Pozdrav.Novi sam na forumu al čitam ga jako dugo.Uspio sam riješiti mnoge probleme sa računalom uz pomoć foruma al ovaj ne mogu nikako.Naime dešava mi se da mi se računalo u zadnje vrijeme zaledi i ne mogu ništa stisnuti moram ići na restart,pa prilikom ponovnog paljenja zna se desiti da zaledi na windows 7 logo-u.Pa kada ga ostavim 1 do 2 h ponovno mogu upaliti ali ubrzo zaledi(možda ne isti dan al za par dana da).Mislio sam da je do virusa pa sam skenirao al nije ništa našao(imam Avast),skidao sam i NOD al nije ni on ništa našao.Napokon sam se odlučio na pononvnu instalaciju windowsa al sve je radilo par dana i onda sve isto.Skenirao sam RAM ,hard disk sa hdTune također sve uredu.Mislio sam da je možda do pregrijavanja jer sam malo overclockirao CPU pa sam izvadi CMOS bateriju i vratio sve na default i temepratura je 25 C(i sa overclockiranim procesorom nije bila znatno viša).Moje pitanje je da li je možda do napajanja jer imam nekakvo no name napajanje,al do sada je sve bilo u redu.Unaprijed hvala!
Moja konfiguracija je:
AMD Sempron 3200+ 1 core 1.8Ghz
Gpu ATI RADEON HD4550
RAM 2GB
HDD western digital 80GB
i napajanje no name
OS Windows 7 SP1 32 bit i Windows XP 32 bit

?