HTC One X

poruka: 2.501
|
čitano: 742.342
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HTC One X".
14 godina
HTC One X

Može mi netko objasniti kako prebaciti aplikacije sa "internal memory" na "phone storage"?

Pretpostavljam da je pitanje bilo ba bi molio samo zua link ako vam se ne pise

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: HTC One X
zelenbic kaže...

Može mi netko objasniti kako prebaciti aplikacije sa "internal memory" na "phone storage"?

Nikako, uvijek ti je dio na internoj što god napravia, a zaista ti nema potrebe zagušavat memoriju za datoteke kad nema memorijske kartice, a ima i više nego dovoljno interne memorije.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
Mitsuoka kaže...
zelenbic kaže...

Nikako, uvijek ti je dio na internoj što god napravia, a zaista ti nema potrebe zagušavat memoriju za datoteke kad nema memorijske kartice, a ima i više nego dovoljno interne memorije.

Problem je sto u internal memory imam 2 gb a phone storage 20 gb pa se bojim da ce mi se popunit internal memory.

Znaci da se nemoze?

16 godina
neaktivan
zelenbic kaže...

Problem je sto u internal memory imam 2 gb a phone storage 20 gb pa se bojim da ce mi se popunit internal memory.

Znaci da se nemoze?

{#} teško ćeš i 1GB popunit, pa aplikacije imaju do 20ak MB.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
HTC One X

Dali itko koristi  T-Android aplikaciju na ovom uređaju ,meni aplikacija kod provjere stanja računa izbaci error "problem sa povezivanjem ili neispravni MMI kod" ,a donedavno mi je aplikacija radila normalno na Samsung galaxy s 2...zvao t-mobile službu za korisnike..njihov odgovor "reinstall aplikacije" -.-'' ...didn't help :/

EDIT: T-Android PRO radi...problem solved :D

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.5.2012 11:14 (Luc989).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Stolnik kaže...
Mitch kaže...
Stolnik kaže...

Imam problem s One X-om. Rotani je i unlockan Bootloader, stavio sam gore jedan ROM a tai ROM mi se ne svida i ima puno bug-ova ( ne radi kamera, puno aplikacija itd ) htio sam stavit AndroidRevolutio HD ROM koji sam imao do sad ( odlican ROM ) i kad udem u Bootloader i stisnem Recovery ne zeli uc, mob se samo resitira i boot-a, probao sam ic u Rom Menager al ni to neradi, instalirao sam na novo CWN al ni to neradi, samo se mob resitira i ne mogu nista. Kako da ga vratim na stock? Jer trenutno je mob kao Nokia 3310, prednost HTC-a je da ima veliki touch screen{#} ( nemogu koristit kameru, nemogu slusat muziku i skoro nijedna app ne radi {#} )

Puno hvala na pomoci.

Lp

probaj drugi recovery

Jesam ali nista, ja mislim da je tob do cache memorije il neke njegove memorije koja se napunila i sad kad pokrenem neku aplikaciju il tai recovery srusi se i resitira se mob. Il ono wipe dalvik il kak se to zove i one opcije. ima neki nacin da stavim sve na stock?

Ja mislim da si ti flashao rom koji nije rootan.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
17 godina
Luc989 kaže...

Dali itko koristi  T-Android aplikaciju na ovom uređaju ,meni aplikacija kod provjere stanja računa izbaci error "problem sa povezivanjem ili neispravni MMI kod" ,a donedavno mi je aplikacija radila normalno na Samsung galaxy s 2...zvao t-mobile službu za korisnike..njihov odgovor "reinstall aplikacije" -.-'' ...didn't help :/

Vjerojatno ne radi na ICS-u kad su promijenili phone app, pa sam utipkaj *100# u dialer

to je za T-mobile ako se ne varam.

14 godina
HTC One X

Jos jedno pitanje jel trosi GPS novce?I koliko se ceka SIM[micro] kartica u t mobileu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
zelenbic kaže...

Jos jedno pitanje jel trosi GPS novce?I koliko se ceka SIM[micro] kartica u t mobileu?

Cekao 5 dana.

GPS bez assista (mobile data) ne trosi novce, uz assist trosi pod. paket kojeg imas u tarifi, a ako nemas paket, tek onda trosi novce

14 godina
Mitch kaže...
zelenbic kaže...

Cekao 5 dana.

GPS bez assista (mobile data) ne trosi novce, uz assist trosi pod. paket kojeg imas u tarifi, a ako nemas paket, tek onda trosi novce

Kako da znam jeli assist ukljucen?

Moze preporuka nekog programa kao navigon da ima podrsku za hrvatsku 

Karticu sa prijenosom broja ili?

16 godina
neaktivan
zelenbic kaže...

Kako da znam jeli assist ukljucen?

Ako ti je uključen data (podatkovni promet), onda je i assist ukljucen.

17 godina
Sygic je naj meni
Assist je ukljucen ak ti je u mobile networks kvacica na data enabled
a gps palis u location services

ja sam karticu sa prijenosom toliko cekao, znaci dobio sam micro s istim brojem
13 godina

Ako ti je uljučen podatkovni promet ,i ako ga navigacija koristi trošit će ti promet(novce ,ako nisi u tarifi nekoj za flat promet).Od navigacija moja osobna preporuka je Navigon , a imaš još među boljima Copilot live i iGO.

13 godina
HTC One X

BTW..ima netko neku preporuku za masku (poželjno ultra slim..gumirana plastika) i neku foliju za ekran (po mogućnosti antifingerprint i antishine)..tnx

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Mitch kaže...
Stolnik kaže...
Mitch kaže...
Stolnik kaže...

Imam problem s One X-om. Rotani je i unlockan Bootloader, stavio sam gore jedan ROM a tai ROM mi se ne svida i ima puno bug-ova ( ne radi kamera, puno aplikacija itd ) htio sam stavit AndroidRevolutio HD ROM koji sam imao do sad ( odlican ROM ) i kad udem u Bootloader i stisnem Recovery ne zeli uc, mob se samo resitira i boot-a, probao sam ic u Rom Menager al ni to neradi, instalirao sam na novo CWN al ni to neradi, samo se mob resitira i ne mogu nista. Kako da ga vratim na stock? Jer trenutno je mob kao Nokia 3310, prednost HTC-a je da ima veliki touch screen{#} ( nemogu koristit kameru, nemogu slusat muziku i skoro nijedna app ne radi {#} )

Puno hvala na pomoci.

Lp

probaj drugi recovery

Jesam ali nista, ja mislim da je tob do cache memorije il neke njegove memorije koja se napunila i sad kad pokrenem neku aplikaciju il tai recovery srusi se i resitira se mob. Il ono wipe dalvik il kak se to zove i one opcije. ima neki nacin da stavim sve na stock?

Ja mislim da si ti flashao rom koji nije rootan.

rootan je, kad pokrenem aplikaciju CPU clock onda mi baci ono dal dopustim il ne i mogu clockat itd, tako da je rom rootan.

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite
16 godina
Kill Frenzy kaže...

Trebao bi preporuku neke battery saver aplikacije i neke aplikacije za "ubijenje" rada aplikacija u pozadini. skinuo sam neku što ima preko 10mil downloada i dobru ocijenu.Pokrenem ju,ubijem aplikacije,odem u task manager kad ono kkao da ništa nisam napravio. :)

To ne koristi, samo ti bezveze troši memoriju a ne radi ništa. A samim time ti još više troši bateriju.

App killer ubije aplikaciju, android misli da se srušila i opet ju podigne, da bi ju killer opet ubio, pa android opet podignuo i tako u nedogled. i na taj način ti brzo pojelo bateriju.

Stolnik kaže...
Mitch kaže...
Stolnik kaže...

Puno hvala na pomoci.

Lp

probaj drugi recovery

Pa imao si stock gore. ali opet si flešao drugi rom jer ti nije radio OTA. 

1.Ti je mob rootan? valjda je ak ideš u rom manager.

2. Si probao u rom manageru restartat u recovery?

3. imaš u tom romu  APM pa dok držiš power tipku , klikneš restart i ponudi ti recovery?

4. ak je sve rootano kad u rom manageru ideš instalirati CWM ti javi grešku ili ga instalira?

5. si probao drugi recovery, poput 4ext?

6. si probao ovo? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1609190

hobi:moj-android.net
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.5.2012 12:38 (nsoul).
17 godina
Kakav task manager, recent apps ftw.

Drzi home i vidjet ces sto ICS zapravo donosi.
Samo ih gasis, ostalo je nsoul vec rekao.
16 godina
zelenbic kaže...

Možeš u app manageru, one koje idu. ali nema potrebe, jer imaš 2gb za aplikacije a sve su od par kilobajta do par mega, a igre koje imaju do pol gige su podjeljene na aplikaciju i data, aplikaciju instalira na mobitel, a data na vanjsku memoriju.

zelenbic kaže...

Ne troši a i nije uvijek uključen, to kaj ti označiš i uključiš da to ne znači da stalno radi, nego da si mu dao dopuštenje da se uključi kad treba. npr. navigaciju kad uključiš onda se uključi i gps, ili kad uključiš fejs aplikaciju i imaš dopušteno dijeljenje lokacije onda se oept uključi GPS. znaći on ne radi stalno.

Ne znam kako za t-mobile ali ja sam u vipu rekao curi da trebam micro sim, dao sam osobnu , i za 5 minuta dok je sve utipkala, otišla u skladište po nju, prenijela broj sve je bilo gotovo. Dala mi je micro sim, i nisam odma probao, ali znam da sam za sat vremena dok sam stavio u one x normalno mogao obavljati pozive i slati sms.

16 godina
HTC One X

Koji aftermarket launcher preporučate?

Probao sam apex i ics i nekako su mi....lošiji od sense-a barem po izgledu

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Kill Frenzy kaže...

Koji aftermarket launcher preporučate?

Probao sam apex i ics i nekako su mi....lošiji od sense-a barem po izgledu

Ak ti se apex onda ne bude nijedan drugi ics launcher, probaj Novu.

ili možeš neki od "starih" launchera, GO, ADW, Launcher PRO...

14 godina
Mitch kaže...
Sygic je naj meni
Assist je ukljucen ak ti je u mobile networks kvacica na data enabled
a gps palis u location services

ja sam karticu sa prijenosom toliko cekao, znaci dobio sam micro s istim brojem

Kada odem na sygic downloader pise mi problem can not save file database:open failed:ENOENT(no such file or directory) klikenm sastrane pa pise please wait ide ve dvije min kolko bi moglo potrajati?

Samo sam ga trebao iskopcati iz kompa

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.5.2012 13:02 (zelenbic).
17 godina
trebo si ga iskopcat jer ti je usb mass storage unmont-ao kartice
14 godina
nsoul kaže...
Kill Frenzy kaže...

Trebao bi preporuku neke battery saver aplikacije i neke aplikacije za "ubijenje" rada aplikacija u pozadini. skinuo sam neku što ima preko 10mil downloada i dobru ocijenu.Pokrenem ju,ubijem aplikacije,odem u task manager kad ono kkao da ništa nisam napravio. :)

To ne koristi, samo ti bezveze troši memoriju a ne radi ništa. A samim time ti još više troši bateriju.

App killer ubije aplikaciju, android misli da se srušila i opet ju podigne, da bi ju killer opet ubio, pa android opet podignuo i tako u nedogled. i na taj način ti brzo pojelo bateriju.

Stolnik kaže...
Mitch kaže...
Stolnik kaže...

Puno hvala na pomoci.

Lp

probaj drugi recovery

Pa imao si stock gore. ali opet si flešao drugi rom jer ti nije radio OTA. 

1.Ti je mob rootan? valjda je ak ideš u rom manager.

2. Si probao u rom manageru restartat u recovery?

3. imaš u tom romu  APM pa dok držiš power tipku , klikneš restart i ponudi ti recovery?

4. ak je sve rootano kad u rom manageru ideš instalirati CWM ti javi grešku ili ga instalira?

5. si probao drugi recovery, poput 4ext?

6. si probao ovo? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1609190

1. Da, rootan je.

2. Jesam i ugasi se i samo se ponovo normalno boot-a.

3. Imam to, ali isto ugasi se i normalo se boota, kao da ni ne pokusava uc u recovery.

4. Kako prek rom mengaer-a instalirat CWM?

5. Da probao sam i isto ude u recovery na nekoliko stotinki, ugasi se i ponovno boot-a.

6. Idem sad probam pa javim.

Hvala

14 godina

Hvala majstore, ovo radi, najljepše hvala! {#}

16 godina
HTC One X

Vidio sam jednu usporedbu s Galaxy Nexusom... Kakva su inace misljenja koji je bolji od dvojice? Uzmimo u obzir da ce za Nexusa ziher dolaziti updateovi...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
vrucajanjetina kaže...

Vidio sam jednu usporedbu s Galaxy Nexusom... Kakva su inace misljenja koji je bolji od dvojice? Uzmimo u obzir da ce za Nexusa ziher dolaziti updateovi...

Između ta dva po meni nema dvojbe,ONE X.

Bears, Beets, Battlestar galactica!
14 godina
vrucajanjetina kaže...

Tu nemas sta razmisljat, One x ubije Galaxy Nexus-a

16 godina

Jeli ovo veliki problem ili? Samo zelim elminirati sve probleme koji mi se na Nexusu ne bi događali.

http://www.androidauthority.com/htc-one-x-multitasking-problem-apps-killed-off-86498/

15 godina
neaktivan
HTC One X

je li netko od vas presao sa SGS2 na ONE X?

zanima me dojam svakodnevne upotrebe..

hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
HTC One X

Jel se to meni čini ili su fotke slikane pod bljeskalicom i u slabom osvjetljenju pomalo žućkaste?

Nisam baš pretjerano zadovoljan sa kamerom.Lošija nego na starom ip4.

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice