Program za printanje

poruka: 8
|
čitano: 4.295
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Program za printanje

Radim svoju gitaru i sada imam problem što želim isprintat tijelo otprilike 1:1 a printer je A4,sad moje pitanje je postoji li program za printanje koji mi sliku tijela razbije na 4 slike i isprinta.Znači da slažem ko mozaik.Hvala

Jurim kao furija,za petama mi murija,krivina me ubija,motor mi se raspada,auspuh mi otpada....FUCK scooter drive TOMOS
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Program za printanje

Naravno da postoje takvi programi, samo su načešće profesionalni - koštaju. Kojekakvi softwareski RIP-ovi se koriste za tu namjenu, tipa onyx postershop, posterjet, best, ... Vjerojatno možeš dobiti kakvu trial verziju kojeg takvog programa, npr. A ne vidim problem niti ručno to napraviti za jedan print..

16 godina
neaktivan
Program za printanje

kako ručno

Jurim kao furija,za petama mi murija,krivina me ubija,motor mi se raspada,auspuh mi otpada....FUCK scooter drive TOMOS
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
15 godina
veki je car kaže...

Radim svoju gitaru i sada imam problem što želim isprintat tijelo otprilike 1:1 a printer je A4,sad moje pitanje je postoji li program za printanje koji mi sliku tijela razbije na 4 slike i isprinta.Znači da slažem ko mozaik.Hvala

Čemu se mučiti s takvim stvarima. Najbolje ti je isprintati tu sliku na nekom ploteru i onda imaš sve u komadu. Budući si rekao da se dari o gitari format neće biti problem. Ne znam gdje živiš i kakva je ponuda kod vas, ali ovo ti je jedna dobra firma gdje možeš isprintati što god želiš. A uvijek postoji i varijanta printanja kod nekog poznatog.

Freedom is just another word for nothing left to loose ...
13 godina
neaktivan
Program za printanje

JEL MI MOZETE DAT LINK DA SKINEM PROGRAM ZA PRINTANJE...HVALA {#}

Delia L

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
JEL MI MOZETE DATI LINK DA SKINEM PROGRAM ZA PRINTANJE..UNAPRIJED HVALA...
Delia L
15 godina

Moraš dati malo više podataka.

Što želiš printati, iz kojeg programa i na kojem printeru?

Onako na prvu bi ti rekao da trebaš instalirati printer da bi mogao printati. Printer može biti i virtualni tipa BulZip pdf printer (ili bilo koja druga inačica). Npr u AutoCAD-u imaš opciju dwg to pdf (kao printer) isto to imaš i u Libre/Open Office-u.

Stručnjak za odmaganje...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice