Problem s kompom

poruka: 37
|
čitano: 4.646
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Problem s kompom

još neš za zauzeče na diskovima d disk je pun zato što je to samo od torrenta što skidam!! i nema niti jedan virus u kompu a na c je zato što imam pjesme i igre imam sveg i svačeg al sad svedno planiram kupit si hdd od 1 tb jel mi je ovaj od 500 gb malo prostora jel s torrenta stalno skidam pronalazim nove str pa zato!!

Mato_Lukic
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Problem s kompom

Prva i osnovna greška je da ti misliš da nemaš neki malware. Ako ni jedan antivir nije javio da imaš to opet ne znači da nemaš. Postoje brdo privatnih malware-a vani, a koji nisu još 'uhvaćeni. A najlakše ih je širiti kroz piratizirani software.

-security expert-
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Problem s kompom
Buffer Overflow kaže...

Prva i osnovna greška je da ti misliš da nemaš neki malware. Ako ni jedan antivir nije javio da imaš to opet ne znači da nemaš. Postoje brdo privatnih malware-a vani, a koji nisu još 'uhvaćeni. A najlakše ih je širiti kroz piratizirani software.

ja ovaj win 7 sam skinio s microsoftowe str i dobio serial od njih!!

Mato_Lukic
16 godina
neaktivan
Problem s kompom

Mogu se kladiti da imaš neki virus,malware ili nešto u tom smislu >što ždere procesor,a ne vidi se u task manageru.

oko za oko,pasta za zube
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.7.2009 14:40 (dncrmt).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Problem s kompom
Ja kad upalim kompjuter,meni se prikaze, te me pita zelim li microsoft windows xp ili microsoft windows xp (boot screen) i tek nakon 20-ak sekundi mi se upali kompjuter,mozete li mi pomocci kako da to makne
martin
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Problem s kompom

Otkad ti se to počelo događati?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Problem s kompom

evo sad sam se prebacio s win 7 na xp i zna nekad bit isto ponekad!! a imam originalni windows xp sp 2 b2600 x86 sve mi piše otišo sam na microsoftovu str i kaže original da je imo sam onaj ključ kod sata i aktiviro sam ga!!

Mato_Lukic
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice