Mislim da će mi grafička izgorjeti. Izvan igara mi je oko 95c (nije normalno), a u igrama mi se komp sam ugasi (vjerojatno od pregrijavanja). Grafička je ATI Radeon Hd 5670, mislim da je problem u hlađenju jer je komp bio na popravku i zamijenili su ventilator. Sada imam 2 heatsinka (od starog i novog ventilatora) na grafi i taj novi ventilator je jako mali (ne znam je li to zbog toga).
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Daj to poslikaj da malo bolje vidimo.
Ili ventilator nije dobro postavljen ili termalna pasta.
Mislim da će mi grafička izgorjeti. Izvan igara mi je oko 95c (nije normalno), a u igrama mi se komp sam ugasi (vjerojatno od pregrijavanja). Grafička je ATI Radeon Hd 5670, mislim da je problem u hlađenju jer je komp bio na popravku i zamijenili su ventilator. Sada imam 2 heatsinka (od starog i novog ventilatora) na grafi i taj novi ventilator je jako mali (ne znam je li to zbog toga).
Pa vrati ga ponovo onome ko ga je popravljao. Platio si, a oni ga očigledno nisu popravili. I ne dopuštaj da ti ponovo šta improvizuju...
Ja imam isto ATI radeon 5670, XFX-ovu sa stock hlađenjem, ono jednoslotno, i meni je prozujao onaj mali vent te sam ga skino i skino poklopac na hladnjaku te sam samo gore pričvrstio vezicama 120mm vent i spojio ga na grafu (prelemio konektor) i temperature su niže a da nepričam koliko je sad tiše jer se ona mala turbinica jako čula na velikim okretajima. Naravno u MSI afterburneru je složen profil za vent