Imam inace ovaj mob, a i moja frendica. Stvarno je odlican mob(brz, gro funkcija i sve...), al nisam vjerovao da je toliko kvalitetan i izdrzljiv (posto je LG :p ), sve dok nije frendici pao s 3.kata zgrade na plocnik pred zgradom. Rezultat: mob je citav, najnormalnije radi, jedino mu se onaj metalni dio na rubu di je pao malo izdeformirao(napukao) al skroz uz rub, ostatak moba ko nov :D Covjek bi mislio puknut ce ekran prvi al nije. Jedino sta je puklo je plocica na ulazu u zgradu :)))))
U svakom slucaju preporucujem mob ;)

Jedino sam primjetio mali problem s stranicom www.opera.com na kojoj izgleda da flash ima problema s padajućim izbornicima, al mislim da je to na svim touch mobovima jer nema strijelice miša koja bi trebala aktivirati te izbornike u flashu. Uz to vrti i youtube, iako u na gsmareni piše da ne. U prvoj verziji softa to nije mogla. U svakom slučaju ako ti nije dovolajn taj browser u mobu ( a meni je čist ok, ima zoom ko na iPhoneu, možeš pretraživat više stranica s tabovima, ima flash..) uvijek možeš instalirat na mob Operu koja je općenito ipak jedna od najboljih na mobovima.