- Probaj RAM izvadit, pa vratit.
- Ako imaš više keksova, isprobaj jedan po jedan, probaj u različitim utorima.
- Probaj RAM izvadit, pa vratit.
- Ako imaš više keksova, isprobaj jedan po jedan, probaj u različitim utorima.
Ma ako ima ddr memoriju onda vjerojatno ima AGP utor ali ne mora značiti. Ako ima pci-e utor za grafičku, onda možeš probati.
Nemaš nekog prijatelja koji ima relativno moderan komp pa da možeš isprobati kod njega ili s njegovom grafom?
Čime si puhao u hladnjak? Da nije zrakom iz pluća?
||| Intel Core™ i7 inside |||
Uzmi usisavac i prodi preko pci slota.
Kao što rekoh - prijatelji, poznanici, susjedi, rodbina - nađi nekog kod koga možeš probati.
Alternativa - komp na servis.
Ma ako ima ddr memoriju onda vjerojatno ima AGP utor ali ne mora značiti. Ako ima pci-e utor za grafičku, onda možeš probati.
Nemaš nekog prijatelja koji ima relativno moderan komp pa da možeš isprobati kod njega ili s njegovom grafom?
Čime si puhao u hladnjak? Da nije zrakom iz pluća?
2-3 puta sam puhnuo zrakom iz pluća sa udaljenosti. Nisam time nista mogo napravit.
Jesi, mogao si. Vlaga, statički elektricitet, ...
Postoje razlozi zbog kojih se to ne radi. Na osnovu toga recimo pretpostavljam i da se nisi uzemljio prije baratanja s komponentama...
Jesi, mogao si. Vlaga, statički elektricitet, ...
Postoje razlozi zbog kojih se to ne radi. Na osnovu toga recimo pretpostavljam i da se nisi uzemljio prije baratanja s komponentama...
A hebiga nisam. Nemam ono oko ruke sta stavis.
U 99% slučajeva dovoljno je prije nego što ideš čačkati po računalu isprazniti sa sebe statički elektricitet npr dodirom metalnog dijela radijatora ili kućišta napajanja koje je uštekano u struju (ali ugašeno) i slično. Inače riskiraš uništenje jedne ili više komponenti. Isto vrijedi i s stavljanjem komponenti na provodive materijale ili prirodne izvore statiškog elektriciteta (npr tepih, deka, ...).
Popravio sam nemogu vjerovat xD
Poslusao sam savjet dvojice zamijenio kekse i usisao pci slot jer je bilo malo prasine na njemu i sad sve radi hvala puno svima :D