FAT32 ili NTFS

poruka: 38
|
čitano: 18.915
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Fat32 ili NTFS
Elles D. kaže...
Lazarus Long kaže...
Nikad mi se nije desilo da se zabrlja nesto. Inace ne vidim razloga zasto bi netko convertirao particiju gde cuva podatke (ako nema instalacijskih fileova) bez da uradi backup pa kao covjek lepo fino formatira u NTFS

Nedostatak vremena? Nedostatak prostora za backup?

Lazarus Long kaže...
formatira u NTFS i to ne sa quick metodom pa da vrati sve na svoje mijesto

Kakvo pobogu vraćanje na svoje mijesto? Što se "vraćanja na svoje mijesto" tiće (ako je to ono na što ja mislim) - quick ili full, svejedno je.

Pogledaj datume tih postova. x.x.2009.

ššššš... znate ovaj zvuk? zvuk surfanja internetom! ------- eXtreme_pWna preko mene daje TD
17 godina
Fat32 ili NTFS

lol :)

Na vrijeme sam se uključio u raspravu :)

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Izzy kaže...

Ne prepoznaje mi igre na trenutnoj NTFS particiji. Bitno mi je da mi prepozna 1 particiju, tu na kojoj su igre. Dakle, važno mi je da mi vidi FAT32 particiju kada je formatiram. Mogu li je formatirati naredbom: format /FS:FAT32 X u Command Promptu?

- zašto u CMD? Što fali exploreru ili disk manageru?... CMD je za converter. Razlika je samo u gubljenju podataka na formatiranoj particiji. (dok s convertom možda izgubiš{#})

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
16 godina

Hvala što si mi pokušao pomoći, ali u Exploreru i Disk Managementu mogu birati samo između NTFS i exFAT formata.

16 godina
Izzy kaže...

Hvala što si mi pokušao pomoći, ali u Exploreru i Disk Managementu mogu birati samo između NTFS i exFAT formata.

-za particije iznad 32GB (ili 64GB) MSovi alati disebliraju opciju FAT(32). Za takve potrebe se koriste posebni programi, npr EASEUS i sl. koji nemaju takvih ograničenja.

-ili napraviš particiju do 32GB (do 64 ovisno o ver.OSa)

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.2.2011 21:51 (ihush).
16 godina
Fat32 ili NTFS

Imam prenosni disk (NTFS) na kojem već imam podatke i nemam ih kamo prebaciti; dali mogu kak dio slobodnog prostora pretvoriti u FAT32 particiju a da se ništa ne izbriše?

TOSHIBA Satellite A300D-17F
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.5.2011 0:20 (Supertramp).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Re: Fat32 ili NTFS
Supertramp kaže...

Imam prenosni disk (NTFS) na kojem već imam podatke i nemam ih kamo prebaciti; dali mogu kak dio slobodnog prostora pretvoriti u FAT32 particiju?

Moguce je no uvijek postoji rizik da se nesto zezne.

To moze uciniti sa ovim alatom onda desni klik na particiju resize (mislim da ces skuzit).

Ako ti nesto nebude jasno slobodno pitaj..

16 godina
Fat32 ili NTFS

uspio, bez izgubljenih podataka (barem mislim {#})

hvala {#}

TOSHIBA Satellite A300D-17F
Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice