trebam pomoć,kućište mi nenormalno zuji,zvuči ko da nešta škljoca unutri,kućište je teško s*anje MS thunder red,stari mi neće dat pare da kupim novo,pls jel mi neko može pomoć? :(
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Meni je jedanput kabel uletio u vent te se čulo. Sad neznam možda je to, očisti od prašine....
moguce da je do hdda, ja san taj problem rjesia tako da san hdd obisa vezicama u kucistu i zujenje je u potpunosti nestalo
Meni je jedanput kabel uletio u vent te se čulo. Sad neznam možda je to, očisti od prašine....
nije to,pogledo sam kabovi ne dodiruju ni vent od grafi,ni od proca,ni od napajanja,kućište je jako labavo i vibrira jako...
EDIT:evo sad sam i porezo na to s*anje -.- daj jel pls neko može pomoć
With great power comes great responsibility.
A čoveče moš li ga otvorit mislim skinut poklopac sa kucista upalit i znati koji dio ti konkretno zvuci glasno ako neznas uzmi slikaj pa postavi sliku
Kad otvoriš kućište,malo osluhni odakle se zvuk čuje i znat ćeš u čemu je problem.
Ja sam prije imao problem s vibracijama hard diska u starom ms kucistu koji sam rijesio sa silencerom(par plocica,gumica i vijaka) ugl nekih 50-ak kuna a mozes ga i sam napraviti.
ako ti kućište užasno zuji onda ti je napajanje otišlo...tako je i kod mene bilo.....a ako ti kućište radi kao usisivač onda očisti hladnjak na procesoru od prašine
nije ni napajanje,ni grafička,ni cooler od CPU-a,skinio sam i bočnu stranu,i skužio sam da kućište nije dobro sastavljeno,ona strana na kojoj je zašarafljena matična užasno vibrira pa zbog toga nasaje taj zvuk,tu nažalost nea popravka,sad treba štedit za novo kućište.
pritegni sve vijke na kućištu. znaju se malko olabaviti.
pritegni sve vijke na kućištu. znaju se malko olabaviti.
bum naprvaio kad se vratim iz škole večeras :)
nije ni napajanje,ni grafička,ni cooler od CPU-a,skinio sam i bočnu stranu,i skužio sam da kućište nije dobro sastavljeno,ona strana na kojoj je zašarafljena matična užasno vibrira pa zbog toga nasaje taj zvuk,tu nažalost nea popravka,sad treba štedit za novo kućište.
Kako nema popravka i jesi li znao da ima podnožje kojim drže matične? Neki modeli koji stavljaju plastične podnožnje koji se lako iskoći ali djelomično drže , jedino može zamjenit metalni podnožnje još bolje drže.
Ja sam "kofol" hacker kako me raja zove :D .. Nemoj da te to brine, to ti je do Culera ( Hladnjak ) . Znaci ako ti je noviji comp. nebi trebalo da ima problema iako to i nije problem, sistem sam skonta da dolazi do pregrijavanja maticne ili napojne i mora da ohladi. Provjeri Culler i vidi da nema prasine u njemu ili daga dlake nisu zagušile.. :)
a šta ako ti je na napajanju ventilator iskočio iz sjedišta kao i meni pa kad ga upalim bruji i trebam ga par puta udarit lagano da se vrati u sjedište....gle ili je napajanje otišlo ili ti se sistem za hlađenje začepio (to jest nakupilo se prešine pa nemože se hladit) a što se tiče kućišta kao kućišta ono se teško rasklapa a i kad se rasklapa teško da ćeš dobijat neke vibracije od toga jer hladnjak nije na limu od kućišta