Xfire, nemogučnost chata in-game

poruka: 5
|
čitano: 1.028
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Danas sam instalirao wolfenstein i pokrenuo igru i xfire mi je normalno očitao igru i bilježio sate. Kada sam htjeo uzet screenshot ništa se nije dogodilo. Htjeo sam otvorit chat window i isto se nije ništa dogodilo. Taj isti problem sam imao i sa combat armsom. U svim drugim igrama normalno radi osim u te dvije. Kako da riješim taj problem?

Drain the pressure from the swelling, this sensation's overwhelming. Give me a long kiss goodnight and everything will be alright. Tell me that I won't feel a thing so give me Novacaine

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Nepodrzava tu igru xf, ni meni nije radilo.

Evo ide nevjesta preljepa je zaista

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Xfire, nemogučnost chata in-game
fabijan654321 kaže...

Nepodrzava tu igru xf, ni meni nije radilo.

Ako xfire ne podržava obe igre kako onda ima screenshotsa i videa na xf situ od obe igre?

Drain the pressure from the swelling, this sensation's overwhelming. Give me a long kiss goodnight and everything will be alright. Tell me that I won't feel a thing so give me Novacaine
17 godina

xfire prepozna da ti igras igru.

ali izgleda da ti nemas jos najnoviji update pa ti zato nece uzimati ss i snimati video. ista stvar je bila i kod mene prije updatea a poslije je sve radilo kako treba!

...iskustvo je zbir naših razočarenja... http://computerstuff-forum.forumotion.com/forum.htm
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
odjavljen
RE: Xfire, nemogučnost chata in-game

A valjda nisu do kraja sredili podršku za Wolfa, čekaj da izađe patch za xf pa će radit normalno.

VRATITE INTERNET ARPA-i!! // Never underestimate the power of stupid people in large groups.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice