Znam znam da ima tema ovog tipa ali imam problem s Multiplayerom doticne igre,dakle nemoguce je pokrenuti dakle dvostruki klik na ikonu i jednostavno se zamrzne ,patchevi su svi redom instalirani 1.1-1.7.Sve to radi na Win XP ,pokusavao sam preko googla rijesiti problem ali neide,zanima me koji krc je,jer sam cuo da je online komponenta igre strava
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
imal tko pametan
Jel imas dobru konf i instalirane sve drajvere i naravno jel ti crac* valja ak nije original igra
Za CoD4 Multiplayer ne treba crack....
Znaci, kliknes na ikonu i nista ne reagira? Nikad cuo za takav problem?
Jel moze onda singleplayer?
Konfa je q8200 4gige rama hd4670 svi driver updatani,jednostavno kad pokrenem multiplayer sam so pocetni screen zablokira i nereagira,singleplayer radi nornmalno
imal koga
Meni se samo jedna puta pojavio takav problem, a to je bio krivi crack.
Kad sam stavio odgovarajući problema nije bilo, pa možda da i ti to probaš.
eh pozz
imao sam isti problem na Visti prije 2 dana :D
Riješenje sam nasao na nekom forumu u kojem su ljudi imali slične probleme bilo da je Vista ili XP
Pokusaj ovo : ulkuci i zvucnike( slusalice ) i mikrofon ( da mikrofon haha -ja kad sam procitao smijao se :D )
meni je poslije ovog radilo i radi i sad
nadam se da ce pomoci ...
Radje si skini Xfire..preko njega ti uopce netrebaju te ikone..hhehe..nadam se da ce to pomoc..preko toga igraju puno puno ljudi..a siguran sam da si za to cuo...:)
O kleta sudbo pa zasto,pokusa sam milion ijedno rjesenje al ne ide ,cim kliknem na ikonu otvori mi se cod4 prozor i sve stane,napominjem imam xp-sp3 evo i slika
WTF rodjo to ti je slika s mog kompa,tj sto mi se pojavi kad ukljucim multiplayer,nisam toliki noob da zajebavam ljude naokolo.
Maljudi pokusao sam sve moguce recepte od slusalica i mikrofona do updatenja drivera od zvucne paljenja stereo mix-a do neznam cega uglavnom nece da radi ,sam mi se zamrzne i izbaci m i poruku PROGRAM NOT RESPONDING
WTF rodjo to ti je slika s mog kompa,tj sto mi se pojavi kad ukljucim multiplayer,nisam toliki noob da zajebavam ljude naokolo.
Maljudi pokusao sam sve moguce recepte od slusalica i mikrofona do updatenja drivera od zvucne paljenja stereo mix-a do neznam cega uglavnom nece da radi ,sam mi se zamrzne i izbaci m i poruku PROGRAM NOT RESPONDING
Problem je ajmo reci rijesen kad pokrenem multiplayer sam program mi se zamrzne na jedo po
la minuta i normalno pokrene,ludnica cista a neznam sto je uzrok svem tome