Pozdrav poštovani..
E da Vam kažem za ovaj moj problem nadi da ćete mi pomoći..Naime imam NVIDIA 7300 GS grafičku karticu i LCD monitor SAMSUNG (22").Naime jednom sam ugasio računar normalno i kroz 5 minuta ga ponovo upalio i LCD mi nije radio jednostavno izbaci na ekranu analoqie digial i umjesto da tada prikaze sliku na monitoru on to jednostavno nastavi da tako izbacuje i onda se samo monitor ugasi i počne gumb gdje se pali da žmiga ...i ništa sve tako do danas...na grafičkoj imam dva priključka za monitore jedan ovaj što mi ide u LCD i onaj za CRT monitore....odem ja donesem svoj stari LCD monitor i prikljucim ga on normalno radi...odem uzmem kabl koji prikljucuje grafičku i LCD onaj sto moze i za CRT monitore prikljucim ga na LCD i monitor radi....odem vratim jaranu kabl uzmem svoj stari CRT monitor i on mijenja boje mislim jednom promijeni boje i ne vraća ih duži vremenski period sada nemam kod sebe to kablo da vidim hoćel mijenjati boje i kod LCD monitora mislim da je do grafičke ?????? Hvala unaprijed....