Nedostatak vremena? Nedostatak prostora za backup?
Kakvo pobogu vraćanje na svoje mijesto? Što se "vraćanja na svoje mijesto" tiće (ako je to ono na što ja mislim) - quick ili full, svejedno je.
Pogledaj datume tih postova. x.x.2009.
Nedostatak vremena? Nedostatak prostora za backup?
Kakvo pobogu vraćanje na svoje mijesto? Što se "vraćanja na svoje mijesto" tiće (ako je to ono na što ja mislim) - quick ili full, svejedno je.
Pogledaj datume tih postova. x.x.2009.
lol :)
Na vrijeme sam se uključio u raspravu :)
Ne prepoznaje mi igre na trenutnoj NTFS particiji. Bitno mi je da mi prepozna 1 particiju, tu na kojoj su igre. Dakle, važno mi je da mi vidi FAT32 particiju kada je formatiram. Mogu li je formatirati naredbom: format /FS:FAT32 X u Command Promptu?
- zašto u CMD? Što fali exploreru ili disk manageru?... CMD je za converter. Razlika je samo u gubljenju podataka na formatiranoj particiji. (dok s convertom možda izgubiš)
Hvala što si mi pokušao pomoći, ali u Exploreru i Disk Managementu mogu birati samo između NTFS i exFAT formata.
Hvala što si mi pokušao pomoći, ali u Exploreru i Disk Managementu mogu birati samo između NTFS i exFAT formata.
-za particije iznad 32GB (ili 64GB) MSovi alati disebliraju opciju FAT(32). Za takve potrebe se koriste posebni programi, npr EASEUS i sl. koji nemaju takvih ograničenja.
-ili napraviš particiju do 32GB (do 64 ovisno o ver.OSa)
Imam prenosni disk (NTFS) na kojem već imam podatke i nemam ih kamo prebaciti; dali mogu kak dio slobodnog prostora pretvoriti u FAT32 particiju a da se ništa ne izbriše?
Imam prenosni disk (NTFS) na kojem već imam podatke i nemam ih kamo prebaciti; dali mogu kak dio slobodnog prostora pretvoriti u FAT32 particiju?
Moguce je no uvijek postoji rizik da se nesto zezne.
To moze uciniti sa ovim alatom onda desni klik na particiju resize (mislim da ces skuzit).
Ako ti nesto nebude jasno slobodno pitaj..
uspio, bez izgubljenih podataka (barem mislim )
hvala