Gdje slušati .ram fileove?

poruka: 19
|
čitano: 1.816
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Pozdrav,

Imam jednu pjesmu koje je u .ram formatu, te je stoga ne mogu slušati u Winamp-u ni VLC-u.

Pošto sam reinstalirao Windows nestao mi je player sa kojim sam prije mogao slušati tu pjesmu. Sada sam pokušao sa Media Player Classic-om, ali niti sa njim je ne mogu otvoriti.

Znam da sam imao neki maleni i jednostavni player koji je bez problema pokretao pjesmu...zna li netko koji je to bio program ili imate neki drugi prijedlog?

Hvala,

Matija

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Gdje slušati .ram fileove?

ajd bar upisis o google prije sto pitas ovakve gluposti

http://www.fileinfo.com/extension/ram

You got to lose to know how to win
17 godina
neaktivan

RealMedia

15 godina

RAM je real audio media.Instaliraj realplayer i slušaj

ako sam ti ikako pomagao,stisni hvala\\\\\\\\\\\\http://life-is-hard.co.cc

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Nema potrebe ,samo treba instalirati codec i moći će slušati u bilo kojem playeru.

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
16 godina
neaktivan

Skinuo sam Real Alternative, ali niti on ne može očitati tu pjesmu. Kada probam sa Media Player Classicom pokrenuti, samo piše RealMedia Error. Zašto?!

P.S. Pjesma, tj. file ima ikonu od MP Classica, ali u gornjem lijevom kutu piše video. Ali to nema nikakve veze sa videom!

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.9.2011 23:30 (The Chaser).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Još neke informacije o tom fileu:

Type: Real Media

Size: 53 bytes

Size on disk: 4 KB

U Media Player Classicu je pod options - formats namješteno Real Media (RealMedia).

Nije toliko bitna ta pjesma, već me zanima ZAŠTO ju ne mogu slušati kada sam je prije reinstalacije Windowsa bez problema mogao (doduše, zadnji puta sam je slušao prije više od godinu dana). Imam Windows XP, SP3. Instalirao sam K-Lite Codec Pack i Real Alternative (s time da kada odem u Start - Real Alternative, tamo se nalazi samo Configuration, Help i Uninstall. Ja sam mislio da je to neki player, ali to su valjda samo codeci). Općenito govoreći, Windows mi sada radi bolje nego prije i mnoge greške (BSOD, problemi sa Screen Saverima itd.) su nestale. I baš zato me čudi zašto imam ove probleme sa .ram fileom.

Stoga molim one koji smatraju da znaju puno o kompjuterima i softweru neka mi pokušaju dati neki pametan odgovor.

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.9.2011 10:13 (The Chaser).

0 0 hvala 0
16 godina
moderator
The Chaser kaže...

Još neke informacije o tom fileu:

Type: Real Media

Size: 53 bytes

Size on disk: 4 KB

pa ajde si pogledaj veličinu tog file-a...

zar stvarno misliš da pjesma može stat u 53 bajta?

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija................tko stisne TD ima malu k*tu :) ......////...... R.I.P. EnlightenedPhoenix
16 godina
neaktivan

A ne znam...znam da mi je prije ta pjesma radila. Znam da je sigurno bila manja od 1 megabytea, ali da li je bila ovoliko mala to ne znam.

Radi se o .ram fileu, a oni su koliko ja znam izuzetno mali. Najbolje je da ja dam link za tu pjesmu, pa neka netko skine i vidi da li njemu radi. LINK! Pjesma je duga oko 2 minute. Samo želim riješiti ovaj glupi misterij.

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.9.2011 10:59 (The Chaser).
16 godina
moderator

ne radi to...

corupted file

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija................tko stisne TD ima malu k*tu :) ......////...... R.I.P. EnlightenedPhoenix
16 godina
neaktivan

Hvala ti što si pokušao. I meni piše slična stvar...da je ili corrupted file ili da je damaged itd.

Samo ne razumijem kako mi je prije radilo? Zar je moguće da se nekako izmjenio file?

Bližimo se riješenju ovog problema!

0 0 hvala 0
16 godina
moderator
The Chaser kaže...
Zar je moguće da se nekako izmjenio file?

naravno da je moguće

16 godina
neaktivan

Vjerujem, samo što to znači da se onda i moj prvotni file koji sam još prije više od dvije godine downloadao nekako izmjenio. Tako da više ne radi niti taj moj file koji sam skinuo prije, niti sada kada skinem ponovno s tog linka. Kao da su prestali raditi...

D ali znaš gdje bi mogao skunti još neki .ram file da vidim hoće li mi raditi?

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.9.2011 11:21 (The Chaser).
16 godina
moderator
The Chaser kaže...

D ali znaš gdje bi mogao skunti još neki .ram file da vidim hoće li mi raditi?

evo skini ovo, našao na brzinu preko google

http://rosemck1.tripod.com/how-great-thou-art-elvis.ram

koristim ovaj player

http://www.umplayer.com/

16 godina
neaktivan

File nije dostupan...{#}

Čak ni s tim super playerom nisi mogao pokrenuti tu moju pjesmu?

16 godina
moderator

http://rosemck1.tripod.com/hgta.html

scroolaj dolje gdje piše real audio version i link ti je ispod elvisove slike

onu tvoju nisam sa nijednim koji imam (probao oko 10 različitih na windowsu i još toliko na linuxu)

16 godina
neaktivan

Joj, pa tek sada vidim koliko je ta moja pjesma nelogično mala. Ona je u Byteima, a ova tvoja je bar u Kilobyteima.

I Elvis mi radi!{#} Još ako kažeš da si tu moju pjesmu isprobao sa svim mogućim playerima i da ne radi, onda je sve jasno. Očito se pjesma nekako smanjila/izbrisala/pokvarila ili što već. Glavno mi je da je problem riješen i da je sve u redu sa mojim PC-om.

Punooooooooooooo ti hvala na pomoći!{#} Zaslužuješ svaku pohvalu.

1 0 hvala 0
16 godina
moderator

baš sam to već rekao oko 50 bajta, više zauzme .txt datoteka kad u notepadu napišeš par riječi...

ma nema na čemu :)

16 godina
neaktivan

Puno sam toga naučio. Hvala još jednom!{#}

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice