HTC One X

poruka: 2.501
|
čitano: 750.631
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HTC One X".
17 godina
Re: HTC One X
Damok kaže...

"The HTC One X owners bound to a carrier contract will have to wait probably to the beginning of next year to get the 4.1.1 Jelly Bean update. Bummer, we know."

to te ja pitam, kupiš mobitel i onda pred kraj njegova vijeka, taman prije nego ga prodaš - dođe ključni update :)

Mene samo zanima jedna stvar. Ja sam kupio unlock code, znači li to da sam ja i dalje vezan za operatera ili ne? Po nekom razmišljanju mislim da ne bih trebao biti, pošto gore piše "bound to a carrier contract" što znači da je mob kupljen pod ugovorom koji još traje i možeš ga otključat samo kupnjom koda koji oni masno naplaćuju (kojeg ja imam).

17 godina
neaktivan
HTC One X

meni sad ovo nista niej jasno

ok, da li cemo svi dobit update koji nismo pod ugovorom niti je mob vezan za ugovor?
moj cid je HTC__032, da li to znaci da ja sad necu dobiti update na JB?

WTF toliko love a oni se tele sa updateom ? 

CARPE DIEM
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HTC One X

Meni piše da mi je CID   VODAP120 i ja ga nisam uzeo vezanog ni za jednog operatera tj uzeo sam ga uslobodnoj prodaji pa sad neznam dal je to dobar CID broj i neznam ocu li uskoro dobiti update :(

HooL!G4n

0 0 hvala 0
15 godina
HTC One X

po meni se to samo odnosi na one koji imaju brandirane mobitele, znaci oni na koje operator jos dodaje neke svoje aplikacije i sl. znaci nema veze ako je mob. zakljucan na neku mrezu ili ne.

kolko vidim VIP-ovi imaju Vodafone znak kod ukljucenja, pa moguce da ce oni koji s u VIP-u a kod boota im je vodafone slika, cekati na update dok ga vodafone ne izda...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ako je mobitel brandiran, lako se "odbrendira" instalacijom službenog čistog europskog RUU-a i onda čekaš samo kad update dođe za tvoj CID.

17 godina
Mali stric kaže...

Ako je mobitel brandiran, lako se "odbrendira" instalacijom službenog čistog europskog RUU-a i onda čekaš samo kad update dođe za tvoj CID.

Jel se na taj način gubi jamstvo?

15 godina
Mali stric kaže...

mislim da ne, za to treba S-OFF, tako da nista od toga. jer cisti international ROM ima oznaku .401, brandirani neku drugu, ovisno od operatora na kojeg je brandiran. a mozes staviti samo ROM koji se podudara sa tim brojem.

13 godina
neaktivan

steve90 kaže...
Jel se na taj način gubi jamstvo?

Ne gubi se jamstvo, to je službeni update tako da nemaš brige.

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.11.2012 10:25 (Mali stric).
17 godina
HTC One X

Evo vijesti od jučer (rekao bih po datumu) da je kod susjeda stigao JB. LINK

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
HTC One X

da li mogu sa JB FW Easy Flasher om postupkom preflesati postojeci TWrecovery ili postoji neki drugi nacin?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Jedno pitanje za korisnike ovog mobitela. Kakav je ekran na jakom svjetlu, npr kao na suncu, da li se vidi kao na samsunzima koji imaju LED backlight ili kao na HTC Desireu? Imaoi sam prvi desire i kad dođem na dnevno svjetlo ništa se nije vidlo makar i na  najjačem brightnessu.

15 godina
neaktivan
bezjak78 kaže...

Jedno pitanje za korisnike ovog mobitela. Kakav je ekran na jakom svjetlu, npr kao na suncu, da li se vidi kao na samsunzima koji imaju LED backlight ili kao na HTC Desireu? Imaoi sam prvi desire i kad dođem na dnevno svjetlo ništa se nije vidlo makar i na  najjačem brightnessu.

Jednom rjecju - odlican!

Desire je na suncu gotovo neupotrebljv, no kod One X nema bojazni. Ostra, dobro vidljiva slika kao zalijepljena za ekran sa realno prikazanim (a ne ispranim zbog jakog podnevnog svjetla) bojama. Proteklo ljeto, na plazi za vrijeme najjaceg sunca surfao na veliko bez ikakvog problema. Po meni, najbolji ekran na trzistu uz iPhone 5 (zanemarimo ovom prilikom HTC Droid).

13 godina

Hvala na brzom odgovoru :). Da li je ekran isti i kod slabijih verzija - HTC one S ili V?

15 godina
neaktivan
bezjak78 kaže...

Hvala na brzom odgovoru :). Da li je ekran isti i kod slabijih verzija - HTC one S ili V?

Nikako... ekran HTC One S je AMOLED dok je onaj u HTC one X Super IPS LCD 2. One X ima poprilicno vecu rezoluciju i vjernije boje, oboje dobro vidljivi na suncu. One V ima ekran istih karakteristika poput One X no manje je rezolucije. Ekran One X modela  je najbolji iz One serije, bez sumnje.

14 godina
HTC One X

uskoro dolazi update :)

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
HTC One X

dosao, na tele2 sam

140MB {#}

CARPE DIEM
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
HTC One X

na VIP-u je izisao, skida 367 MB

Battlelog: LateralusX

2 0 hvala 0
14 godina
HTC One X

meni je sad doso neki mali od 1.25 mb

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
zelenbic kaže...

meni je sad doso neki mali od 1.25 mb

nakon toga ide 4.1 {#}

Battlelog: LateralusX
14 godina
HTC One X

:) skidam drugi put 1. put mi je reklo da je datoteka corupt pa sam mroo ponovno

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
HTC One X

ja sam bez problema iz prvog puta

nadam se da su rijesili problem sa rusenjem sense-a u novoj verziji

CARPE DIEM
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
HTC One X

sad dobivaju svi update, ja sam na tele2 gledao ujutro pa nije bilo i sad mi je izbacilo i trebutno obavlja svoje, samo se nadam da nece biti nekih problema sa rusanjem...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
HTC One X

Jel i vama mob sporiji nakon updeta? meni sad i više laga nego prije -.-

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
HTC One X

na početku je bio malo, ali evo za sad koliko gleda ide super, nema onih malih štekanja kod otvaranja... za sad zadovoljan!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
HTC One X

Javite je li se stanje sa baterijom bar malo popravilo..

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Da sigurno ce saznat kakva je baterija nakon 1.5 h koristenja
17 godina
neaktivan
gamer34 kaže...

Hah, pa podrazumijeva se da neće odmah moći reći, zato sam i stavio 'javite', a još sam se i mislio da nadodam 'za par dana' jer sam pretpostavljao da će netko pametovati. {#}

14 godina
Penryn kaže...
gamer34 kaže...

Hah, pa podrazumijeva se da neće odmah moći reći, zato sam i stavio 'javite', a još sam se i mislio da nadodam 'za par dana' jer sam pretpostavljao da će netko pametovati. {#}

Sori, predvidio sam javite {#}

16 godina
HTC One X

i meni je skinuo update 1.25mb...zanima me hoće li nam se jb sam ponuditi da ga skinemo ili mi nešto moramo napraviti?

heh evo mogu skinuti update od 367mb-a

Stranice su trenutno nedostupne.
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.12.2012 15:26 (Kill Frenzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
HTC One X

Dal je skinuo netko iz vip-a taj novi jb? (originalni)

Dali su se poboljšale šta performanse, dali lagga išta kod prebacivanja slajdova na desktopu, pri surfanju, pri korištelju googleovih mapa...?

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice