još neš za zauzeče na diskovima d disk je pun zato što je to samo od torrenta što skidam!! i nema niti jedan virus u kompu a na c je zato što imam pjesme i igre imam sveg i svačeg al sad svedno planiram kupit si hdd od 1 tb jel mi je ovaj od 500 gb malo prostora jel s torrenta stalno skidam pronalazim nove str pa zato!!
Prva i osnovna greška je da ti misliš da nemaš neki malware. Ako ni jedan antivir nije javio da imaš to opet ne znači da nemaš. Postoje brdo privatnih malware-a vani, a koji nisu još 'uhvaćeni. A najlakše ih je širiti kroz piratizirani software.
Prva i osnovna greška je da ti misliš da nemaš neki malware. Ako ni jedan antivir nije javio da imaš to opet ne znači da nemaš. Postoje brdo privatnih malware-a vani, a koji nisu još 'uhvaćeni. A najlakše ih je širiti kroz piratizirani software.
ja ovaj win 7 sam skinio s microsoftowe str i dobio serial od njih!!
Mogu se kladiti da imaš neki virus,malware ili nešto u tom smislu >što ždere procesor,a ne vidi se u task manageru.
Otkad ti se to počelo događati?
evo sad sam se prebacio s win 7 na xp i zna nekad bit isto ponekad!! a imam originalni windows xp sp 2 b2600 x86 sve mi piše otišo sam na microsoftovu str i kaže original da je imo sam onaj ključ kod sata i aktiviro sam ga!!