Naime imamo zadatak iz HRJ da pogledamo film Ben Hur i napišemo recenziju o njemu...E sad ovdje je problem..Naime ja imam film ali nemam titlove za njega..Bilo koje da skinem ne podudaraju se (ili kasne ili rane),iako ih pokusavam nastimat u BS.Playeru...Molim za pomoc hitno..hvala unaprijed...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Skini VLC player.
U njegovom Tools meniju imaš "Track Synchronization" podmeni.
Tamo možeš štimati tajming titlova, kao i zvuka.
A u besplatnom Subtitle Workshopu možeš odrediti početak i kraj titla i tako si olakšati posao.
A neznam kolko da ga namjestim itd....Dobit cu jedan ak ne napravim to...jel nitko drugi nezna neke subtitlove za ovaj film....film je na dva cd-a
Otvori prvi dio filma i pogledaj koja je zadnja riječ koju kaže. Skini titl koji je u jednom komadu i u njemu potraži tu riječ. Sve riječi do te riječi (zajedno sa tom riječju) kopiraj u novu tekstualnu datoteku (npr. CD1.srt), a sve daljne riječi u drugu datoteku (npr. CD2.srt). Skini Subtitle Workshop i u njega učitaj film koji si prethodno preimenovao u CD1.avi, zajedno sa titlom CD1.srt. U Subtitle Workshopu naštimaj početak prve i zadnje riječi i usnimi promjene. Ponovi postupak sa drugim CDom.
Ako imaš brzi adsl i nije ti problem skinuti film ponovo onda:
1) skini prijevod (npr FxM)
2) skini film (dvdrip FxM)
Od kada sam taj postupak počeo prakticirati, uglavnom nemam više problema sa titlovima, osobito za novije naslove. ZNači samo gledaj da ti se titl koji skidaš podudara sa "proizvođačem" (LOL) dvdrip-a
P.S. - probaj slijedeće titlove:
- Ben Hur 2 CD hrvatski prijevod
- BEn Hur 2 CD hrvatski prijevod
- Ben Hur 2 CD srpski prijevod
Nadam se da će ti nešto od ovog odgovarati a ako ne i ako imaš vremena za skidanje filma onda imaš dobar savjet na početku posta. Sretno!
Ako imaš brzi adsl i nije ti problem skinuti film ponovo onda:
1) skini prijevod (npr FxM)
2) skini film (dvdrip FxM)
Od kada sam taj postupak počeo prakticirati, uglavnom nemam više problema sa titlovima, osobito za novije naslove. ZNači samo gledaj da ti se titl koji skidaš podudara sa "proizvođačem" (LOL) dvdrip-a
P.S. - probaj slijedeće titlove:
- Ben Hur 2 CD hrvatski prijevod
- BEn Hur 2 CD hrvatski prijevod
- Ben Hur 2 CD srpski prijevod
Nadam se da će ti nešto od ovog odgovarati a ako ne i ako imaš vremena za skidanje filma onda imaš dobar savjet na početku posta. Sretno!
probo sam sa 3 neradi ni jedan...ili kasne ili idu brže..
instaliraj gom player,on ima subtitle explorer pa si tamo naštimaj.