Usbccgp.sys

poruka: 7
|
čitano: 2.127
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Usbccgp.sys

vozdra raja imam neku staru konfiguraciju neki pentium 3 o tom po tom

instaliram 2 raykicite web cam i na svakoj miweb cam kaze dami fali ovo usbccgp tosam trayiona netu ali tesko naci

ili samo skine neki pisani file ako neko ima taj driv ili zna gdje ima neka mi send link hvala

zlaja

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Usbccgp.sys

Koji je OS? Ako je Xp dali imaš SP2? Ako ne onda instaliraj SP2.

Ili skini update sa slijedećeg linka:

http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=733dd867-56a0-4956-b7fe-e85b688b7f86&DisplayLang=en&displaylang=en

16 godina
neaktivan
Usbccgp.sys

u mene je xp sp 3 i tomi fali daj mi link ya sp 3 ??

zlaja

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Usbccgp.sys bi ti se trebao nalaziti  u C:\WINDOWS\system32\drivers folderu. Probaj ponovno instalirati drivere od web kamera i kada te zatraži taj file ručno odredi putanju do gore navedenog foldera.

16 godina
neaktivan
Usbccgp.sys

the file  kstvtune.ax on windows xp profesional service pack 3 cd ic needed ok sad ovo fali ma ynas bilo bi mi dobro yapalit ovu konfu pa u smece

zlaja

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Taj se nalazi pod C:\WINDOWS\system32

16 godina
neaktivan
Usbccgp.sys

hajmo zaobici to sve i preci na formatiranje ove stare kante neki kreten je stavio taj xp kojem fali milion drivera ja imam original xp sp 2 stavim ga u pc resetiram pc treba da botta ali nece uobste mi nedojde bott from cd.... ok odem u bios nariktam prvo cd drugo disketa trebe hard disck itd opet restart i opet nece dami pokrene bott from cd cd deck mi odlicno radi ynaci nije belaj u njemu u cemu moze biti problem ???

zlaja

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice