Pa nemam pojma, prije mi je baterija na ICS-u znala uz umjerenu uporabu izdržat 2 dana, sad ak izdrži 1 i pol dan jednake upotrebe ja sretan ko mala beba. Ma za slobodni RAM me nije toliko briga, baterija je prvo i primarno. Nije mi se radio factory reset jer bi morao ponovo instalirati 120 aplikacija, a za to nemam jednostavno vremena ni živaca.
Factory reset,odnosno neobavljanje istog bi ti mogo bit razlog štekanja mobitela. Ali naravno i 120 appova tu ima svoju ulogu!
A i menije nekad znala držat 2 a nekad 1 i pol dan uz jednaku upotrebu..To ti može bit i do punjenja moba jer sam skužio da kad se mob napuni i kad ga ostavim još bar sat vremena na punjaču,baterija se prazni sporije nego kad ga odmah skinem s punjača..
Vidit ću sa vađenjem baterije, inače osvjetljenje mi je na 45%, sve ostalo mi je ugašeno (Wlan, gps, bluetooth, net, i sve ostale điđe) koje palim prema potrebi, preglednik koristim od androida, ne chrome, imam T-mobile - signal mi je stalno full. Surfam dnevno max 20 min. i 10 min po marketu, 20 min razgovora, a igranje ovisi od dana do dana. Mislim da bi mi sa tim postavkama baterija trebala dosta trajati, naravno ovisno od igranja jer znam da to najviše pije bateriju.
Meni ti je osvjetljenje recimo na 25% jer u zatvorenom prostoru stvarno nema potrebe za jačim svijetlom. Stavi si automatsko osvijetljenje jer onda ti mob sam generira svjetlost prema potrebi..
Možda ti mob nejde u deep sleep..Ja od kad sam prešo na JB imam problema sa deep sleepom tako da možda je i u tome caka..