Wireless adapter - nema signala

poruka: 4
|
čitano: 3.719
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Imam router huawei echo life hg520s koji je spojen sa mojim pc-om.Kada spojim wireless usb adapter na drugo računalo nema nikakvog signala.Mislio sam da je problem u tome što je taj pc star i nema usb 2.0 pa sam kupio kontroler sa usb 2.0 priključcima, ali opet ništa.Na mom pc-u radi normalno kada spojim wireless.Svježe je instaliran windows xp sp3.Matična je matsonic 8137C.Znate li možda u čemu je problem ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
RE: Wireless adapter - nema signala
Hanter kaže...

Imam router huawei echo life hg520s koji je spojen sa mojim pc-om.Kada spojim wireless usb adapter na drugo računalo nema nikakvog signala.Mislio sam da je problem u tome što je taj pc star i nema usb 2.0 pa sam kupio kontroler sa usb 2.0 priključcima, ali opet ništa.Na mom pc-u radi normalno kada spojim wireless.Svježe je instaliran windows xp sp3.Matična je matsonic 8137C.Znate li možda u čemu je problem ?

Na tom drugom računalu imaš windows xp sp3?na  wireless se spajaš iz windovsa ili koristiš neki program/manager za wifi mreže?Drivere instaliraš za USB WIFI dongle i o kojem se radi,daj još malo informacija...

16 godina
neaktivan
RE: Wireless adapter - nema signala

Da, na računalu na kojem pokušavam osposobit wireless adapter je xp sp3.Instalirao sam program sa cd-a koje sam dobio sa adapterom i preko njega sam se pokušao spojiti kao i preko wireless manager-a u windows-u,ali ni jedan ni drugi ne prikazuju bilo kakve veze ili signale.Radi se o ovom modelu http://www.digitus.info/en/products/network/?c=1233&p=662

16 godina
neaktivan

Imaš li kakvog frenda koji ima XP SP2, pa da probaš?

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice