Kaspersky mi prepolovio brzinu (download)

poruka: 15
|
čitano: 2.149
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

evo skinuo sam novi KIS 2011 i imam problem sa brzinom downloada! kada skidam nesto sa interneta jednostavno mi ide duplo sporije nego inace, pa me interesuje zasto je to i da li se moze podesiti da protok bude isti kao inace!!

P.S.
kada ga iskljucim brzina se vrati u normalu..

0 0 hvala 0
18 godina

iskljucis modul za filtriranje downloada ili odaberes sto ce skenirat,a sto ne.

exe ili zipane fajle, pdf i ostale dokumente.

sve to mozes podesit.

Say cis again. Say cis again! I dare you! I double-dare you, motherfucker! Say cis one more goddamn time!
Moj PC  
3 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
RE: Kaspersky mi prepolovio brzinu (download)
ok hvala al moze li samo malo detaljnije uputstvo gdje se to podesi jer tek sam poceo da koristim kaspersky
18 godina
djidji kaže...

evo skinuo sam novi KIS 2011 i imam problem sa brzinom downloada! kada skidam nesto sa interneta jednostavno mi ide duplo sporije nego inace, pa me interesuje zasto je to i da li se moze podesiti da protok bude isti kao inace!!

P.S.
kada ga iskljucim brzina se vrati u normalu..

Eto to su Defoltne postavke u Kasperskom, di sve radi tj puno toga kaj ne treba uopce pa kak onda nece usporavat jadna mu majka. {#} Ja ga nemam no znam kaj treba ugasit na njemu onak okvirno sigurno, ugasi Antispam bez dileme AntiBanner isto tak i Mail Shield ak koristiš WEB Mail ko Gmail ili Yahoo Mail.{#}

15 godina
neaktivan
da ali to mi ne rijesava osnovni problem a to je brzina downloada..
ne mogu da nadjem u opcijama taj modul za filtriranje i da podesim koje fajlove da ne usporava..

p.s.
inace slazem se da je sramota da su mu takve defoultne postavke, ne razumijem zasto im je ovo trebalo :S
18 godina

nije istina da je sporo.

to je kod svakog webguarda.

ako koristis torrent ili od browsera onaj status downloada,on tebi pokaziva da ide 250kbs,a u stvari je 500kbs..

skini nesto sa iskljucenim i sa ukljucenim.

nesto od 50mb pa mjeri na sat.

on prvih 15 sekundi sprema u "buffer" medjuspremnik za skeniranje i jedino tu uspori.

cekaj nekog juzera kasperskog da ti temeljito navede mjesto u setingsu.

Say cis again. Say cis again! I dare you! I double-dare you, motherfucker! Say cis one more goddamn time!
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
upravo sam to uradio, znaci skidao sam fajl sa ukljucenim i iskljucenim antivirusom!
duplo brze mi je skinuo bez antivirusa zato i pitam da li ima nacin da se to podesi da se ovo ne desava?
ima zaista previse opcija za snaci se ovdje za pocetnika..

ne znam, valjda ce neko naletiti ko je imao slican problem i pomoci mi oko ovoga..
15 godina
neaktivan

zna li iko??? {#}

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
djidji kaže...

zna li iko??? {#}

daj reci jesi ti tog kasperskog kupio?

15 godina
neaktivan

Rekao ti je već torrente, znači isključiš sloj zaštite koji ti skenira download promet. Ne znam kako to točno ide u Kasperskom, ali trebao bi moći staviti iznimke (exceptions) prilikom skeniranja da ti određene programe uopće ne skenira. Valjda će se javiti neki Kaspersky korisnik pa će ti detaljno objsniti. Do tada uvijek imaš help file koji dođe sa softwareom.

17 godina
neaktivan

pa mi ne znamo ni koju konfiguraciju ima kolega,tog mamuta treba deinstalirati

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

vjerojano ima ko i ti 400mhz, 64mb rama i rivu tnt2 sa 8mb.

Say comodo again. Say comodo again! I dare you! I double-dare you, motherfucker! Say comodo one more goddamn time!
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
nista kolega, deinstalirati cu stvarno je shit i definitivno mamut koji ajd sto ti uspori rad na kompu al sto po defoultu ti prepolovi brzinu downloada e to mi nije jasni nikako
18 godina

to ti je na svakom softweru, od 1000 kupaca, nadju se dva za refund sredstava ili ti ga povrat novca.

instalaj geekbuddy i decki sa turbanima ti ga posteluju.

Say comodo again. Say comodo again! I dare you! I double-dare you, motherfucker! Say comodo one more goddamn time!
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
djidji kaže...
nista kolega, deinstalirati cu stvarno je shit i definitivno mamut koji ajd sto ti uspori rad na kompu al sto po defoultu ti prepolovi brzinu downloada e to mi nije jasni nikako

Vidi ja obično kada isprobavam neku verziju programa obično skinem i priručnik s uputstvima. Možda se u njemu krije odgovor na tvoj problem? Stvarno ne znam, davno sam koristio verziju 2010 i koliko se sjećam nije bilo takvih drastičnih usporenja downloada. Da je i ta verzija malo usporavala rad kompa, to je istina, sve ovisi o konfiguraciji kompa. Link za preuzimanje priručnika ako želiš

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice