bok svim forumašima, kao što i sam naslov kaže, računalo je dosta sporo. dakle, bratić me zamolio da napravim ovu temu i da mu pomognete predloziti nove komponente koje bi dobro radile. u racunalu nema prasine, sve je ocisceno, i sa programom ccleaner, advanced systemcare sve super ocisceno, dakle, nije problem o pregrijavanju.
on bi htio nadograditi racunalo da igra srednje igre bez stekanja, dakle, to su: far cry 2,crysis 2 i tako te 2008-2012 otprilike. htio bi da mu predozite komponente nove.
evo slike njegovih sadasnjih performansi:
evo ukratko: windows 7 ultimate 32 bit, 2 gb rama, amd athlon xp-m 1.8 ghz, ati radeon 9600 series 191mb 1680x1050.
ja mislim da je problem sto koristi win 7 ultimate 32 bit na takvoj konfiguraciji, ali nema veze.
vi u komentare mu predlozite nove komponente, znaci, trebalo bi biti 4 gb rama na 1333 mhz, win 7 ostaje kakav je, procesor ako mu mozete nagurat amd athlon 64 x2 dual core 5000+, graficka neka bude ati radeon hd 6770 (tako nesto), znaci ako mozete dati linkove tih komponenata dolje u komentare i da budu dobavljivi u rijeci. koliko ce ga to sve kostati? HOCE LI RAM, PROCESOR, GRAFICKA zajedno kostati preko 900 kuna ili oko 900? i da, skoro pa zaboravio: napajanje, treba mu jace napajanje, otprilike za ovakvu konfiguraciju, hoce li biti dosta oko 460w s time da ce poslje jos mozda nadogradjivati?
nadam se da cete odgovoriti sto prije. :D