Radim svoju gitaru i sada imam problem što želim isprintat tijelo otprilike 1:1 a printer je A4,sad moje pitanje je postoji li program za printanje koji mi sliku tijela razbije na 4 slike i isprinta.Znači da slažem ko mozaik.Hvala
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Naravno da postoje takvi programi, samo su načešće profesionalni - koštaju. Kojekakvi softwareski RIP-ovi se koriste za tu namjenu, tipa onyx postershop, posterjet, best, ... Vjerojatno možeš dobiti kakvu trial verziju kojeg takvog programa, npr. A ne vidim problem niti ručno to napraviti za jedan print..
kako ručno
Radim svoju gitaru i sada imam problem što želim isprintat tijelo otprilike 1:1 a printer je A4,sad moje pitanje je postoji li program za printanje koji mi sliku tijela razbije na 4 slike i isprinta.Znači da slažem ko mozaik.Hvala
Čemu se mučiti s takvim stvarima. Najbolje ti je isprintati tu sliku na nekom ploteru i onda imaš sve u komadu. Budući si rekao da se dari o gitari format neće biti problem. Ne znam gdje živiš i kakva je ponuda kod vas, ali ovo ti je jedna dobra firma gdje možeš isprintati što god želiš. A uvijek postoji i varijanta printanja kod nekog poznatog.
JEL MI MOZETE DAT LINK DA SKINEM PROGRAM ZA PRINTANJE...HVALA 
Moraš dati malo više podataka.
Što želiš printati, iz kojeg programa i na kojem printeru?
Onako na prvu bi ti rekao da trebaš instalirati printer da bi mogao printati. Printer može biti i virtualni tipa BulZip pdf printer (ili bilo koja druga inačica). Npr u AutoCAD-u imaš opciju dwg to pdf (kao printer) isto to imaš i u Libre/Open Office-u.