Windows Live Messenger - ključni priključci

poruka: 21
|
čitano: 3.811
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Pozdrav...

Došao mi je ovaj problem (slika) i stvarno ne znam šta ću više... pokušao sam hrpu načina po netu koje sam našao... neke komande u run upisivati i sl., a i počistio sam ccleanerom. Ne znam više šta da radim. Dosta mi je onog ebuddy-a...

Ako znate bilo bi lijepo da pomognete :D

Mala moja dajem ti na znanje, sila masi daje ubrzanje. Dvije ploče, jedan izloator, mala moja to je kondenzator :D
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.4.2011 18:53 (xDinichx).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Windows Live Messenger - ključni priključci
xDinichx kaže...

Pozdrav...

Došao mi je ovaj problem (slika) i stvarno ne znam šta ću više... pokušao sam hrpu načina po netu koje sam našao... neke komande u run upisivati i sl., a i počistio sam ccleanerom. Ne znam više šta da radim. Dosta mi je onog ebuddy-a...

Dali se možeš ulogirat na msn?

Nenad, sam svoj majstor za sve vrste računala. :)
16 godina
neaktivan
Nello kaže...
xDinichx kaže...

Pozdrav...

Dali se možeš ulogirat na msn?

ne... u tom je problem... samo izbaci ovo, a onaj glupi ebuddy je užasan

Mala moja dajem ti na znanje, sila masi daje ubrzanje. Dvije ploče, jedan izloator, mala moja to je kondenzator :D
16 godina
neaktivan
xDinichx kaže...

ne... u tom je problem... samo izbaci ovo, a onaj glupi ebuddy je užasan

OK, jesi li posljednje vrijeme mjenjao lozinku? Probaj otiči na www.msn.com pa tam ako možeš ulogirat i ako uđeš onda je OK. Ako ne, znači da možda ti je lozinka promjenjen.

16 godina
neaktivan
Nello kaže...

OK, jesi li posljednje vrijeme mjenjao lozinku? Probaj otiči na www.msn.com pa tam ako možeš ulogirat i ako uđeš onda je OK. Ako ne, znači da možda ti je lozinka promjenjen.

nije do lozinke jer bi javilo da je pogrešna lozinka... ovako izbacuje ovo sa ključnim priključcima...

14 godina

Jednostavno, probaj nekoliko puta ponavljati opciju Popravi.

Ili skini novi Messenger.

** Live 4 Music **
16 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...

Jednostavno, probaj nekoliko puta ponavljati opciju Popravi.

Ili skini novi Messenger.

pa ovo je najnoviji :S nema novijeg... i probao sam ovo popravi hrpu puta...

16 godina

Ako ne uspijes rijesiti problem...probaj trilian 5, jest da je u beti ali je dosta stabilan i oku ugodan.

He who dares, wins
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

Jel ti sat na kompju ispravno podešen?= To je mene zezalo dok sam resetirao bios pa se sat vratio na 2002 godinu pa nije mi thio Messenger.

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
N. Ohm kaže...

Jel ti sat na kompju ispravno podešen?= To je mene zezalo dok sam resetirao bios pa se sat vratio na 2002 godinu pa nije mi thio Messenger.

laptop je... nisam vadio bateriju, a koliko vidim sat je namješten točno... evo sada stavljam trillian 5 pa ću probati :)

15 godina

Pogledaj i datum je li točan. Ako datum nije točan MSN za**bava. Curi mi je to riješilo problem.

15 godina
neaktivan

Pokusaj sa starijom verzijom msn-a.

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Arto kaže...

Pogledaj i datum je li točan. Ako datum nije točan MSN za**bava. Curi mi je to riješilo problem.

I datum je točan :/

mario1990 kaže...

Pokusaj sa starijom verzijom msn-a.

mogu probati, ali ova mi je verzija najbolja i bolja bi mi bila nova verzija...

stavio sam trillian i mogu reći da je zanimljiv, ali mi ne prepoznaje gmail i hotmail... samo javlja neka greška u povezivanju, a ni kontakte ne prikazuje...

16 godina

Ne znam kako ti imas problema sa trilianom, evo ti ss mog...kod mene radi

trilian 57 win 7 64 bit trilian 57 win 7 64 bit
He who dares, wins
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
malina22 kaže...

Ne znam kako ti imas problema sa trilianom, evo ti ss mog...kod mene radi

inače je super program, ali mi nije jasno nešto.

Odem da dodam račun i odaberem hotmail i nakon što ispravno podatke upišem ništa... nema kontakata... možda zato jer ga stavi kao mail, a ne kao chat account

16 godina

Ne znam, meni se svidio program...ova petica posebno jer trosi 5mb rama...a podrzava skype i sve ostale protokole...

He who dares, wins
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Pogledaj pidgin

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
mario1990 kaže...

Pogledaj pidgin

Nažalost ne... koristio sam na linuxu i uopće mi se nije svidjelo... uspio sam   dovesti trillian u red i super radi :)

16 godina
neaktivan
xDinichx kaže...
mario1990 kaže...

Pogledaj pidgin

Nažalost ne... koristio sam na linuxu i uopće mi se nije svidjelo... uspio sam   dovesti trillian u red i super radi :)

Napokon si sredio, mislim nešto je u programima koji je bez znanja smrdao i nije radio kako treba. {#}

17 godina
neaktivan

meni je na msn-u znalo zekiti da ga ne pokaze ovako na taskbaru i sl.  i kad ga pokrenem izbacivalo mi isto taku gresku ali kod mene je slucaj bio sto sam kasnije otkrio da mi komp ne pokrene msn ili ga pokrene ali ostavi skrivenog kao da nije pokrenut i onda mi tako izbacivalo gresku i onda sam upalio task manager i skuzio da mi msn servis radi a sam mesinger nije bio upaljen, tako da pokusaj i ti tako ,  upali task manager , ugasi msnmsgr.exe proces i probaj onda opet pokrenuti msn iliti winlive....  i kao ti opet izbaci slucajno tu gresku onda jos jednom popraviti  , i u krajnjem slucaju ako ni to ne pomogne onda jos mozes s ovime probati ...

http://www.fanatic.net.nz/2005/08/30/solving-error-80048820/

That Jesus Christ guy is getting some terrible lag... it took him 3 days to respawn!
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
dadododo kaže...

meni je na msn-u znalo zekiti da ga ne pokaze ovako na taskbaru i sl.  i kad ga pokrenem izbacivalo mi isto taku gresku ali kod mene je slucaj bio sto sam kasnije otkrio da mi komp ne pokrene msn ili ga pokrene ali ostavi skrivenog kao da nije pokrenut i onda mi tako izbacivalo gresku i onda sam upalio task manager i skuzio da mi msn servis radi a sam mesinger nije bio upaljen, tako da pokusaj i ti tako ,  upali task manager , ugasi msnmsgr.exe proces i probaj onda opet pokrenuti msn iliti winlive....  i kao ti opet izbaci slucajno tu gresku onda jos jednom popraviti  , i u krajnjem slucaju ako ni to ne pomogne onda jos mozes s ovime probati ...

http://www.fanatic.net.nz/2005/08/30/solving-error-80048820/

Hvala, ali evo odjednom je WLM proradio... probao sam jedno zadnji put stisnuti sign in i nekim čudom je proradilo...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice