Dakle, imam neki Sony-ev DVD-R/RW čitač/snimač i odjednom mi ne želi uopče pržit DVD-e, odnosno, n želi nu učitat prazan DVD, dok pune DVD-e čita bez beda.
Koji mu je bog? Jel' ošo i da odem po novi ili se to nekako da srediti?
Hvala unaprijed.
Dakle, imam neki Sony-ev DVD-R/RW čitač/snimač i odjednom mi ne želi uopče pržit DVD-e, odnosno, n želi nu učitat prazan DVD, dok pune DVD-e čita bez beda.
Hvala unaprijed.
Cijene DVD pržilica su jako pale, možda da zamjeniš postojeći ako ima dosta godina?
Hvala unaprijed.
Pa kupi novi nisu skupi bolje ti je kad kupiš novi miran si a ne taj popravljaš i onda moraš misliti hoćel se ponovo pokvariti..
Prije nego odlucis kupiti novu, probaj na staroj poraditi.
Skini zadnji firmware i instaliraj ga pa onda vidi jel sljaka ili ne...
Ali budi oprezan, navodno prilikom instalacije i resetiranja kompa ne smije nestati struje jer ce onda sigurno biti gotova...
ee ljudi!
triban pomoć....
comp mi nece da ucita prazni dvd-znaci ne mogu nista radit s njim....ne mogu przit,itd...
sta da radin??
unaprid fala.....
ee ljudi!
triban pomoć....
comp mi nece da ucita prazni dvd-znaci ne mogu nista radit s njim....ne mogu przit,itd...
sta da radin??
unaprid fala.....
Dali ti očitava neke druge dvd-ove/cd-ove na kojima ima nešto?
da-dvd-ove/cd-ove na kojima ima nesto...i prazne cd-ove...
jedino mi prazne dvd-ove nece da ucita...
s praznim dvd-ovima ne mogu nista radit ://
Moraš mjenjat CD-DVD ROM....to se i meni desilo..ako nezelis to ili nemas para trenutacno..otvoris ga i ocistis malo od prasine..
Hehe što se ne raspitate:
http://www.bug.hr/forum/topic/tvrdi-opticki-diskovi/pet-koraka-pomoc-cddvd-citacuprzilici/24886.aspx
Btw; ak prazni medij ne radi, možda ti prža nije kompatibilna s tim medijem (tim proizvođaćem i podlogom).
ljudi hvala vam puno :D