili reinstal aplikacije kao "najgora solucija"

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.4.2013 9:03 (vrx).
18 godina
LG Optimus 4X

Evo ipak sam uspio instalirati SuperSu free verziju drito s marketa. Stvar je bila u tome da mi je bio aktivan LG P880 Notification (traži root), i kad sam ga ugasio instalacija SuperSu-a s marketa je prošla normalno. Ima unutra opcija za integraciju u system, tako da ga sad valjda ni factory reset neće izbrisati ako bude potrebe za tim.

Deckard
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
LG Optimus 4X

isprike što upadam u padobranac, ali vidim da ovdje dosta pišete od greenify appu i hiberniranju appova

sad me zanima sljedeće

ja imam na mobu instaliran titanium backup free, root app delete, android asistant, app manager III i battery calibration, koje sam stavio na mob nakon root-a i cwm-a, jedino još nisam otključao bootloader

sad me zanima dali mogu sve ove aplikacije staviti pod hibernate u greenefy, jer ako sam dobro skužio taj program ih suspendira kad je ugašen ekran, dosta toga sam već stavio ali ove su mi bile sistemse i za brisanje nepotrebnih stvari i neke tweakove, pa da nebi bilo problema

neće biti nikakvih komplikacija ako ih ubacim u hibernate ?

mob je xperia mini pro sk17i

battlelog: dev0lver
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
matija656 kaže...

isprike što upadam u padobranac, ali vidim da ovdje dosta pišete od greenify appu i hiberniranju appova

sad me zanima sljedeće

ja imam na mobu instaliran titanium backup free, root app delete, android asistant, app manager III i battery calibration, koje sam stavio na mob nakon root-a i cwm-a, jedino još nisam otključao bootloader

sad me zanima dali mogu sve ove aplikacije staviti pod hibernate u greenefy, jer ako sam dobro skužio taj program ih suspendira kad je ugašen ekran, dosta toga sam već stavio ali ove su mi bile sistemse i za brisanje nepotrebnih stvari i neke tweakove, pa da nebi bilo problema

neće biti nikakvih komplikacija ako ih ubacim u hibernate ?

mob je xperia mini pro sk17i

Samo stavi, ako i bude kakvih problema (a nema razloga) lako ih obrišeš s liste u greenifyu.

Deckard
16 godina
LG Optimus 4X

Nov sam što se tiče ove teme, zanima ako je netko stavljao Jelly Bean i ako ima nekakve velike razlike i poboljšanja.

Do not feed the trolls!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
LG Optimus 4X

Vezano uz verziju softvera,sljedeca mi je : P88020a-EUR-XXX,jel to znaci da mogu mirno onom procedurom otkljucati bootloader ili ?

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
LG Optimus 4X

da, svima sa EUR-XXX se otključava bootloader i to sa official LG procedurom

Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
LG Optimus 4X

Hehe, bacite oko koji je mob na 2.mjestu za AnTuTu recomended mobile phones....

edit: O4X ima u par kategorija :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.4.2013 12:22 (vrx).
Moj PC  
4 0 hvala 1
17 godina
bruncek kaže...

Evo uštimani mob u standby-u..{#}

kaj si napravil da ti je tak ok baterija?:)

17 godina
LG Optimus 4X

Jos malo da ispoliraju kroz par tjedana CM i ide gore :)
Nego,koje nove opcije donosi CM,hoce li sta optimizirati Android da dobijemo vise juicea iz baterije ?  

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
LG Optimus 4X

za vas koji ne pratite CM ,

-već sad navodno ekipa prijavljuje da je sa CM baterija prilično bolja {#}

,iako je par njih čak i prijavilo veću potrošnju baterije ali globalno je bolja!

-kvaliteta slika i snimanja je još poboljšana

-još brže i fluidnije sučelje

-mogučnost raznih tema i dodatne customizacije

ja čekam vjerovatno prvi kompletno stabilni CM , jer vidim da ima nekh bugova kao npr,

wifi ,storage pristup, problem sa punjenjem (zagrijavanje ekrana i/ili crte po ekranu dok se puni) i kamera sporije slika ako je blic uključen,

koji put ne sprema slike na SD karticu....

nije svima tako, neki nemaju problema ,ali ne želim riskirati

a prve tri stavke su mi bitne, tako da će CM još malo pričekati.

a i da budem iskren, ne da mi se svaki dan flashati i formatirati nanovo mob{#} ,

pošto je to normalna procedura u nightly buildovima (dnevni romovi)

dodatno:

ajmo malo pomoći ekipi koja nema Eur-xxx verzije,kratka i brza peticija

dajmo im otključani bootloader :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.4.2013 10:20 (vrx).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Napravio sam root,skinuo grenify i titanium i freezo i hiberniro nepotreben appove...Ali opet imam problema...

Muči me ovaj baseband_xmm_power,jede mi bateriju u standby-u nenormalno i nema načina da se to riješi..Ne znamjel netko upoznat s tim problemom i da li ga je ntko uspješno riješio ali kažu ljudi da je problem s tegrom i da se mora čekat update! Stvarno katastrofa i dođe mi da bacim mob u tri krasna,,,

16 godina
bruncek kaže...

Napravio sam root,skinuo grenify i titanium i freezo i hiberniro nepotreben appove...Ali opet imam problema...

Muči me ovaj baseband_xmm_power,jede mi bateriju u standby-u nenormalno i nema načina da se to riješi..Ne znamjel netko upoznat s tim problemom i da li ga je ntko uspješno riješio ali kažu ljudi da je problem s tegrom i da se mora čekat update! Stvarno katastrofa i dođe mi da bacim mob u tri krasna,,,

a jesi li probao izvaditi bateriju na par minuta? {#}

strpi se još malo ,čim srede pošteno CM 10.1 :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.4.2013 19:20 (vrx).
13 godina
neaktivan
LG Optimus 4X

M jesam čak i to..Ništ mu nije pomoglo..Malo ga nema,pa se opet vrati i tak stalno u krug! Jedino kaj sam primjetio da preko noći,kada je wifi ugašen,baterije ide abnormalno odnosno taj baseband radi štetu dok prek dana,kad je wifi upaljen,onda je minimalan(par minuta tokom dana) ili ga uopće nema..Nisam još probao ostavit wifi preko noći da vidim jel do wifi-a ili mob kuži kad je mrak pa radi pizd.....!{#}

0 0 hvala 0
16 godina
LG Optimus 4X

Kako mogu onemogućiti on/lock gumb dok je zaslon za zaključavanje upaljen? Odnosno dok je uređaj zaključan.

Do not feed the trolls!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
LG Optimus 4X

postoji li neka aplikacija koja će mi npr. omogućit da recimo kao SGS3 ima fizičku home tipku, te pri otključavanju je dovoljno pritisnuti nju da bi se ekran upalio.? Bio bih zadovoljan da to funkcionira i sa volume tipkama samo da nemoram više stiskat power tipku gore kod svakog otključavanja/zaključavanja :/

"you hit me we hit you"-mafia
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
LG Optimus 4X

Jel mogu polako vec otkljucavati bootloader,CWM i ostale predispozicije za Cyanogenmod 10 ?
Predugo mi ulazi u kontakte i listu poziva,kameru isto dugo ucitava kao i prebacivanje sa straznje na prednju itd.uglavnom laggovi koji mi unistavaju zivce

Prije 2 tjedna sam pitao ekipu koja koristi i kaze da nema vecih bugova,sve radi i gdje koji se nadje,vjerujem da je to do sada ispolirano

I kakvu masku/case imate ? Ja imam onaj TPU za 10 kuna sa Ebaya,sad sam si narucio flip up magnetski i drugu boju TPU,jel to dovoljna zastita,naravno jos je gore screen protector ?
Par puta mi pao i nista,nevjerojatno koliko maska zastiti  

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
doky01akablava kaže...

Jel mogu polako vec otkljucavati bootloader,CWM i ostale predispozicije za Cyanogenmod 10 ?
Predugo mi ulazi u kontakte i listu poziva,kameru isto dugo ucitava kao i prebacivanje sa straznje na prednju itd.uglavnom laggovi koji mi unistavaju zivce

Prije 2 tjedna sam pitao ekipu koja koristi i kaze da nema vecih bugova,sve radi i gdje koji se nadje,vjerujem da je to do sada ispolirano

I kakvu masku/case imate ? Ja imam onaj TPU za 10 kuna sa Ebaya,sad sam si narucio flip up magnetski i drugu boju TPU,jel to dovoljna zastita,naravno jos je gore screen protector ?

Ja sam bootloader otkljucao odmah nakon izlaska officijalnog JB-a,,sto se tice lagova kod mene ih nema, koristim stock JB rom sa uklonjenim bloatware-om i mogu reci da sve radi perfektno, zna biti ponekad koji lag ali sve u granicama normale.

Sto se tice CM sustava necu ga ni isprobavati sve dok developeri ne naprave neki kernel koji ce raditi bez bugova. Volim flashati svakave romove i isprobavati, ali na svakom mobu koji sam imao uvijek sam se vracao na stock rom iz razloga sto velika vecina custom rom-ova ima neki bug.

Sto se tice maske ja koristim ovu http://beomob.rs/lg-p880-optimus-4x-hd-teracell-silikonska-crna-futrola.html placena 20 kn i zadovoljan sam.

sa e-baya cekam jos neku od Niklina i screen protectore.

16 godina
LG Optimus 4X

ja nikako da se uhvatim otključavanja booloadera{#}

jednostavno ne uhvatim nikak mira pošteno a vidim da CM10.1 polako napreduje sve bolje,

bitno mi je da su riješili mušice sa zamijenjenim data/sd storage i problem lagga kamere sa uključenim blicom.

vjerojatno stavim za vikend, pa napravim i kakav tutorijal.

svaka maska generalno štiti koliko toliko,

ostatak je ionak na "estetskom dojmu".... i koliko misliš dat $$ za nju naravno....

ja sam još uvjek pobornik hard case-ova....

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
doky01akablava kaže...

Originalna LG nabavljena preko eBaya iz Koreje, a i došla je u karakterističnom LG pakiranju, samo vidim da joj je cijena skočila 3-4 baksa, hm... Ali vrijedi svakog centa i pod prstima djeluje i izgleda ko sam uređaj.

http://www.ebay.co.uk/itm/170997255525?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

A nabavio sam si i ovo:

http://www.ebay.co.uk/itm/200848804554?var=500124536194&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

Ovo sam prvo kupio, ali je ružno do bola i ne preporučam:

http://www.ebay.co.uk/itm/390540578527?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

Deckard
17 godina
deckard kaže...
doky01akablava kaže...

Originalna LG nabavljena preko eBaya iz Koreje, a i došla je u karakterističnom LG pakiranju, samo vidim da joj je cijena skočila 3-4 baksa, hm... Ali vrijedi svakog centa i pod prstima djeluje i izgleda ko sam uređaj.

http://www.ebay.co.uk/itm/170997255525?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

A nabavio sam si i ovo:

http://www.ebay.co.uk/itm/200848804554?var=500124536194&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

Ovo sam prvo kupio, ali je ružno do bola i ne preporučam:

http://www.ebay.co.uk/itm/390540578527?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

Hvala decki,izgleda ima svako razlicite maske,ova originalna mi se svidja,ali mi odgovara taj osjecaj u ruci,ove TPU mi imaju nekakav bolji osjecaj.
Sta kazete o Nillkin,to da si narucim kad budem imao novaca ?

A ovi kao umeci za microUSB i slusalice,svrha je zastita od prasine,ali ako to umetnem ja mogu normalno koristiti microUSB utor i slusalice sa tim umetnutim

Ako je tako,onda si uzimam to.

Ove e-cell mi se svidjaju,ima onih aurora,galaxy,space sampleova,ali ne znam kakva je zastita 

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice