Koji je program bolji? (BR= Burning Rom)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ashampoo
ako ti je bitno samo prženje onda ja dajem glas za ashampoo, osobno ga koristim i nemam nikakvih problema
nero je golem i ima dodatnih i nepotrebnih stvari
ako ti je bitno samo pržanje onda ja dajem glas za ashampoo, osobno ga koristim i nemam nikakvih problema
Zato postoji Nero 9 free
ako ti je bitno samo pržanje onda ja dajem glas za ashampoo, osobno ga koristim i nemam nikakvih problema
Zato postoji Nero 9 free
koji ima malo mogucnosti puno manje nego ashampoo
Ovo je Nero Burning Rom 8. Znači ima manje mogućnosti nego cjelokupni Nero.
Ovo je Nero Burning Rom 8. Znači ima manje mogućnosti nego cjelokupni Nero.
svejedno je ashampoo jednostavniji
Zanima me što je moćnije.
Zanima me što je moćnije.
nije nista mocnije, samo jednostavnije + neka mogucnost vise koju burning rom nema poput cover/label/booklet i przenje na bluray ako to nekom koristi
Zato postoji Nero 9 free
Ima i Ashampoo 2010 free koji je, ako ništa drugo, noviji i s puno više mogućnosti od Nera free.
evo ako mogu da se nadovezem na ovu temu, buduci da sam isprobao i Neru 9 a i Ashampoo 9.Naravno oba su orginalna i full.Ashampoo je mnogo jednostavniji od Nere, prije sveg ko kaze da Ashampoo nema iste mogucnosti kao Nero 9?Ashampoo ima podrsku za przenje Bluray discova, izradzivanje Covera za CD ili DVD a cak mogucnost izradzivanja citave folije za kutiju DVD.
Potpun DVD Nero przi nesto duze nego kod Ashampooa, tj namjerno sam vrsio provjeru jer sam imao istu dilemu kojeg izabrat.U glavnom ukoliko se jos dvumis u svakom slucaju nabavi sebi Ashammpoo, gledao sam negdje dodato je da Ashampoo puni 10 godina i da daje potpuni besplatni softwer.
U potpunosti podržavam gornji navod, i sam sam također testirao na identičan način.
Ashampoo 9 je nešto brži + (po meni) možeš imati legalan software po 0 kn.
(imaš post pod lista besplatnog software)
Kod nas je prečesto usađeno neko mišljenje da npr.
samo Nero dobro prži,
samo u Excel-u su tablice
PP za prezentacije...
pa daj ljudi sjetite se jednog poznatog kućnog (brodskog) erotskog uradka estradne zvjezdice
kada nam je nacija preko noći saznala da postoje i neki drugi player-i osim win. med. pl.
Da skratim:
ništa te ne košta, isprobaj Ashampo...
Btw da se nadovežem na navedeno, Ashampoo može imati i hrvatsko sučelje.
Nešto što fali Neri a uvelike je korisno, pogotovo računalnim početnicima.
Samo da napomenem da Nero Burning ROM ne dolazi kao zasebna aplikacija, nego kao poznati bloatware - Nero 9!
Dati pozamasne pare za kupovinu Nere ili chak kupovinu nove przilice-jer kod nas obicno uz przilice dodze i Nero Burning ROM
ili
Skinuti legalan program Ashampoo, sa razumljivim suceljem, podrskom i brzim przenjem??
Tezak izbor zar ne
ashampoo nema photosnapwiewer..........