- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Imaš Windows 7? Ugrađeni defragmenter je sasvim dovoljan i po mnogo toga bolji. Naravno ,ako ti je bitno da sistem radi.
Ali ,ako ti se gledaju šarene kockice ,uživaj i dalje.
da win 7...prije kad sma rabio XP, bilo mi je preporuceno od strane jednog prijatelja da instaliram Defraggler posto izvorna defragmentacija windowsa nije bila bas pouzdana, i tako je ostalo, pa sam i na sedmici stavio taj program. sada cu bas pokusati sa izvornim. normalno da mi nije bitno kakva je grafika nego da obavi svoj posao.
da win 7...prije kad sma rabio XP, bilo mi je preporuceno od strane jednog prijatelja da instaliram Defraggler posto izvorna defragmentacija windowsa nije bila bas pouzdana, i tako je ostalo, pa sam i na sedmici stavio taj program. sada cu bas pokusati sa izvornim. normalno da mi nije bitno kakva je grafika nego da obavi svoj posao.
XP i Sedmica - nebo i zemlja.
I Auslogic Disk Defrag je dobar, možeš probat i s njim.
Ja koristim Defraggler i nemam taj problem , meni cak nakon defragmentacije poveca prostor na disku ..
Windows defragmenter ne valja , brzo defragmentira a to je slabo , vise volim sacekati koji sat sa defragglerom al odradi kako treba sve
Edit: Izvinjavam se ,pogresno sam te razumio , naime , tebi se fragmentacija poveca, ja mislio da ti se smanji prostor na disku , meni se poveca prostor ..
jesi probavo s kojim drugim defragmentatorom xd