HTC One X

poruka: 2.501
|
čitano: 750.631
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HTC One X".
16 godina
neaktivan
Re: HTC One X
nsoul kaže..

Pa jednim dijelom da, ali većim dijelom su krivi oni koji su sklapali tu seriju. Nisu za to krivi ni HTC ni Samsung.

I iphone je imao problema nekih hardverskih, i ko je kriv, apple ili oni koji su sklapali uređaj? mislim da ovi drugi.

ak si ti direktor neke tvrtke, i  dogodi se hardverska greška u proizvodu za kaj je krivo isključivo  operater u proizvodnji, ti kao direktor nemaš veze s tim.

Pa to je ipak njihova tvornica. Trebaju imat quality checkove. To svrstavaš kao, ti si VW, onaj ko ti sklapa auto neka sklopi, a sam je kriv ako nešto ne funkcionira i skrivi nečiju smrt. 

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
Mitsuoka kaže...
nsoul kaže..

Pa jednim dijelom da, ali većim dijelom su krivi oni koji su sklapali tu seriju. Nisu za to krivi ni HTC ni Samsung.

I iphone je imao problema nekih hardverskih, i ko je kriv, apple ili oni koji su sklapali uređaj? mislim da ovi drugi.

ak si ti direktor neke tvrtke, i  dogodi se hardverska greška u proizvodu za kaj je krivo isključivo  operater u proizvodnji, ti kao direktor nemaš veze s tim.

Pa to je ipak njihova tvornica. Trebaju imat quality checkove. To svrstavaš kao, ti si VW, onaj ko ti sklapa auto neka sklopi, a sam je kriv ako nešto ne funkcionira i skrivi nečiju smrt. 

Da znam,  i slažem se s tobom, ali ak netko od radnika napravi grešku nije kriva trtka koja je naručila proizvod. 

Istina krivi su jer ipak je njihov proizvod, ali ne znam kak testirat par miljuna uređaja?

Ne testira se svaki, možda onak nasumice rade test. NIje se to smjelo dogoditi, ali ipak se dogodilo,  one x i s3 su trenutno top modeli androida, ili smartphona općenito, pa i jedan i drugi imaju problema. možda one x više jer je ranije krenuo u prodaju , ko zna kaj se može još otkrit kod s3, može a i ne mora.

Ja samo tvrdim da je one x fantastičan uređaj, i reci ti kaj hoćeš ja stojim pri tome. 

hobi:moj-android.net
14 godina
HTC One X

Ne želim nešto ili nekoga uvrijediti ali želim reći da sam u rukama imao i bijeli i tamno sivi HOX i bijeli SGS3, i tko god mi rekao da je njemu ljepši SGS3, bjeli ili plavi, u redu prijatelju, tvoj ukus, a o ukusima se ne raspravlja, meni je ipak najljepši tamno sivi HOX, makar plavi SGS3 još nisam imao prilike uživo vidjeti, cijenim bijeli kontra bijelog!

Ono što ovdje uzimam u referentno je design općenito, koji je meni bolji kog HOX-a, znači 1 : 0 za HOX, display je tako tako, mala premoć HOX ipak jer na manju dijagonalu ima isto pixela, znači automatski oštriuja slika, brend verzija Androida, sa Sense sučeljem kontra TW-a, opet 1 : 0 za HOX, dočim detalji kao izmjenjiva bakterija ( nije izmjenjiva na Iphone-u od vrlo prvog, pa nitko ne pravi problem), poklopac ( onakav je samo jedan suvišan dio ), su meni totalno nebitni, jer je mob dobio na kompaktnosti uopće, a stvar oko memorije i proširenja sa SD karticama jedino "možda" za neke vrlo zahtjevne korisnike mogu smatrati pod neki nazovimo minus, makar sa 32GB/26GB dostupno, sa čime bih ga trebao napuniti sa da svih 26GB koristim tijekom dana, gledat filmove sigurno ne, slušat muziku + video spotovi, može, ali opet, koilko mi za 180 videa po 5 minuta treba GB-a, manje od 10Gb sigurno, a što sa onih 16 Gb još, {#} {#} !!?? 

ATJ Lučko
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
ATJLučko kaže...

Ne želim nešto ili nekoga uvrijediti ali želim reći da sam u rukama imao i bijeli i tamno sivi HOX i bijeli SGS3, i tko god mi rekao da je njemu ljepši SGS3, bjeli ili plavi, u redu prijatelju, tvoj ukus, a o ukusima se ne raspravlja, meni je ipak najljepši tamno sivi HOX, makar plavi SGS3 još nisam imao prilike uživo vidjeti, cijenim bijeli kontra bijelog!

Ono što ovdje uzimam u referentno je design općenito, koji je meni bolji kog HOX-a, znači 1 : 0 za HOX, display je tako tako, mala premoć HOX ipak jer na manju dijagonalu ima isto pixela, znači automatski oštriuja slika, brend verzija Androida, sa Sense sučeljem kontra TW-a, opet 1 : 0 za HOX, dočim detalji kao izmjenjiva bakterija ( nije izmjenjiva na Iphone-u od vrlo prvog, pa nitko ne pravi problem), poklopac ( onakav je samo jedan suvišan dio ), su meni totalno nebitni, jer je mob dobio na kompaktnosti uopće, a stvar oko memorije i proširenja sa SD karticama jedino "možda" za neke vrlo zahtjevne korisnike mogu smatrati pod neki nazovimo minus, makar sa 32GB/26GB dostupno, sa čime bih ga trebao napuniti sa da svih 26GB koristim tijekom dana, gledat filmove sigurno ne, slušat muziku + video spotovi, može, ali opet, koilko mi za 180 videa po 5 minuta treba GB-a, manje od 10Gb sigurno, a što sa onih 16 Gb još, {#} {#} !!?? 

Slažem se sa svime... Ja bih danas uzeo HOX-a sa njuškala za 3k kn ALI nikako se ne mogu pomiriti sa lošom baterijom... Pogledao sam mnogo testova i čitao po xda, lijepo se vidi da je baterija dosta slabija i od SII na kojem sam trenutno... Stvarno šteta, prije sam imao Heroa i oduvijek sam volio HTC Sense (sad me malo hvata nostalgija).

Galaxy SII I9100 || Don't you dare to read my mind, Because you won't like what you'll find
16 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...

Izmjenjiva baterija je meni jako bitna, jer kada idemo na teren, nekoliko dana znamo živit bez struje, u šatorima. SD kartica isto tako, imam ko zna koliko svojih GPS mapa sa mali milijun podataka i one zauzimaju poprilično, i to popuni internu memoriju uz aplikacije. Na sdu od 16 GB su mi samo pjesme. Volim imati raznoliku glazbu, jer mi se ne sluša stalno jedna vrsta glazbe, nego mi ovisi o raspoloženju, vremenu, pa jesam li sa ekipom negdje... Neću u prirodi na gradelama puštat neki metal, neko neki funk, Matu Mišu ili što netko već želi.

Recimo meni je dizajn najnebitnija stavka kod uređaja. Iako S III mi je napokon lijepi Samsung, pogotovo modro sivi pebble blue. Recimo, i HTC Pyramid/Sensation mi je ljepši od One X-a, One S mi je isto ljepši, dok je One V katastrofa. S II je ružan za pop*zdit, kao i iP, Desire je većini bio ružan, meni je bio baš lijep, pogotovo jer je ludilo sjedao u ruku, kao S III, nijedan uređaj više to nema, osim možda One S. Njega nažalost u RH nisam vidio. 

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
Mitsuoka kaže...

Izmjenjiva baterija je meni jako bitna, jer kada idemo na teren, nekoliko dana znamo živit bez struje, u šatorima. SD kartica isto tako, imam ko zna koliko svojih GPS mapa sa mali milijun podataka i one zauzimaju poprilično, i to popuni internu memoriju uz aplikacije. Na sdu od 16 GB su mi samo pjesme. Volim imati raznoliku glazbu, jer mi se ne sluša stalno jedna vrsta glazbe, nego mi ovisi o raspoloženju, vremenu, pa jesam li sa ekipom negdje... Neću u prirodi na gradelama puštat neki metal, neko neki funk, Matu Mišu ili što netko već želi.

Recimo meni je dizajn najnebitnija stavka kod uređaja. Iako S III mi je napokon lijepi Samsung, pogotovo modro sivi pebble blue. Recimo, i HTC Pyramid/Sensation mi je ljepši od One X-a, One S mi je isto ljepši, dok je One V katastrofa. S II je ružan za pop*zdit, kao i iP, Desire je većini bio ružan, meni je bio baš lijep, pogotovo jer je ludilo sjedao u ruku, kao S III, nijedan uređaj više to nema, osim možda One S. Njega nažalost u RH nisam vidio. 

Meni unibody case je super. A za bateriju.Barem sad imaš toliko prijenosnih baterija s kojima možeš punit mob da je to za pop... Neke nude po,7,8,9 ciklusa punjenja.Barem to nije problem.

Jel ima netko prijedlog za case. Uzimam case samo zato što je mob krajnje neugodan za držat u ruci pri korištenju jer se dosta grije.Svrbe me ruke od ebenog telefona.

Našao sam ovo kućište "SPIGEN SGP HTC One X Air Series" ali sad vidim da ima problema sa slikanjem kad je blic upaljen.

Stranice su trenutno nedostupne.
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.6.2012 22:41 (Kill Frenzy).
16 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

Meni unibody case je super. A za bateriju.Barem sad imaš toliko prijenosnih baterija s kojima možeš punit mob da je to za pop... Neke nude po,7,8,9 ciklusa punjenja.Barem to nije problem.

Jel ima netko prijedlog za case. Uzimam case samo zato što je mob krajnje neugodan za držat u ruci pri korištenju jer se dosta grije.Svrbe me ruke od ebenog telefona.

Našao sam ovo kućište "SPIGEN SGP HTC One X Air Series" ali sad vidim da ima problema sa slikanjem kad je blic upaljen.

Nemam pojma, jednostavnije mi je izvadit bateriju i stavit drugu, tako da nema punjenja {#}

16 godina
Mitsuoka kaže...

Nemam pojma, jednostavnije mi je izvadit bateriju i stavit drugu, tako da nema punjenja {#}

Al stvarno sad malo fantaziraš.

Onda ti je problem i punit mob. Na kraju i tu bateriju moraš napunit. I kad ideš pod šator moraš malo odspavat pa eto prilike. Takodjer praktičnije je imat jednu bateriju koja može napunit mob 7,8,9 puta nego 7,8,9 baterija nosit sa sobom i mjenjat ih . Na kraju krajeva ovo sa prijenosnom baterijom što puni drugu bateriju :) je jeftinija varijanta.

iphone4 kojeg sam imao gotovo 3 godine nikad nisam niti pomislio da bih mjenjao bateriju. Nekužim zašto je to minus ljudima

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.6.2012 22:54 (Kill Frenzy).
16 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

Al stvarno sad malo fantaziraš.

Onda ti je problem i punit mob. Na kraju i tu bateriju moraš napunit. I kad ideš pod šator moraš malo odspavat pa eto prilike. Takodjer praktičnije je imat jednu bateriju koja može napunit mob 7,8,9 puta nego 7,8,9 baterija nosit sa sobom i mjenjat ih . Na kraju krajeva ovo sa prijenosnom baterijom što puni drugu bateriju :) je jeftinija varijanta.

Je, to je istina što kažeš sve, al eto, navikao sam na ovo, odemo par dana, tokom dana se baterija isprazni ako se koristi GPS i tada samo zamijenim bateriju, a u vožnji na bikeu baš nije lako punit mob. Zato za Desire imam par baterija, te 2 cijela uređaja.

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.6.2012 22:53 (Mitsuoka).
15 godina
HTC One X

Jedno pitanjce:

Koliko tocno mjesta zauzmu one 3 tockice na dnu ekrana koje se aktiviraju dok se neka aplikacija pokrece? Moze li netko tko posjeduje uredjaj izmjerit dijagonalu tog pravokutnika?

Ne vjeruj sjaju u njenim očima! To je samo svjetlost što joj prolazi kroz šuplju glavu!

0 0 hvala 0
16 godina
dturko kaže...

Jedno pitanjce:

Koliko tocno mjesta zauzmu one 3 tockice na dnu ekrana koje se aktiviraju dok se neka aplikacija pokrece? Moze li netko tko posjeduje uredjaj izmjerit dijagonalu tog pravokutnika?

6-7 mm otprilike.naravno ne dijagonala ali toliko ti ukrade ekrana,širina

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.6.2012 14:52 (Kill Frenzy).
17 godina
odjavljen
Čitao sam na xda da je izašla nova baza (4.0.4). Jel probao tko? Kažu da je baterija bolja nego ikad. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1716777
Galaxy SII I9100 || Don't you dare to read my mind, Because you won't like what you'll find
16 godina
Kordy kaže...
Čitao sam na xda da je izašla nova baza (4.0.4). Jel probao tko? Kažu da je baterija bolja nego ikad. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1716777

To je službeni update ili?

Ja zasad nemogu ništa update-at preko telefona.

17 godina
odjavljen
Kill Frenzy kaže...
Kordy kaže...

To je službeni update ili?

Ja zasad nemogu ništa update-at preko telefona.

Ne znam ja, pitam vas jer razmišljam o kupnji ovog uređaja... Koliko sam skužio, ljudi čekaju RUU tako da službeno valjda još nije vani, ovo što neki koriste je leak. (Ispravite me ako griješim)

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.6.2012 18:25 (Kordy).
16 godina
HTC One X

Službeno ništa nema. Ono što ja znam da update treba uskoro doć..a sad kada ko to zna.Nekima je uskoro 6 mj :D

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.6.2012 18:28 (Kill Frenzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HTC One X

@Kordy

I ti se dvoumis cekati da padne cijena s3-ci ili ipak piknut One x-a koji je dosta jeftiniji a opet podjednako dobar kao konkurent??  :D

Jel zna tko dali je kod operatera pustena u prodaju novija serija One x-a HT25 i dali su ispravljene greske na hardwearu???

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Gledao sam oba uređaja i kupio bih HOX-a da nema tako lošu bateriju...
17 godina
neaktivan
HTC One X

Moj osvrt poslje više od mjesec dana korištelja mobitela.

Mobitel je ukratko odličan, brz bez nekih čudnih budica (svega jednom se desilo da je 'smrznuo' te poslje restarta mobitela sve je radilo ok). U početku sam se pobojao da baterija će bit problem jer razumljivo prvih par dana gotovo mobitel nije izlazio iz ruku, mobitel uz neko 'normalno' korištelje može dva dana izdržat. Posebno sam zadovoljan kvatitetom fotki koje ovaj uređaj radi (fali mu samo optički zoom da bi u potpunosti mogao parirat pravom fotiću), snimanje videa je isto dobro (snimam video u 720p), nema ispalih fremova zvuk je dobar jako čist u kombinaciji s dropbox mobitel gotovo niti ne treba povezat s računalom. Dok imam mobitel već je 3 puta bio ažuriran (pri tome sam se jednom pobojao jer je mobitel bio na punjaču pa update nije krenuo sve dok ga nisam skino s punjača, to je jedina veća zamjerka.) Što se tiče samog softwera ICS u kombinaciji s Sensom 4.0 zbilja radi odlično HTC je to napravio dobar posao nadam se da novi update-i za uređaj će dolazit u nekom razumnom roku (bilo za ICS ili za Sense) dosada to nije bio slučaj dok sam imao Desire-a.

Moje zamjerke uređaju:

HTC Sync (software koji se instalira na PC) trebao bi bit puno bolji integracija samog uređaja i PC je svedena na samo sinhroniziranje podataka.

Uređaj 'voli iskriznut iz ruku'

Update se nemože izvršiti dok je na punjaču.

Popis stvari koji mi se sviđa bi bio puno veći.

Mobitel je velik (prvi dojam) što vrijeme prolazi nekako mi je 'taman' no ekran je bio taj okidač zbog čega sam i uzeo sam uređaj (ekran je odličan). Mobitel ima odličn prijem signala (mobitel s kojim sam to uspoređiva je HTC Desire), 3G radi tačno onako kako bi i trebalo bit (u ICS ima i mjerač i limitator prometa, jako korisno). Viber radi perfektno (čistoća zvuka je bolja nego kad telefoniram, a na Vipu sam) Skype radi isto dobro (video poziv na 3G je dobar).

Ukratko mogao bi na dugo i široko hvalit sam uređaj, jedino da je bio koju kunu jeftiniji tio bi perfektan {#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Kordy kaže...

ne znam sto smatras pod "dobrom" baterijom? ja mislim da je za takav mob dva dana sasvim dovoljno i da se ne moze ocekivat puno vise.

a sto se tice updatea, jel se zna kada ce biti dostupan za nas "obicne" korisnike?

BF:BC2 ingame nick: steve385
17 godina
odjavljen
steve90 kaže...
Kordy kaže...

ne znam sto smatras pod "dobrom" baterijom? ja mislim da je za takav mob dva dana sasvim dovoljno i da se ne moze ocekivat puno vise.

a sto se tice updatea, jel se zna kada ce biti dostupan za nas "obicne" korisnike?

Vidio sam da ljudi ne mogu dobiti niti 3h upaljenog zaslona dok ja na SII dobijem uvijek oko 5h... SIII drži još i više...

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.6.2012 11:36 (Kordy).
16 godina
Mene jedino muci front kamera. Ok za Skype, ali za slikat je katastrofa ili sam ja lud? Previse brightnesa mi je i nekako su mutne. Jeli do mene ili ..?
ptspclan.com | visit us ^^
16 godina
Kordy kaže...
steve90 kaže...
Kordy kaže...

Vidio sam da ljudi ne mogu dobiti niti 3h upaljenog zaslona dok ja na SII dobijem uvijek oko 5h... SIII drži još i više...

bez problema imam 6 sati upaljenog zaslona

17 godina
odjavljen
nsoul kaže...
Kordy kaže...
steve90 kaže...
Kordy kaže...

stock? Uz kakvo korištenje? Pretpostavljam bez igranja...

16 godina
Kordy kaže...

stock? Uz kakvo korištenje? Pretpostavljam bez igranja...

da stock. auto osvjetljenje, surfanje, mail, poruke... i da naravno bez igranja, nebreš mi reći da uz  igranje na s2 imaš 5 sati screen on

17 godina
HTC One X

dobro, ne koristimo svi jednako mobitel. meni baterija izdrzi dva dana i to mi je sasvim zadovoljavajuce (cca sat razgovora, nekih dva sata na wlanu, mozda pola sata igranja, dnevno), svi imamo svoje misljenje, ali meni se cini da ljudi malo previse ocekuju

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
HTC One X

Pozdrav ljudi,

na svom One X imam onaj poznati problem sa WiFi-om, ako pritisnem između kamere i tipki za volumen WiFi signal se izrazito poboljša.

Pošto na XDA-u ima par savjeta kako to popravit mislim se da li da to sam napravim i izgubim garanciju ili da ga pošaljem u Agramservis na popravak.

Zanima me imali li tko da je već slao u Agramservis svoj One X zbog ovog problema, jesu li vam popravili mob i koliko je to trajalo?

Pitam jer ima ljudi na XDA-u koji su poslali mob na servis, čekali po nekoliko tjedana da bi im se na kraju vratio ne popravljen.

It's nice to be important, but it's more important to be nice
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Krezo_1987 kaže...

Pozdrav ljudi,

na svom One X imam onaj poznati problem sa WiFi-om, ako pritisnem između kamere i tipki za volumen WiFi signal se izrazito poboljša.

Pošto na XDA-u ima par savjeta kako to popravit mislim se da li da to sam napravim i izgubim garanciju ili da ga pošaljem u Agramservis na popravak.

Zanima me imali li tko da je već slao u Agramservis svoj One X zbog ovog problema, jesu li vam popravili mob i koliko je to trajalo?

Pitam jer ima ljudi na XDA-u koji su poslali mob na servis, čekali po nekoliko tjedana da bi im se na kraju vratio ne popravljen.

Šalji to na servis uz garanciju

16 godina
Krezo_1987 kaže...

Pozdrav ljudi,

Čitaj koji post iza.Ja sam imao isti problem.Samo malo upregni okice

17 godina

Ma koja dva dana meni već oko 21:00 crkava baterija.

Ne igram nikakve igrice. Imam dva mail accounta, aplikaciju koja u 8:00 ujutro gasi wireless i pali ga ponovo u 18:00. non stop ubijam nepotrebne aplikacije. Tu i tamo prosurfam po internetu i google+ podešen da automatski uploada slike mada skoro da uopće ne slikam zadnjih dana.

I nema šanse da baterija izdrži dva dana. Nedavno sam zaglavio na nekoj "momačkoj" u divljini bez struje. Morao sam sve pogasiti osim poziva i sms-a da baterija izdrži do sutra ujutro.

17 godina
HTC One X

Iskreno, ne znam što da ti kažem. Meni zadnjih dana drži jedan dan (malo preko 24h) ovisi kada skinem mob s punjača ali koristim wlan više nego inače, pošto je bilo malo više slobodnog vremena ovih dana {#}
Ja čekam 4.0.4 pa ćemo vidjeti što će onda biti

Pitanje što se tiče music playera. Ja koristim za sada defaultni, od prvog dana razmišljam o PowerAmp-u, ali sam na desire-u imao s njim problema (force close, pretpostavljam da je bilo zbog "one" verzije) pa sada čak razmišljam da dam 30kn za unlocker. Koji vi player koristite?

Može link na PP ako netko ima onu verziju. Ja sam našao ali samo one verzije 1.x

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice