Zvučna zeza

poruka: 5
|
čitano: 970
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Zvučna zeza

evo ovako sljedeći moj problem je ovakav, kupio sam danas komp phenom x4 945, 4890 toxic itd itd

uglavnom matična je Gigabyte m720-us3

i na xp-u sp2 i na xp-u sp3 nemam zvuka kada instaliram drivere, sve ostalo radi (od drivera, programa i ostalog). zvučnu mi prepozna i sve ali nikako ne mogu instalirati sve potrebne drivere (pogotovo taj microsoft uaa bus driver for high definition audio). to nikako ne mogu. probao sam i na netu i sve ali opet ništa. a kod instaliranja mi piše crvenim slovima da on podržava microsoft server 2003, win2000 i xp sp1/2) ali ni kod sp-2 na xp-u nisam uspio instalirati. tj. piše na opcijama da je instaliran ali mi cijelo vrijeme prepoznaje novi uređaj koji je priključen kada upalim komp a kada probam inst. nikako ne mogu.

nisam neki noob jer sam i prijateljima i na svom starom kompu i formatiro i drivere inst i windowse i ostalo ali ovo nikako da napravim. eto jel ima netko savjet ili link di mogu prave drivere skinuti. hvala unaprijed

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Zvučna zeza

Mislim da trebas u control panelu podesit koje ces drivere koristit, tako meni frend mora svaki put kad instalira OS.

BTW, bolje da te zeza zvucna nego da te zeza sluh! Smijeh

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Zvučna zeza

ma sad na googlu čitam da su mnogi imali problema ali nigdje ne vidim rješenje jel netko zna možda?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Zvučna zeza
domac1986 kaže...

mogu. probao sam i na netu i sve ali opet ništa. a kod instaliranja mi piše crvenim slovima da on podržava microsoft server 2003, win2000 i xp sp1/2) ali ni kod sp-2 na xp-u nisam uspio instalirati.

-svaka verzija ima svoj UAA patch. Skini s MSa ili pogledaj na CDu, obično ima.... Mora biti instaliran prije audio drivera.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
17 godina
Zvučna zeza

Jednostavno; Vista ili Win7 i sve rješeno.

Kako nekome pada na pamet staviti OS iz 2002 na hardware iz 2009 xD...

Ko da se 2002 stavi Win 95 rotfl...

Razer neću kupiti iz principa. Ne mare za arahnofičnu i ofidijofobičnu rulju.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice